T.C kimlik

Doğum belgesi neleri ortaya çıkarır acaba? Evet hastanede doğmuşum yaşım 23
Hastanede doğumda öyle bir hile yapamazlar.
Diğer aile üyeleriniz muhtemelen tc nolar ilk verilmeye başlandığında gidip beraber aldı siz sonradan çıkarttınız ondan farklı gelmiştir.
Biz tv no çıktığında annemle ikimiz gidip beraber çıkarttık ilk haneler benzer geldi ondan. Ama çocuğum ve kocamınkiyle alakasız tc. Yani tv no uygulaması başladıktan sonra doğan herkes ailesinden başka numara alıyor.

Şimdi baktım da evet sizden önce başlamış uygulama. 2000 yılında uygulama çıktığında aileniz gidip beraber yeni kimlik aldığı için hepsi ardışık numara almıştır. Siz 2002 doğumlusunuz dolayısıyla o seriden başka bir numara gelmiş size.
2000 öncesinde doğanlar ailecek aldığından aynı ailede doğanlara ardışık denk geldi. Ama sonrasında her doğumda başka seriler denk geliyor

2000 yilinda verildi tcler, konu sahibi - burada yazana göre 2002 dogumlu
muhtemelen sonradan doğduğu icin sülalenin kalaninindan farkli tarih verildi.
su asamada yapmasi gereken cimere bilgi edinme hakki diye yazsin, hastanesinde dogum saatini , anne adini falan sorsub

Aynen öyle aileden herkesten farklı olma sebebi uygulamadan sonra doğması aslında

Yahu derdinizi bile anlatamıyorsunuz.
Aileye benzememek
Kardeşler arasında ayrım yapılması
Sizin bunu hissetmeniz vs gibi durumlar
Kan gruplarındaki farklılık sizin evlatlık olduğunuzu göstermez.

En kesin sonuç DNA testidir. Bu testte hem anneden hem babadan hem de çocuktan kan, tükürük vs alınarak karşılaştırma yapılır. Çocuk bu anne babaya aitse belli oranlarda eşleşmeler görülür, çocuk evlatlıksa hiç eşleşme olmaz.

Bu pahalı bir yöntemdir kendiniz karşılayamazsınız. Devlet yapsın derseniz de savcının buna ihtiyaç olduğuna kanaat getirmesi gerekir. Sadece şüphe ya da hisle bu kanaati oluşturamazsınız.

Kızlar bu işin içinde bir iş olabilir...
Sorusu sayesinde yorum yapan kişilerin ilk haneyi öğrendi...Sıra geri kalan 10 haneyi öğrenmekte...
Yoksamm sen dolandırıcı mısın soru sahibi, böbreklerimizi falan mı alacaksın? doğru söyle?

Dip not: Benim de ikiyle başlıyor, ben de hep evlatlık olduğumdan şüphelenmişimdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…