t tipi rahim

annekadn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
16
1
1
38
merhabalar arkadaşlar bi süredir cocuk düşünüyoruz fakat olmadı rahim flmi cektirdim ve rahmimin t tipinde oldugunu ögrendim.doktorum ameliyatı önermedi. böyle olupta hamıleliğini sağlıklı bi şkilde tamamlayan varmı acaba ?

Evet bu şekilde sağlıkla doğuranlar varmış. Benim de hafif t idi ama bir kimyasal bir de 15 haftalık kaybım olunca histeroskopi oldum. İnşallah sağlıklı gebelikler geçirip evlatlarımızı kucağımıza alırız. Ben rahim filminden sonra hamile kalmıştım.

Benim t şeklindeydi ve doktor olursa bile düşer dediği ve 6 yıl boyunca gebelik oluşmadığı için ameliyat oldum sonrasi 3.asilamayla hamile kaldım canım

Benim doktorum şuan için gerek görmedi yapamam dedii . Siz hangi şehirde ameliyat oldunuz acaba

Benim doktorum şuan için gerek görmedi yapamam dedii . Siz hangi şehirde ameliyat oldunuz acaba
Merhaba bana dediki olabilir dedi t şeklinde gördüm sanki dedi kararsızsim dedi ve ilaçlı emar istededi daha önce normal emarda bakilmisti mol gebelik geçirmiştim o yüzden emarla rahim böbrekler akciğer kadar bakilmisti o emarda cikmazmiydi öyle olsa

Histeroskopo nasıl bir şey ameliyat ginimi bendende supelendiler t şeklinde diye 3 dusuğum var da

Bende 7 ay önce filan histeroskopi oldum doktorum başka hastanede film önerdi öneren doktorum sonucu görünce y gibi dedi üstte perde varmış gerek yok bebek olur düşerse gel dedi
Film çektirdiğim doktorum hemen alalım dedi bende riske girmedim histeroskopi oldum iyiki de olmuşum filmde ufaktı doktorum ameliyat sonrası iyiki olmuşsun alan baya büyükmüş hepsini temizledik dedi en azından kafam rahat çok şükür yapışıklık filanda olmadı ilaç vermişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…