Testleri çok çok erken yapıyorsunuzDonmuş 5. Gün embriyosu T+6.gun negatif çıkıp pozitife dönen varmı
Cumadan ben kan verecegim inşallah pozitifi görürüz2 gün önce negatifti Perşembe 10.gunum goreceğiz bakalim dönecekmi pozitife
belki tutunma aşamasından kaynaklı lekelenme olmuştur yakın arkadaşım da yaşadı. Sonucu pozitif çıktıKızlar az önce lavaboya gittim çok çok az pembe leke vardı akıntının içinde normal mi bir modum düştü bugün transfer günü hariç 5.günüm 4AA embriyosu
İnşallah öyledir hala daha içimin esintisi geçmedibelki tutunma aşamasından kaynaklı lekelenme olmuştur yakın arkadaşım da yaşadı. Sonucu pozitif çıktı
Benimde oyle oldu tutunmusturKızlar az önce lavaboya gittim çok çok az pembe leke vardı akıntının içinde normal mi bir modum düştü bugün transfer günü hariç 5.günüm 4AA embriyosu
Sizin pozitif miBenimde oyle oldu tutunmustur
Evet hatta 12. Günü 1417 degerle öğrendimSizin pozitif mi
Yaaa canım muhtemelen senin yerleşme oldu bende çok baktım iç camasirima hiç bişey yok bebişin tutunmaya çalışıyor benceKızlar az önce lavaboya gittim çok çok az pembe leke vardı akıntının içinde normal mi bir modum düştü bugün transfer günü hariç 5.günüm 4AA embriyosu
Suyu inşallah ağzına yüreğine sağlık bunu duymak bile ne kadar güzel ama içim kıpır kıpırYaaa canım muhtemelen senin yerleşme oldu bende çok baktım iç camasirima hiç bişey yok bebişin tutunmaya çalışıyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?