Altın Kahve 6-7, Bal Kahve 4-6, Fındık Kahve 5-8, Koyu Kumral 6-8, Açık Kumral 8-6, Kumral 7-6, Küllü Kahve 5-1
Birini deneyeceğim ama karar veremedim, ne önerirsiniz şekerler?
hadı ya almayalım o zmn ya.. ha bırde kolestonun köpük boyaları nasıl ? cabuk akıor fln demıstı arkadaslarım.ama kullanım acısından pratık olduqundan cazıp qeldı bana. sızce o nasıl beyazlarımda ck benım =(
kuzum beyazların çoksa köpük boya deneme. boya oldugundan 3 ton kadar farklı cıkıyor ayrıca.ben denedim kahve aldım ama saçlarımı yıkayınca mavi siyahtan frksızdı.
sonra bi yıkama sonra daha belirgin fark ediliyor tüm beyazlar oldugu gibi duruyo.tüm sacı alabildiğine karart beyazlara elleme.işte bu kadar saçma bi durum
ha ama allah var uygulaması çok rahat bebek oyuncağı
ben syoss altın karamelle boyuyorum saçımı kesinlikle çok memnunum
kapatıcılığı ve renk tutma özelliği bence mükemmel
saçımda platin sarı vardı önceden
belki uçlarından renk anlaşılmıyor olabilir ama dipleri size renk konusunda yardımcı olacaktır
önceden de konu açtım resimlerimde vardı zaten
renk konusunda ben de çok memnun kaldım gerçekten ben fındık kahve boyamıştım önce tabiki çok koyu oldu ama üç yıkamadan sonra falan tam kutudaki renk oldu ve solmadı renk 1 ayı geçmiştir boyayalı ama sanki diğer boyalara göre biraz başlarda sertleştirdi gibi gelmişti saçımı ama bakım maskesi falan kullanıyorsanız çabuk toparlıyor saç kendisini yani renk açısından kısacası çok iyi
canım ben de 7.6 ile boyamayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum koyu olur diye resmini koyabilirsen çok memnun olurum fikir açısından bir de ana saç rengin ne bu arada?
Kızlar şöyle diyebilirim ki..
Şimdiye kadar Loreal,Palette,Koleston,Neva vs.. hemen hemen denemediğim marka kalmadı..Ama bu kadar uygun fiyata böyle bir kalite görmedim..
Beyazları mükemmel kapatıyor..kapatmıyor diyen varsa boyamayı becerememiştir..
Öyle 15 günde rengi solan çabucacık akan bir boya deil..
tavsiye ederim
canım ben de 7.6 ile boyamayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum koyu olur diye resmini koyabilirsen çok memnun olurum fikir açısından bir de ana saç rengin ne bu arada?
tatlım kusura bakma geç oldu ama ana saçım açık kestane tonları merak etme hiç koyu olmuyo hatta zamanla baya açılıyo. Resim koymayı isterdim ancak artık saçlarım o renk değil tatlım :)