T.C kimlik

Adliye dna testi için kaç para ister yaklaşık bilgi verirmisiniz acaba yapmam gerekenler nedir
Bacım sen bi olayı anlat hele noldu neden bu şüpheye düştün bişey mi oldu derdini bi anlat da bi bilen eden yardımcı olur elbet

Bacım sen bi olayı anlat hele noldu neden bu şüpheye düştün bişey mi oldu derdini bi anlat da bi bilen eden yardımcı olur elbet
Çok şeyler var ailede kimseye benzemiyorum hiçbir şekilde beni ayrı tutuyorlar bana karşı hep kötülükleri dokundu iyilikten çok hep yalnızdım onların içinde ve kendimi onlara karşı bir bağda hissedemedim kan bağı gibi

Adliye dna testi için kaç para ister yaklaşık bilgi verirmisiniz acaba yapmam gerekenler nedir
Biraz bilgi verirsen daha kolay yardımcı olacak insanlar var. Yaşın kaç mesela? Ailene hic sordun mu? Hastanede mi doğum yapmış annen. Eğer öyleyse hastaneden doğum belgesi sorgulanabilir Dna testi oncesi.
Illa Dna testi yaptırmam lazım diyorsan. Bildiğim kadarıyla aile mahkemesinde soy bağı tespit davası açman lazım. Dava sürecinde şüpheye yer varsa yapılır.

Yok özelde yaptırmak istiyorum dersen gönüllü olarak örnek vermesi gerekiyor her iki tarafında. Sen alıp gidip yaptıramazsın diye biliyorum.

Biraz bilgi verirsen daha kolay yardımcı olacak insanlar var. Yaşın kaç mesela? Ailene hic sordun mu? Hastanede mi doğum yapmış annen. Eğer öyleyse hastaneden doğum belgesi sorgulanabilir Dna testi oncesi.
Illa Dna testi yaptırmam lazım diyorsan. Bildiğim kadarıyla aile mahkemesinde soy bağı tespit davası açman lazım. Dava sürecinde şüpheye yer varsa yapılır.

Yok özelde yaptırmak istiyorum dersen gönüllü olarak örnek vermesi gerekiyor her iki tarafında. Sen alıp gidip yaptıramazsın diye biliyorum.
Doğum belgesi neleri ortaya çıkarır acaba? Evet hastanede doğmuşum yaşım 23

Babanızın TC kimlik numarası kaçla başlıyorsa sizin de o rakamla başlar. Hatta ilk 3 rakam aynı olur gegenelde.

Her sene cikartilan kimliklere belli bir sira numarasından baslaniyor.

Cocuklarimin babalarının kimlikleriyle tutarli tek rakamlari var o da sadece ilk rakamin 1 olusu.

Kendi iclerinde bile benzerlikleri sadece ilk rakamlarinin 1 olmasi.

Ha mesela benim babamla kimlik numaram bir hayli benziyor. Ilk 5 rakamimiz ayni ama su var biz gidip birlikte almisik tc kimlik nolu ilk kimlikleri.

Benimde bildigim su, bu kimlik numaralarinin bir algoritmasi yok.

hastanenin adini biliyorsan cimere sorabilirsin doğum belgeni ogrenmek istediğini yazarsin
bak su sekilde;

sen de doğum saatimi - anne adimi ve kilomu boyumu öğrenmek istiyorum gibi yazabilirsin

Dogum belgesi hangi saatte hangi günde doğduğunu kimin bebegi olduğunu gösterir. Ha sahte bir doğum evrakı hazirlanmadiysa ya da eskiden çok olurdu hastanede bebekler karışmadıysa sizi şu anki annenizin doğurduğunu ispatlar. Ama babanın kim olduğunu ispatlamaz tabii ki.

Ablacim aslinda genetikci uyeler vardi onlar yazsa daha iyi olur ama en kesin cozum dna testi.

Tabiki anne ya da babadan mutlak suretle gecmesi gereken mutasyonlar, deformasyon ya da benzerliklerde bu konuda destek olabilir ama bunu bir genetikci anlatabilir sadece.

Mesela benim bir arkadasim kendisinin cukur cene olup, babasinin cukur cene olmayisindan suphelenmis ve evlatlik alindigini ogrenmisti. Boyle belirtecler var ama sende ya da ailende hicbiride olmayabilir, mesela eskiden kan grubu onemseniyordu bu durumlarda ama ailende kan uyusmazligi gibi rahatsizliklar var ise bunuda ogrenemezsin diye biliyorum ben.

Sen neden evlatlik oldugundan suphe ediyorsun?

Back
X