Ben varım rahmin kalp şeklinde dedı ama bana önermedi doktorum histereskopi. Doguştan dedı yumurtalarım toplandı Rahım dınlendırmedeyım bu ay sonu adetımle gıtcem yıneRahim t şeklinde tüp bebek deniyoruz varmı benim gibi
Sizin tamamen T şeklinde mi rahim benim kısmen T rahim dedi doktorumBende T rahimliyim doktor 2-3 ay klomenle deneyelim kalmazsan öyle ameliyat yapalım dedi böyle hamile kalıp rahmi kendiliğinden genişleyip sağlıklı gebelik geçirenler var dedi
Biraz darlık var T şeklinde diyebiliriz dedi ben filmime baktım ordada internetteki T rahim görüntüleri gibi değil daha üçgen yani tam T değil sanırımSizin tamamen T şeklinde mi rahim benim kısmen T rahim dedi doktorum
Benim gibi o zaman. Biz tüp bebek tedavisine başladık bakalım sonuç inşallah olumlu olur. Hepimiz için hayırlı ve güzel sonuçlar olur inşallahBiraz darlık var T şeklinde diyebiliriz dedi ben filmime baktım ordada internetteki T rahim görüntüleri gibi değil daha üçgen yani tam T değil sanırım
Canım merhaba tedavin ne durumdaBen varım rahmin kalp şeklinde dedı ama bana önermedi doktorum histereskopi. Doguştan dedı yumurtalarım toplandı Rahım dınlendırmedeyım bu ay sonu adetımle gıtcem yıne
Merhaba canım tedavin ne durumda nasıl gidiyorBende varımm kısmen T şeklinde rahim dedelir ama doktorum ameliyata gerek görmedi bu şekilde çok var çocuk sabi olan dedi umarım bize de nasip olur
İnşallah benim de öyle geçen ay prp yaptı bu ay da tüp tedavisi yine havuz yöntemiBende varımm kısmen T şeklinde rahim dedelir ama doktorum ameliyata gerek görmedi bu şekilde çok var çocuk sabi olan dedi umarım bize de nasip olur
Bugun transfer oldum Allahın izniyle dua beklerimCanım merhaba tedavin ne durumda
Trabfserimı bugun oldum Allahın izniyle dua bekliyorumMerhaba canım tedavin ne durumda nasıl gidiyor
Serdar koç medıcal park BahçelievlerBende şu an ilaç tedavisindeyim yumurta toplanınca karar verecek sizin hangi merkez kim dktr ben Bülent tarla gidiyorum
Haftaya yumurta toplama olacak canım daha iğneleri devam ediyorumMerhaba canım tedavin ne durumda nasıl gidiyor
Hayırlı haberler olur inşallah Canım Allah kucağına almayı nasip etsin Bende iğneleere başlıyorum bugün Eylül’de transfer Benim deTrabfserimı bugun oldum Allahın izniyle dua bekliyorum
Canım inşallah hayırlı güzel haberler olur bende iğnelere başladım yine bugünHaftaya yumurta toplama olacak canım daha iğneleri devam ediyorum
Bülent traş mı canımBende şu an ilaç tedavisindeyim yumurta toplanınca karar verecek sizin hangi merkez kim dktr ben Bülent tarla gidiyorum
Evet canım Bülent traşBülent traş mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?