T ve y rahim ya da rahimde perde olması gbi sorunlar düşüğe sebep olabiliyor . Herkes bunu yaşayacak diye bir kaide yok elbette . Bazen rahimdeki egiklik açısal farklılıklardan dolayı hiç sorun olmayabiliyor . Tüp bebek alanında çalışan hekimlere danışın . Detaylı inceleme sonunda karar veriliyor .Rahmin t olması hamile kaldığın esnada zararı oluyor mu bilenler veya o şekilde hamile olanlar lütfen yazsın
Sizinkisi de T şeklinde , benim yarın transfer var , benim bütün değerlerim normal , rahim de perde yok ama t şeklinde , bana da sulu şekilde bakıldı doktor alan var diyorProlaktin 20 çıkmış .sizce yüksek mi bu değer
Yalancı T shape yaziyo .sizinde öylemiydiSizinkisi de T şeklinde , benim yarın transfer var , benim bütün değerlerim normal , rahim de perde yok ama t şeklinde , bana da sulu şekilde bakıldı doktor alan var diyor
Onu bilmiyorum ilk defa duygum ama benimkisi bildiğin T yani ,Yalancı T shape yaziyo .sizinde öylemiydi
Anladım teşekkür ederim .siz aşılama mi yapacaksnz . prolaktin değeriniz kaç acabaOnu bilmiyorum ilk defa duygum ama benimkisi bildiğin T yani ,
t rahimle 2 kez hamile kaldım falan kürtajla sonuçlandı. Doktorum bebek için yeterli alan yok dediği için histereskopiyle genişletti. Doğal gebelik deneyin dediİyi akşamlar , T rahim e sahip olduğumu öğrendim , tüp bebek tedavisine başladık , doktorum düşük yaşamadığım için ameliyat önermiyor , benim gibi olanlar lütfen yazabilir mi ? T Rahime sahip olup hamile klanlar ya da benim gibi tüp bebek deneyenler ? Bana da morel olur ..
t rahimle 2 kez hamile kaldım falan kürtajla sonuçlandı. Doktorum bebek için yeterli alan yok dediği için histereskopiyle genişletti. Doğal gebelik deneyin dedig
Hamileyim Şuan bu şekilde transfer oldu , doktorum düşüğüm olmadığı için ameliyat önermedi , sizin düşük sebepleriniz araştırıldı mı ? Önceden düşük belirtileriniz oldu mu lekelenme ağrı gibi ?t rahimle 2 kez hamile kaldım falan kürtajla sonuçlandı. Doktorum bebek için yeterli alan yok dediği için histereskopiyle genişletti. Doğal gebelik deneyin dedi
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al evet araştırıldı pıhtılaşma faktörleride çıktı ilk haftalarda çok önemli değil dedi hangi doktora gittiysem ilk gebelik lekelenme oldu evet ikincisinde kalp atışı oluşmadıHamileyim Şuan bu şekilde transfer oldu , doktorum düşüğüm olmadığı için ameliyat önermedi , sizin düşük sebepleriniz araştırıldı mı ? Önceden düşük belirtileriniz oldu mu lekelenme ağrı gibi ?
Çok üzüldümHayırlı olsun sağlıkla kucağına al evet araştırıldı pıhtılaşma faktörleride çıktı ilk haftalarda çok önemli değil dedi hangi doktora gittiysem ilk gebelik lekelenme oldu evet ikincisinde kalp atışı oluşmadı
Kan pıhtılaşması için doktorunuz ilaç vermedi mi ? Çünkü kan pıhtılaşması olunca bebek yeterli oksijen alamıyormuş doktorum böyle söylemiştiHayırlı olsun sağlıkla kucağına al evet araştırıldı pıhtılaşma faktörleride çıktı ilk haftalarda çok önemli değil dedi hangi doktora gittiysem ilk gebelik lekelenme oldu evet ikincisinde kalp atışı oluşmadı
Evet 2 ay dinlenme süresi verdi 2 ay sonra denemeye başlayabilirsin dedi hem gebelik denerken hemde hamile kaldıktan sonra ilaç kullanıcaz dedi birazda kilo vermemi söyledi tabiKan pıhtılaşması için doktorunuz ilaç vermedi mi ? Çünkü kan pıhtılaşması olunca bebek yeterli oksijen alamıyormuş doktorum böyle söylemişti
İnşallah hakkinızda hayırlısı olsun ,Evet 2 ay dinlenme süresi verdi 2 ay sonra denemeye başlayabilirsin dedi hem gebelik denerken hemde hamile kaldıktan sonra ilaç kullanıcaz dedi birazda kilo vermemi söyledi tabi
Rahmin t olması hamile kaldığın esnada zararı oluyor mu bilenler veya o şekilde hamile olanlar lütfen yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?