Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iki dakika hayal kurdurmuyorsunuz, askolsunYa pakistan uganda fln cikarsak. Yandik desene![]()
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının kimliği 1 ile başlamak zorunda
Bir ailede bir kişi dışında herkesin T.C. si 1 ile başlaması normalmidir peki?T.C kimlik 2 ile başlarmı
Aileye sonradan girdiyse normal benim 6 ile esimin ve cocuklarimin 3 le basiyor evlenince Tc miz degismedigine göreBir ailede bir kişi dışında herkesin T.C. si 1 ile başlaması normalmidir peki?
Ne sormaya çalışıyorsun? Neyin peşinde sorgusundasin söyle ona göre bir yorum yapalım. Böyle sadece saçma soru olarak kalıyor.Bir ailede bir kişi dışında herkesin T.C. si 1 ile başlaması normalmidir peki?
Ay sen sorunlu musun ? Ne ispatlamaya çalışıyorsun allasen.Bir ailede bir kişi dışında herkesin T.C. si 1 ile başlaması normalmidir peki?
Ben öz çocukmu yoksa değilmiyim bunu araştırıyorum kan gurubu ile bunu anlamak mümkünmüdür acabaNe sormaya çalışıyorsun? Neyin peşinde sorgusundasin söyle ona göre bir yorum yapalım. Böyle sadece saçma soru olarak kalıyor.
benimki kesin suriyeli çıkar shfdsh gidiyim de darlayım azcık tc kimlik numaran niye 1 ile başlamıyor nerelisin itiraf et diyeKocam türk vatandaşı değilmiş. İnş kanadalı falandırda gideriz ne diyim
Tc kimlik ile bunu asla anlayamazsınız. Kan grubundan anlaşılması dacok spesifik bir durum varsa. O da çok zor. Cekinik durumlar falan var. Onların pozitif benim negatife, ya da Onların hepsi A ben B diyerek anlaşılmaz.Ben öz çocukmu yoksa değilmiyim bunu araştırıyorum kan gurubu ile bunu anlamak mümkünmüdür acaba
Spesifik durumlar dışında anlasilmaz.Ben öz çocukmu yoksa değilmiyim bunu araştırıyorum kan gurubu ile bunu anlamak mümkünmüdür acaba
tek supheniz bu tcler mi? anne baba cocuktan farkli olabilir bu gayet dogal bir sey.Ben öz çocukmu yoksa değilmiyim bunu araştırıyorum kan gurubu ile bunu anlamak mümkünmüdür acaba
Ben öz çocukmu yoksa değilmiyim bunu araştırıyorum kan gurubu ile bunu anlamak mümkünmüdür acaba
Sosyal hizmetler müdürlüğü sadece soy isim sordu ona göre araştırma yaptılartek supheniz bu tcler mi? anne baba cocuktan farkli olabilir bu gayet dogal bir sey.
kan grubundan sadece soyle anlarsin sen sifirsan annen ya da baban ab ise o iste bir terslik vardir. ama hepinizin kani uygunsa anlayamazsın. malesef dna testi haric anlamasi zor bir surec. ya da 18 yasindan büyüksen cimere yaz "bilgi edinme hakki" kapsaminda cevap iste, sorgulamak icin nereye basvurman gerektigi konusunda yardimci olsunlar. oraya sorgula bakalim devlet eliyle bir evlat edinme durumu var mi
Hayır anlayamazsınız, DNA testi en kesin çözüm.Ben öz çocukmu yoksa değilmiyim bunu araştırıyorum kan gurubu ile bunu anlamak mümkünmüdür acaba
Böyle bir durum yok dediler evlatlık durumuSosyal hizmetler müdürlüğü sadece soy isim sordu ona göre araştırma yaptılar
Tc kimlik ile bunu asla anlayamazsınız. Kan grubundan anlaşılması dacok spesifik bir durum varsa. O da çok zor. Cekinik durumlar falan var. Onların pozitif benim negatife, ya da Onların hepsi A ben B diyerek anlaşılmaz.
Neden böyle bir şüpheye düştün? Yaşın kaç?