T.C kimlik

Evlatliklarinda kimliginde sadece kutuk degisikligi oluyor.

Ama mesela annemler 4 kardes, ucunun kimlikteki ilk 3 hane ayniyken, bi tanesinin tamamen farkli ve yuzde yuz eminim evlatlik değil.

neye dayanarak şüphe ettiniz
doğru düzgün konuyu güncelleyip anlatsanıza
bu arada benim de eşim ve büyük kızımın da 2 ile başlıyor :)
Google ve yapay zekaya sordum

T.C kimlik 2 ile başlarmı
diye neden sordun
Google ve yapay zekaya sordum

TC KİMLİK 2 İLE BAŞLAYABİLİR Mİ

Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaraları 2 ile başlayabilir. TC Kimlik Numarasının ilk hanesi 0 olamaz ancak diğer rakamlar (1'den 9'a kadar) ile başlayabilir.

TC Kimlik Numarası'nın bazı özellikleri şunlardır:

• 11 hanelidir.
  • Sadece rakamlardan oluşur.
  • İlk hanesi 0 olamaz.
  • Son iki hanesi doğrulama kodudur ve bir algoritma ile ilk dokuz haneden türetilir. Bu nedenle son hanesi her zaman çift sayıdır.
Dolayısıyla, 2 ile başlayan bir TC Kimlik Numarası geçerli olabilir.

yapay zeka da bu bilgiyi veriyor
saf mısın kızım sen?

Sosyal hizmetler müdürlüğü sadece soy isim sordu ona göre araştırma yaptılar
ya gerçekten iletisim kabiliyetin sıfır
bir duzgun anlatsana
sen sosyal hizmet müdürlüğüne gidip evlat mi edinildjm diye mi sordun? sadece soyadini mi istediler bakmak icin?
bu mantikli mi? belki senin soyadindan baska baska kisiler evlat edinildi yani - böyle sey olabilir mi?
ayrica bizim kültürde cogu insan evlat edinirken devlete basvurup beklemek yerine fakir ve kalabalik nüfuslu ailelerin cocuklarini aliyor . boyle bir seyse sosyal hizmetlerde bulunması imkansiz.
tek yol dna testi onu da yargi yolu olmadan nasil yaparsiniz bilemem

Ailede hepimizin tcsi 3 ile başlarken kardeşiminkisi bir ile başlıyor bil bakalım neden. Birincisi T.C numaraları verilirken ailecek toplu olarak aldığımız için bize 3 denk geldi kardeşim bu T.C numaralarını aldıktan sonra doğduğu için ona da bir verildi. Bir de farklı şehirde doğum olduğu için de olabilir. Şimdi anne baba bir kardeşim Türkiye vatandaşı da Annem ben babam diğer kardeşim Türk değil miyiz ben onu da anlamadım.

Benimki 2 ile başlıyor
soruları alayım
images.webp

Bu kadar kişi insan yerine koyup cevap vermiş.
İki cümle kurmayı beceremiyorsunuz insanlar ne oldu diyor kısa kısa cevap
Uşağınız mı var hayırdır !
Ayyy yine karşıma çıktın yaa nicki gördükçe içim bi huzur gözlerim de 💰 simgesi beliriyor 😁🥳

Bende iki rakamı aynı olur diye biliyorum çünkü hepimizin ilk iki rakamı aynı 🤗
Aaa yok asılsızmış. Ben de bizim aileden dolayı öyle dedim. Hepimizin babamınkiyle aynı ilk 3 rakamı. Yalnız oğlumun kimliğine baktım şimdi eşiminkiyle tamamen farklı. İlk rakam bile aynı değil. Demek ki sistem sıradan veriyor rastgele. Çocuğu ben doğurdum bu arada, evlatlık değil.

Aaa yok asılsızmış. Ben de bizim aileden dolayı öyle dedim. Hepimizin babamınkiyle aynı ilk 3 rakamı. Yalnız oğlumun kimliğine baktım şimdi eşiminkiyle tamamen farklı. İlk rakam bile aynı değil. Demek ki sistem sıradan veriyor rastgele. Çocuğu ben doğurdum bu arada, evlatlık değil.
Aynen öyle. Alınan zamana vs bakıyor biraz. Yani babayla da alakası yok dediğiniz gibi😀

Aaa yok asılsızmış. Ben de bizim aileden dolayı öyle dedim. Hepimizin babamınkıyle aynı ilk 3 rakamı. Yalnız oğlumun kimliğine baktım şimdi eşiminkiyle tamamen farklı. İlk rakam bile aynı değil. Demek ki sistem sıradan veriyor rastgele. Çocuğu ben doğurdum bu arada, evlatlık değil.
İlahi artem yaa biliyorum merak etme 🌸😇
Bu tc olayı ben evlenirken baya konuşulmuştu tc numaralarımız neden böyle falan filan diye bende ordan biliyorum ama bizim ailenin hepsinin ilk iki rakamı aynı eşimle oğlumun ki de sadece ilk rakamları aynı mesela sistem acayip değişik 😁😁

Back
X