Başlar neden ?T.C kimlik 2 ile başlarmı
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının kimliği 1 ile başlamak zorundaymışBaşlar neden ?
TC kimlik numarasınin son hanesi algoritmadan kaynaklı tek sayı olamaz.
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının kimliği 1 ile başlamak zorundaymış
7 ceddim Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı 4 ile başlıyorTürkiye Cumhuriyeti vatandaşının kimliği 1 ile başlamak zorundaymış
Eşimin vatandaş olmadığını öğrenmiş oldum hayırlı olsunTürkiye Cumhuriyeti vatandaşının kimliği 1 ile başlamak zorundaymış
o zaman ben tc vatandasi degilimTürkiye Cumhuriyeti vatandaşının kimliği 1 ile başlamak zorundaymış
Takıntılı biriyle birliktesin belli ki , aklınla oynamasına izin vermeden yolla.Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının kimliği 1 ile başlamak zorundaymış
Yoooo benim erkek arkadaşım Türk vatandaşı 7 göbek, onunki 2 ile başlıyo.Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının kimliği 1 ile başlamak zorundaymış
Benim çocuklar da değilmişAaa TC vatandaşı değilmişim
Bacım benimki 6 yla başlıyor oğlumun ki 1 le ne yapam şimdi anası değil miyim ya da Türk vatandaşı değil miyimTürkiye Cumhuriyeti vatandaşının kimliği 1 ile başlamak zorundaymış
Hangi aklı evvel söyledi acaba bunu?Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının kimliği 1 ile başlamak zorundaymış
Aa nereliyim ki ben acaba.Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının kimliği 1 ile başlamak zorundaymış
Şunu duyduğunuz anda oturduğunuz yerden çevrenizdeki 5 kişiye sorsanız yanlış bilgi olduğunu anlardınız zaten.Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının kimliği 1 ile başlamak zorundaymış
Ya pakistan uganda fln cikarsak. Yandik deseneAa nereliyim ki ben acaba.
Insallah AB vatandasiyimdir da schengen derdim biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?