T rahim , uterus

ebru055

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2022
48
13
8
31
İyi akşamlar , T rahim e sahip olduğumu öğrendim , tüp bebek tedavisine başladık , doktorum düşük yaşamadığım için ameliyat önermiyor , benim gibi olanlar lütfen yazabilir mi ? T Rahime sahip olup hamile klanlar ya da benim gibi tüp bebek deneyenler ? Bana da morel olur ..

Rahmin t olması hamile kaldığın esnada zararı oluyor mu bilenler veya o şekilde hamile olanlar lütfen yazsın

Rahmin t olması hamile kaldığın esnada zararı oluyor mu bilenler veya o şekilde hamile olanlar lütfen yazsın
T ve y rahim ya da rahimde perde olması gbi sorunlar düşüğe sebep olabiliyor . Herkes bunu yaşayacak diye bir kaide yok elbette . Bazen rahimdeki egiklik açısal farklılıklardan dolayı hiç sorun olmayabiliyor . Tüp bebek alanında çalışan hekimlere danışın . Detaylı inceleme sonunda karar veriliyor .

Sulu ultrason cektirip farklı bir işleme gerek kalmadan hamile kalan var mı .veya nasıl bir yol izlediniz . lütfen yardımcı olur musunuz.

t rahimle 2 kez hamile kaldım falan kürtajla sonuçlandı. Doktorum bebek için yeterli alan yok dediği için histereskopiyle genişletti. Doğal gebelik deneyin dedi

Hamileyim Şuan bu şekilde transfer oldu , doktorum düşüğüm olmadığı için ameliyat önermedi , sizin düşük sebepleriniz araştırıldı mı ? Önceden düşük belirtileriniz oldu mu lekelenme ağrı gibi ?

t rahimle 2 kez hamile kaldım falan kürtajla sonuçlandı. Doktorum bebek için yeterli alan yok dediği için histereskopiyle genişletti. Doğal gebelik deneyin dedi
Hamileyim Şuan bu şekilde transfer oldu , doktorum düşüğüm olmadığı için ameliyat önermedi , sizin düşük sebepleriniz araştırıldı mı ? Önceden düşük belirtileriniz oldu mu lekelenme ağrı gibi ?

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al evet araştırıldı pıhtılaşma faktörleride çıktı ilk haftalarda çok önemli değil dedi hangi doktora gittiysem ilk gebelik lekelenme oldu evet ikincisinde kalp atışı oluşmadı

Çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz bebişinize

Kan pıhtılaşması için doktorunuz ilaç vermedi mi ? Çünkü kan pıhtılaşması olunca bebek yeterli oksijen alamıyormuş doktorum böyle söylemişti

Kan pıhtılaşması için doktorunuz ilaç vermedi mi ? Çünkü kan pıhtılaşması olunca bebek yeterli oksijen alamıyormuş doktorum böyle söylemişti
Evet 2 ay dinlenme süresi verdi 2 ay sonra denemeye başlayabilirsin dedi hem gebelik denerken hemde hamile kaldıktan sonra ilaç kullanıcaz dedi birazda kilo vermemi söyledi tabi

Evet 2 ay dinlenme süresi verdi 2 ay sonra denemeye başlayabilirsin dedi hem gebelik denerken hemde hamile kaldıktan sonra ilaç kullanıcaz dedi birazda kilo vermemi söyledi tabi
İnşallah hakkinızda hayırlısı olsun , en kısa zaman da kucağınıza alın bebişinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…