• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

T+6.gun negatif çıkıp pozitife dönen varmı

dyg12345

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2024
195
51
18
33
Donmuş 5. Gün embriyosu T+6.gun negatif çıkıp pozitife dönen varmı

Son düzenleme:
Donmuş 5. Gün embriyosu T+6.gun negatif çıkıp pozitife dönen varmı
Testleri çok çok erken yapıyorsunuz 🫠🫠 bu kadar erken çıkması imkansız beşinci gün embriyosu olsa bile test gününüze bir gün kala idrarda sonra kanda bakarsanız daha az stres olursunuz rabbim kucağınızı boş bırakmasın

Cokk erken ki erken öğrenincede surekli kan vermek zorunda kalıyorsunuz arttimi artcakmi diye diye stres olunuyor bu sefer. Cikmasa üzülürsünüz çıksa stres olursunuz. Bu hatayı daha once yaptım erkenden test yapıp durdum. tutmus ama idrar testinde de cikmadi. olmadi diye cok üzüldüm 12. Gun kanı verdim meger tutmus. Ama değer düşüktü belkide okadar stresimden kaynaklı düştü. Son transferimde yapmadım 12. Gune kadar bekledim rahat oldum sürekli düşünmedim. 12 gun testimi verdim ve pozitifi gördüm. Doktorum tekrar kan ver diye bile soylemedi degerim cok iyidi. Insallah tutmuştur ve bebisiniz sizinledir.

Kızlar az önce lavaboya gittim çok çok az pembe leke vardı akıntının içinde normal mi bir modum düştü bugün transfer günü hariç 5.günüm 4AA embriyosu

Kızlar az önce lavaboya gittim çok çok az pembe leke vardı akıntının içinde normal mi bir modum düştü bugün transfer günü hariç 5.günüm 4AA embriyosu
Yaaa canım muhtemelen senin yerleşme oldu bende çok baktım iç camasirima hiç bişey yok bebişin tutunmaya çalışıyor bence

Back
X