T şeklinde Rahim

Bende şu an ilaç tedavisindeyim yumurta toplanınca karar verecek sizin hangi merkez kim dktr ben Bülent tarla gidiyorum

Bende varımm kısmen T şeklinde rahim dedelir ama doktorum ameliyata gerek görmedi bu şekilde çok var çocuk sabi olan dedi umarım bize de nasip olur

Bende T rahimliyim doktor 2-3 ay klomenle deneyelim kalmazsan öyle ameliyat yapalım dedi böyle hamile kalıp rahmi kendiliğinden genişleyip sağlıklı gebelik geçirenler var dedi

Biraz darlık var T şeklinde diyebiliriz dedi ben filmime baktım ordada internetteki T rahim görüntüleri gibi değil daha üçgen yani tam T değil sanırım
Benim gibi o zaman. Biz tüp bebek tedavisine başladık bakalım sonuç inşallah olumlu olur. Hepimiz için hayırlı ve güzel sonuçlar olur inşallah

Bugun T rahmim olduğunu öğrendim daha önce 2 kere kendiliğinden hamile kaldım ve düşükle sonuçlandı.Dr ameliyat olmam gerektiğini söylüyor.Düşüklerime bu neden olabilirmiş öyle dedı.T rahmi olup bebeğini sağlıklı doğuran varmı acaba arqnızda,ameliyat olup olmamak da tedirginim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…