T rahime sahip olup hamile kalanlar?

orkide2807

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2024
16
0
6
29
Arkadaşlar merhaba benim arkadaşım T rahime sahip ve 3 ayrı doktora gitmişti 2 si hamileliği denemesini söylemişti ama tutunma ihtimalinin düşük olabileceğini söylediler riskliymiş heralde bu rahime sahip olduğun zaman ama bitane doktor hamile kalamayacağını söyledi ameliyatla düzeltelim dedi ameliyat olmadı. Şu an hamile korkuyo da bu şekilde hamile kalanlar var mı? Varsa genelde düşük mü oluyor ? Sizde nasıldı durum ??

Arkadaşım hamile. Onunda çok yeni ama doktorunun bilgisinde oldu bu hamilelik. Umarım ikisinde sağlıkla kucağına alırlar bebeklerini

Yani rahmi t şeklinde mi arkadaşınızın? Doktoru riskli olacağından bahsetmedi mi
T şeklinde. Doktor her şeyi anlattı. Ama hamile kalmayı da doktor önerdi. Her şey doktor kontrolünde ilerledi ve ilerliyor. Arkadaşımız doktora gitti mi? Doktor zaten gerekli yönlendirmeleri yapar kendisine

T şeklinde. Doktor her şeyi anlattı. Ama hamile kalmayı da doktor önerdi. Her şey doktor kontrolünde ilerledi ve ilerliyor. Arkadaşımız doktora gitti mi? Doktor zaten gerekli yönlendirmeleri yapar kendisine
Merhaba benimde rahim t şeklindeymiş bir doktor bana ameliyat olmam lazım dedi başkabiri gerek yok dedi bende ne ypacağımı bilemediğim için kaldım öyle

Merhaba benimde rahim t şeklindeymiş bir doktor bana ameliyat olmam lazım dedi başkabiri gerek yok dedi bende ne ypacağımı bilemediğim için kaldım öyle
Benim arkadaşımda t rahim olduğu anlaşılınca doktor ameliyatı söyledi. Ama sonra 2 ay süre verdi. 2 ayda hamilelik olmazsa ameliyatı yaparız dedi. Bu aylarda hep doktor kontrolünde çatlatma iğnesi vs. İle ilerledi. Ve hamile kaldı. Sanırım şu an 3. Ayın içerisinde. Ama riskli mi sanırım riskli şu an perinotoloji ile devam edecek gebelik rakiplerine. Benim başıma gelmiş olsaydı ( benimde farklı sorunlarım var. Tüp Bebek ile hamile kaldım defalarca ameliyat oldum) hiç riske girmeden ameliyat sonrasında gebelik isterdim. Bunu etkilemek için söylemiyorum. Kendi fikrimi söylüyorum

t değildir hsg yanlış çekilmiştir bana öyle oldu, arkuatmış rahmim problem görmediler. echomarda tekrar çektirmiştim ben

Ama doktorlarda bu konuda hemfikir değiller güvenemedim bende ameliyat konusunda bir kere düşük yaşadım 4 haftalık hala bekliyorum gebelik için ocak ayına kadar olmazsa tüp bebeğe başvuracağız bizde inşallah

Peki kanama vs tarzı şeyler oluyor mu hamileliğinde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…