Saç Rengi ve Saç Boyama Syoss saç boyasını deneyip memnun kalan var mı?

ChoqTaTnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2012
80
0
36
Ankara
Altın Kahve 6-7, Bal Kahve 4-6, Fındık Kahve 5-8, Koyu Kumral 6-8, Açık Kumral 8-6, Kumral 7-6, Küllü Kahve 5-1
Birini deneyeceğim ama karar veremedim, ne önerirsiniz şekerler?

Son düzenleme:
tatlım ben 7.6 kumral kullanıyorum ama çok açıldı koyu kumrala geçmeyi düşünüyorum boya çok iyi bi boya bence

cnm tam bnde bu konuyu acmayı düsünüordum. =) kullanan varsa bnıde bılqılendırın syoss u düsünüorum bnde ama cevremdede hıc kullanan yk ..

tek kelimeyle berbat tavsiye etmem hmn akıyor beyazda kapatmıyor..
kolestondan lorealdan vazgeçmeyin yine...
o kıçı kırık nevacolor bile bin basar syossa ..

tek kelimeyle berbat tavsiye etmem hmn akıyor beyazda kapatmıyor..
kolestondan lorealdan vazgeçmeyin yine...
o kıçı kırık nevacolor bile bin basar syossa ..

hadı ya almayalım o zmn ya.. ha bırde kolestonun köpük boyaları nasıl ? cabuk akıor fln demıstı arkadaslarım.ama kullanım acısından pratık olduqundan cazıp qeldı bana. sızce o nasıl beyazlarımda ck benım =(

Son düzenleme:
kuzum beyazların çoksa köpük boya deneme. boya oldugundan 3 ton kadar farklı cıkıyor ayrıca.ben denedim kahve aldım ama saçlarımı yıkayınca mavi siyahtan frksızdı.
sonra bi yıkama sonra daha belirgin fark ediliyor tüm beyazlar oldugu gibi duruyo.tüm sacı alabildiğine karart beyazlara elleme.işte bu kadar saçma bi durum
ha ama allah var uygulaması çok rahat bebek oyuncağı

ben syoss altın karamelle boyuyorum saçımı kesinlikle çok memnunum
kapatıcılığı ve renk tutma özelliği bence mükemmel
saçımda platin sarı vardı önceden
belki uçlarından renk anlaşılmıyor olabilir ama dipleri size renk konusunda yardımcı olacaktır
önceden de konu açtım resimlerimde vardı zaten

renk konusunda ben de çok memnun kaldım gerçekten ben fındık kahve boyamıştım önce tabiki çok koyu oldu ama üç yıkamadan sonra falan tam kutudaki renk oldu ve solmadı renk 1 ayı geçmiştir boyayalı ama sanki diğer boyalara göre biraz başlarda sertleştirdi gibi gelmişti saçımı ama bakım maskesi falan kullanıyorsanız çabuk toparlıyor saç kendisini yani renk açısından kısacası çok iyi

tatlım ben 7.6 kumral kullanıyorum ama çok açıldı koyu kumrala geçmeyi düşünüyorum boya çok iyi bi boya bence

canım ben de 7.6 ile boyamayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum koyu olur diye resmini koyabilirsen çok memnun olurum fikir açısından bir de ana saç rengin ne bu arada?

Kızlar şöyle diyebilirim ki..
Şimdiye kadar Loreal,Palette,Koleston,Neva vs.. hemen hemen denemediğim marka kalmadı..Ama bu kadar uygun fiyata böyle bir kalite görmedim..
Beyazları mükemmel kapatıyor..kapatmıyor diyen varsa boyamayı becerememiştir..
Öyle 15 günde rengi solan çabucacık akan bir boya deil..
tavsiye ederim

canım ben de 7.6 ile boyamayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum koyu olur diye resmini koyabilirsen çok memnun olurum fikir açısından bir de ana saç rengin ne bu arada?

tatlım kusura bakma geç oldu ama ana saçım açık kestane tonları merak etme hiç koyu olmuyo hatta zamanla baya açılıyo. Resim koymayı isterdim ancak artık saçlarım o renk değil tatlım :)

Yarim saat once boyadim .sonuc berbat bakir karamel saclarimi sayossun acik kumral rengine boyadim.sacim nerdeyse siyah oldu

Acik kumral syoss ile garnier acik karameli karistirdim.garnier acik karemeli zaten kullaniyordum iyi netice aliyordum syossu keske kullanmasaydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…