Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başlar neden ?T.C kimlik 2 ile başlarmı
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının kimliği 1 ile başlamak zorundaymışBaşlar neden ?
TC kimlik numarasınin son hanesi algoritmadan kaynaklı tek sayı olamaz.
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının kimliği 1 ile başlamak zorundaymış
7 ceddim Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı 4 ile başlıyorTürkiye Cumhuriyeti vatandaşının kimliği 1 ile başlamak zorundaymış
Eşimin vatandaş olmadığını öğrenmiş oldum hayırlı olsunTürkiye Cumhuriyeti vatandaşının kimliği 1 ile başlamak zorundaymış
o zaman ben tc vatandasi degilimTürkiye Cumhuriyeti vatandaşının kimliği 1 ile başlamak zorundaymış
Takıntılı biriyle birliktesin belli ki , aklınla oynamasına izin vermeden yolla.Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının kimliği 1 ile başlamak zorundaymış
Yoooo benim erkek arkadaşım Türk vatandaşı 7 göbek, onunki 2 ile başlıyo.Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının kimliği 1 ile başlamak zorundaymış
Benim çocuklar da değilmişAaa TC vatandaşı değilmişim![]()
Bacım benimki 6 yla başlıyor oğlumun ki 1 le ne yapam şimdi anası değil miyim ya da Türk vatandaşı değil miyimTürkiye Cumhuriyeti vatandaşının kimliği 1 ile başlamak zorundaymış
Hangi aklı evvel söyledi acaba bunu?Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının kimliği 1 ile başlamak zorundaymış
Aa nereliyim ki ben acaba.Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının kimliği 1 ile başlamak zorundaymış
Şunu duyduğunuz anda oturduğunuz yerden çevrenizdeki 5 kişiye sorsanız yanlış bilgi olduğunu anlardınız zaten.Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının kimliği 1 ile başlamak zorundaymış
Ya pakistan uganda fln cikarsak. Yandik deseneAa nereliyim ki ben acaba.
Insallah AB vatandasiyimdir da schengen derdim biter.