özeldemi oldunuz ameliyatı ne kadar ücret verdiniz ?Merhaba bnde martta y rahim ameliyatı geçirdim doktorum antibiyotik ve adet düzenleyici verdi 4gün önce bitti bugün zorla birkaç damla kanamam oldu senin nasıl oldu
Doktorum iki ay koruncn dedi haziranda rahim filmiyle bakacağız dedi düzelmiş şekli
Sana ne dedi

Bana spiral taktıkları için kanamam hiç durmamıştı. Bende yan etki yapmış yani. Şöyle söyleyim, ameliyattan çıkıp eve geldiğimin ertesi günü leke gibiydi, sonra çoğaldı, sonra bi ara yine leke gibi geldi, sonra yine azdı. Tam 1 ay kanadım şakır şakır. ped takmadığım gün olmadı. Spirali çıkarttım kanamam şaK diye kesildi
 Bana spiral taktıkları için kanamam hiç durmamıştı. Bende yan etki yapmış yani. Şöyle söyleyim, ameliyattan çıkıp eve geldiğimin ertesi günü leke gibiydi, sonra çoğaldı, sonra bi ara yine leke gibi geldi, sonra yine azdı. Tam 1 ay kanadım şakır şakır. ped takmadığım gün olmadı. Spirali çıkarttım kanamam şaK diye kesildi Normali zaten kahve leke
 Normali zaten kahve leke bakalım
 bakalım adetimin şaşması bana çok normal geldi çünkü o kadar çok kanadım ki spiral yüzünden, adet olacak bir Rahim kalmamıştı bence
 adetimin şaşması bana çok normal geldi çünkü o kadar çok kanadım ki spiral yüzünden, adet olacak bir Rahim kalmamıştı bence 
 geçen ay overler de sağ da 6 solda 7 yum vardı daha iyiydi bugün sağda 1 solda 6 yum sayıldı histeroskopi sonrası kontrolde böyle sorun yaşayan varmı?
 geçen ay overler de sağ da 6 solda 7 yum vardı daha iyiydi bugün sağda 1 solda 6 yum sayıldı histeroskopi sonrası kontrolde böyle sorun yaşayan varmı?