- 16 Temmuz 2024
- 16
- 0
- 6
- 29
- Konu Sahibi orkide2807
-
Yani rahmi t şeklinde mi arkadaşınızın? Doktoru riskli olacağından bahsetmedi miArkadaşım hamile. Onunda çok yeni ama doktorunun bilgisinde oldu bu hamilelik. Umarım ikisinde sağlıkla kucağına alırlar bebeklerini
T şeklinde. Doktor her şeyi anlattı. Ama hamile kalmayı da doktor önerdi. Her şey doktor kontrolünde ilerledi ve ilerliyor. Arkadaşımız doktora gitti mi? Doktor zaten gerekli yönlendirmeleri yapar kendisineYani rahmi t şeklinde mi arkadaşınızın? Doktoru riskli olacağından bahsetmedi mi
Merhaba benimde rahim t şeklindeymiş bir doktor bana ameliyat olmam lazım dedi başkabiri gerek yok dedi bende ne ypacağımı bilemediğim için kaldım öyleT şeklinde. Doktor her şeyi anlattı. Ama hamile kalmayı da doktor önerdi. Her şey doktor kontrolünde ilerledi ve ilerliyor. Arkadaşımız doktora gitti mi? Doktor zaten gerekli yönlendirmeleri yapar kendisine
Benim arkadaşımda t rahim olduğu anlaşılınca doktor ameliyatı söyledi. Ama sonra 2 ay süre verdi. 2 ayda hamilelik olmazsa ameliyatı yaparız dedi. Bu aylarda hep doktor kontrolünde çatlatma iğnesi vs. İle ilerledi. Ve hamile kaldı. Sanırım şu an 3. Ayın içerisinde. Ama riskli mi sanırım riskli şu an perinotoloji ile devam edecek gebelik rakiplerine. Benim başıma gelmiş olsaydı ( benimde farklı sorunlarım var. Tüp Bebek ile hamile kaldım defalarca ameliyat oldum) hiç riske girmeden ameliyat sonrasında gebelik isterdim. Bunu etkilemek için söylemiyorum. Kendi fikrimi söylüyorumMerhaba benimde rahim t şeklindeymiş bir doktor bana ameliyat olmam lazım dedi başkabiri gerek yok dedi bende ne ypacağımı bilemediğim için kaldım öyle
Ama doktorlarda bu konuda hemfikir değiller güvenemedim bende ameliyat konusunda bir kere düşük yaşadım 4 haftalık hala bekliyorum gebelik için ocak ayına kadar olmazsa tüp bebeğe başvuracağız bizde inşallahBenim arkadaşımda t rahim olduğu anlaşılınca doktor ameliyatı söyledi. Ama sonra 2 ay süre verdi. 2 ayda hamilelik olmazsa ameliyatı yaparız dedi. Bu aylarda hep doktor kontrolünde çatlatma iğnesi vs. İle ilerledi. Ve hamile kaldı. Sanırım şu an 3. Ayın içerisinde. Ama riskli mi sanırım riskli şu an perinotoloji ile devam edecek gebelik rakiplerine. Benim başıma gelmiş olsaydı ( benimde farklı sorunlarım var. Tüp Bebek ile hamile kaldım defalarca ameliyat oldum) hiç riske girmeden ameliyat sonrasında gebelik isterdim. Bunu etkilemek için söylemiyorum. Kendi fikrimi söylüyorum
Aaaa böyleside mi var başkada çektirmek lazım o zaman emin olmak içint değildir hsg yanlış çekilmiştir bana öyle oldu, arkuatmış rahmim problem görmediler. echomarda tekrar çektirmiştim ben
Echomar cavit beyle çektirin. Aylarca t rahim diye boşuna üzülmüşümAaaa böyleside mi var başkada çektirmek lazım o zaman emin olmak için
Nerde bu doktorEchomar cavit beyle çektirin. Aylarca t rahim diye boşuna üzülmüşüm
istanbul şişliNerde bu doktor
Alttan muayene ettiler yanlış olma ihtimali çok düşük ve 3 kere bakıldıistanbul şişli
Sizinde mi t seklindeydi?Ama doktorlarda bu konuda hemfikir değiller güvenemedim bende ameliyat konusunda bir kere düşük yaşadım 4 haftalık hala bekliyorum gebelik için ocak ayına kadar olmazsa tüp bebeğe başvuracağız bizde inşallah
Peki kanama vs tarzı şeyler oluyor mu hamileliğinde ?Benim arkadaşımda t rahim olduğu anlaşılınca doktor ameliyatı söyledi. Ama sonra 2 ay süre verdi. 2 ayda hamilelik olmazsa ameliyatı yaparız dedi. Bu aylarda hep doktor kontrolünde çatlatma iğnesi vs. İle ilerledi. Ve hamile kaldı. Sanırım şu an 3. Ayın içerisinde. Ama riskli mi sanırım riskli şu an perinotoloji ile devam edecek gebelik rakiplerine. Benim başıma gelmiş olsaydı ( benimde farklı sorunlarım var. Tüp Bebek ile hamile kaldım defalarca ameliyat oldum) hiç riske girmeden ameliyat sonrasında gebelik isterdim. Bunu etkilemek için söylemiyorum. Kendi fikrimi söylüyorum
Evet bir kere hsg çektırdim öyle dedilerSizinde mi t seklindeydi?
Peki kanama vs tarzı şeyler oluyor mu hamileliğindeh
hayır öyle bir durum yaşamadı şu anPeki kanama vs tarzı şeyler oluyor mu hamileliğinde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?