Szlmn Ailesi!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

ela

Ziyaretçi
arkadaşlar , evli olan arkadaşlar özellikle...
evlilikte eşlerin aileleri ne kadar önemli,eşlerinin ailelerinin kötülüklerine rağmen yuvalarını sağlam bir şekilde yürütenler var mı?
yoksa böyle evlilikler kısa süreli mi oluyor?

valla ben yürütüyom ama eşim benim yanımda ,sokakta görürse konuşuyor ailesiyle kötü olduklarını biliyor çok yalancılar .kaynana altta oturduğu için kendi dedikodumun yapıldğını duyunca eşime patlıyorum öyle huzursuzluk olabiliyo .eşim kendi yaptı evi ama ilerde taşınmayı düşünüyorum.bide yakın da oturma

evet cnm ben olabildiğince uzakta oturmayı düşünüyorum ama bakalım evdeki hesap uymuyor bazen.

Henüz sözlü iken kötü olduklarına nasıl karar verdiniz.
Yoksa şimdiden önyargı mı?

Aileller onemli bence cunku sonucta esinin annesi babasi onu buyuten insanlar cani kani vazgecemezki silip atamaz biz anne babamizdan vazgecebilirmiyiz hayir mutlaka hayatinin biyerlerinde yer alacaklar gecimsiz insanlarsada mutlaka bu evliliginize yansiyacaktir ins dusundugun gibi degillerdirde mutlu bi yuvan olur

eşin yeri ayr ailenin yeri ayrı...
hadi bakalım sen silip atsana aileni...
ay hiç anlamıyorum etrafa kötülük yapabilirler keşke yapmasalar ama insan ailesiyle yalnızca nasıl yolda görürse konuşur bunu almıyor kafam almayacakda...

Evlendiniz diye eşinizin ailesini saf dışı bırakamazsınız, nasıl kendi ailenizi saf dışı bırakamıyorsanız.
Tabiki evlilikte aileler çok önemli ama burada en büyük iş eşlere düşüyor. Gerektiğinde ailesini, gerektiğinde eşini idare edecek ve ortamı germeyecek. Eğer eşiniz bunları yapabiliyorsa bir sorun çıkmaz.

eskiden bende anlamazdım.ama başıma geldi.kendi ailen sırf evlenmeyesin diye çaba gösteriyorsa .daha önce senin ödediğin evi haber vermeden satıyosa ,çocukluğundan beri çalışıp annene para veriyosan,kendi paranla liseyi bile bitiriyosan yinede yaranamıyosan birinci evliliğin ailenin sorumsuzluğu yüzünden bittiyse .bir süre geçtikten sonra sen yinede iyi niyetli olup ailemin üzerine sıfırdan ev yaptıysan hiç bir yardım almadan ,yine evinin eşyasını aldıysan ve bu takdir edilmesi gereken bişey olmasına karşın. üst katı ailen kendilerine yapmadığın için,yurt dışındaki akrabalarına dahi senin işe yaramaz diye kötülüyorsa .evlenmeni engellicek şekilde eşinin ailesine saygısızlık yaparsa ,baban senin nikahını unutup gezmeye giderse ,annen düğün günü üzerindeki takıları çalmaya kalktıysa,elden toplanan paraları cebine indirdiyse .evlendikten sonra parası olduğu halde AİLEN bütün akrabalara komşulara açım deyip yalanlar uydurarak oğlunun dükkanına insan gönderdiyse,aşağıdan dedikodunu yaparken kulağınla duyuyosan .evliliğin bitsede ev eşyalar bana kalsa diye bekliyosa senin yaptırdığın evin tapusunu kardeşine vermeye kalkışırsa .sen benim eşim gibi yolda konuşmaz suratına tükürürdün bir anne baba bu kadar sevgisiz olabilirmi diye
Allah kimseye yaşatmasın böyle sıkıntılar
LÜTFEN YAŞAMADIĞIMIZ ŞEYLER HAKKINDA YORUM YAPARKEN SORGULAYALIM yerimseniben :enbuyukkk:

lafım size değildi banane sizin yaşadıklrınızdan...kalkıp kocana küfretmedim sana da sen görüştürmüyosun demdim aileleriyle görüşmeyen insanları anlamıyorum dedim nasıl yolda selam verir bitek dedim başka zaman insanın aklına gelmezmi diye düşündüm hanımefendi buradan saldırdığı yetmemiş gibi bir de katılmıyorum butonunu işaretlemiş..onu işaretlemeniz yeterli..benim amacım laf dalaşı yapmak değil buraya yazdığımı bile unuttum ben...baaşka birini bulun uğraşacak daha önemli problemlerim var...allah yardımcın olsun her konuda!

Aileler önemli ama ikisinde ailenizi yuvanızdan uzak tutabilecek mesafeli olabilecekseniz eşinle evlenmeye değer ..

evlilikte aile çok önemli herşey eşte bitiyo...iki tarafıda idare edebiliyorsa sorun olmaz...

tabiki esinin tutumunada bagli bu biraz...sonucta esine laf söyletmeyecek ailesini frenleyecek kiside odur... yasakkelime.ama öyle aileler varki esinin tutumu davranis sekli ne olursa olsun isin civkini cikarabiliolar...insani öyle yada böle huzursuz edebiliolar..ne demisler sinek kücük ama mide bulandirir...iste ayni bu hesap ....bu yüzden neolursaa olsun aileleri fazla kendi yuvanin icine sokup yuz göz olmamak gerektigini düsünüyorum...kanimcaaaaaa....:1closedeyes:

amacım laf dalaşı yapmak değil tarzım değil zaten bu konularda yaşadıklarımdan dolayı hassasım sadece .yaptığınız yorumda benim cümlemden alıntı yapmışsın bende senin gibi böyle olayların olmadığını düşünenlere böyle şeylerin olduğunu anlatmak için yazdım..butonu süs diye koymamışlar kullanıcam tabi .küfrettiğini düşünerek yazmadım sizinlede uğraşan yok .problemlerinizle ilgilenin bencede. sizin Allah yardımcın olsun problemlerinizde iyi akşamlar

karşılıklı tartışmayın lütfen...
herkes düşüncesini yazmakta özgür,
lütfen biz de saygı duyalım,kimseyi düşüncesnden dolayı yargılamayalım...

evlilikte aile çok önemlidir...
siz size düşeni yaparsınız,baktınız karşınızdakiler
sizi hiç görüyor,siz de aradaki mesafeyi açarsınız..
eşiniz tabiki görüşecek ailesiyle,belki siz de özel günlerde gitmek zorunda kalacaksınız...
ama sırf eşiniz için gidersiniz...bu zamana kadar kötülükten kimse kazançlı çıkmamış...
kötü olmazsınız ama onların tavrına göre iyi de olmazsınız...
kendi eviniz dışında olan olayları,eğer evinize taşırsanız
başkaları yüzünden eşinizle huzursuz olursanız tabiki mutsuz olursunuz...
evde yaşananlar evde kalmalı,
dışarda yaşananlar dışarda kalmalı diye düşünüyorum...
sevgiler...

iş erkekte ve kadında biter bence
her iki taraf ta ailelerini idare edebilecek kapasiteye sahipse
sorun olacağını sanmıyorum
birbirine tamemen zıt aile yapılarımız var eşimle
ama yıllardırda çok mutluyuz ve çok güzel idare ettik :))

sözlüyken tanıması anlaması çok normal ön yargıyla ne alakası var

ön yargı yapmayanlarıda gördük

eşimin ailesnın tum yaptıklarına ragmen cok mutluyuz

hersey erkekte bıtıyo bence:1closedeyes:

eşimin ailesnın tum yaptıklarına ragmen cok mutluyuz

hersey erkekte bıtıyo bence:1closedeyes:

işte benim aradığım cevap arkadaşlar o kadar şeyler yazılmış ama ben aynı durumda olup mutlu olan var mı diye sormuştum akıl almak için sormamıştım ama yinede değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
iş eşlerde bitiyor kesinlikle katılıyorum insan huzursuzluk çıkartıp mutsuz olacağı zaman zaten ufacık şeyden çıkarır huzurlu güzel evlilikler nasip etsin rabbim.

canım eşin senın arkanda her koşulda durursa hiç sorununuz olmaz canım tabii sende ona destek çıkıcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…