Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 2 ile başlıyor.asılsız demek ki.Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının kimliği 1 ile başlamak zorundaymış
Evlatliklarinda kimliginde sadece kutuk degisikligi oluyor.Böyle bir durum yok dediler evlatlık durumu
neye dayanarak şüphe ettinizSosyal hizmetler müdürlüğü sadece soy isim sordu ona göre araştırma yaptılar
Evlatliklarinda kimliginde sadece kutuk degisikligi oluyor.
Ama mesela annemler 4 kardes, ucunun kimlikteki ilk 3 hane ayniyken, bi tanesinin tamamen farkli ve yuzde yuz eminim evlatlik değil.
Google ve yapay zekaya sordumneye dayanarak şüphe ettiniz
doğru düzgün konuyu güncelleyip anlatsanıza
bu arada benim de eşim ve büyük kızımın da 2 ile başlıyor :)
Kimligi demiyorlar.Google ve yapay zekaya sordum
neyden şüphelenip neyi sordunuz yaaaGoogle ve yapay zekaya sordum
Aile içi durumlardan özel ciddi şüphe duyuyorumKimligi demiyorlar.
Evlatlik oldugunuzdan niye supheleniyorsunuz diyorlar.
diye neden sordunT.C kimlik 2 ile başlarmı
Google ve yapay zekaya sordum
ya gerçekten iletisim kabiliyetin sıfırSosyal hizmetler müdürlüğü sadece soy isim sordu ona göre araştırma yaptılar
O zaman ben nerenin vatandaşıyımTürkiye Cumhuriyeti vatandaşının kimliği 1 ile başlamak zorundaymış
Babanızın TC kimlik numarası kaçla başlıyorsa sizin de o rakamla başlar. Hatta ilk 3 rakam aynı olur genelde.Ben öz çocukmu yoksa değilmiyim bunu araştırıyorum kan gurubu ile bunu anlamak mümkünmüdür acaba
Bende iki rakamı aynı olur diye biliyorum çünkü hepimizin ilk iki rakamı aynıBabanızın TC kimlik numarası kaçla başlıyorsa sizin de o rakamla başlar. Hatta ilk 3 rakam aynı olur genelde.
Ayyy yine karşıma çıktın yaa nicki gördükçe içim bi huzur gözlerim deBu kadar kişi insan yerine koyup cevap vermiş.
İki cümle kurmayı beceremiyorsunuz insanlar ne oldu diyor kısa kısa cevap
Uşağınız mı var hayırdır !
Aaa yok asılsızmış. Ben de bizim aileden dolayı öyle dedim. Hepimizin babamınkiyle aynı ilk 3 rakamı. Yalnız oğlumun kimliğine baktım şimdi eşiminkiyle tamamen farklı. İlk rakam bile aynı değil. Demek ki sistem sıradan veriyor rastgele. Çocuğu ben doğurdum bu arada, evlatlık değil.Bende iki rakamı aynı olur diye biliyorum çünkü hepimizin ilk iki rakamı aynı![]()
Aynen öyle. Alınan zamana vs bakıyor biraz. Yani babayla da alakası yok dediğiniz gibiAaa yok asılsızmış. Ben de bizim aileden dolayı öyle dedim. Hepimizin babamınkiyle aynı ilk 3 rakamı. Yalnız oğlumun kimliğine baktım şimdi eşiminkiyle tamamen farklı. İlk rakam bile aynı değil. Demek ki sistem sıradan veriyor rastgele. Çocuğu ben doğurdum bu arada, evlatlık değil.
İlahi artem yaa biliyorum merak etmeAaa yok asılsızmış. Ben de bizim aileden dolayı öyle dedim. Hepimizin babamınkıyle aynı ilk 3 rakamı. Yalnız oğlumun kimliğine baktım şimdi eşiminkiyle tamamen farklı. İlk rakam bile aynı değil. Demek ki sistem sıradan veriyor rastgele. Çocuğu ben doğurdum bu arada, evlatlık değil.