Bugun T rahmim olduğunu öğrendim daha önce 2 kere kendiliğinden hamile kaldım ve düşükle sonuçlandı.Dr ameliyat olmam gerektiğini söylüyor.Düşüklerime bu neden olabilirmiş öyle dedı.T rahmi olup bebeğini sağlıklı doğuran varmı acaba arqnızda,ameliyat olup olmamak da tedirginim.
Onun ameliyatı basit canım. Bana da yaptılar. Bayıltıp alttan histeroskopi gibi ucunda makas gibi bişey olan şeyle kameralı giriyorlar. Of of şöyle düşününce neler gördüm ne operasyonlar. Bu ay da 2jez kürtaj oldum bebek düştü 2aylık.. İçerde parça kalmış 2kez kürtaj 15 gün arayla. Allahım bundan beter etmesin inşallah
Onun ameliyatı basit canım. Bana da yaptılar. Bayıltıp alttan histeroskopi gibi ucunda makas gibi bişey olan şeyle kameralı giriyorlar. Of of şöyle düşününce neler gördüm ne operasyonlar. Bu ay da 2jez kürtaj oldum bebek düştü 2aylık.. İçerde parça kalmış 2kez kürtaj 15 gün arayla. Allahım bundan beter etmesin inşallah
Merhaba herkese, bu konuda yeni tarihli bir konu açılmış olmasına çok sevindim. İletişim halinde kalıp birbirimize destek olabilirsek ne iyi olur.
Benim durumum şöyleydi. Yaşadığım dış gebelik sonrası rahim filmi çekildi ve T rahime sahip olduğum anlaşıldı. Ofis histeroskopi ile kamerayla da baktılar ve dar olduğunu söylediler. Benim iki tüpümde de sorun olduğu için önümüzdeki ay tüp bebek sürecine yumurta toplama ile başlayacağız.
Rahim şekli ve riskleri konusunda pek çok doktora gittik. İçlerinde Anatolia Tüp Bebek Merkezi kurucusu Prof. Dr. Hakan Yaralı da var. Aynı size dedikleri gibi bana da bir grup doktor rahim içine müdahale için erken olduğunu söylüyor. Sağlıklı gebelik olabilirmiş. Düşük yaşanmadığı sürece yapışıklık riski olan bu operatif histeroskopi ile rahmi genişletme ameliyatını önermiyorlar. Bir grup doktor da ilgili ameliyatı öneriyor.
Biz de uzun süren bir kararsızlıktan sonra ya nasip dedik ve ameliyat olmamaya karar verdik. Dediğim gibi tüp bebek deneyeceğiz. Ama bunun nedeni benim yumurtalıklarımdaki problemler.
İletişim halinde kalabilirsek çok sevinirim, Allah hepimizin yardımcısı olsun