• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten sonra her şeyin tersine gitmesi..

Ban òyle geliyorki, onlarin babasinin yasamasi , sizinkinin vefat etmesi bile ister istemez sizi rahatsiz etmis. Sanki insanlari bunun icin sucluyorsunuz.

Herkesin acisi kendinie, bizimle oturup aglayip yas tutmak zorunda degil kimse.
gòrumceden dúgúne gitmemesini beklemek bencillik.
O yúzden acinizi kenidiniz yasayin. Allah sabirlar versin

basindan gecenler icin ne diyecegimi bilemedim , cok üzüldüm ama inan. babanla birlikte bir sürü güzel hatiran var , seninle olan. anisina sahip cik , seni üzgün görmeyi istemezdi eminim, sen onun biricik kizisin ve güclü olmani isterdi. matem dönemin elbette olacak ama sabrin arttigi zaman , kendine es olarak sectigin kisi hakkinda sanirim birseyler yapman gerekiyor. kimse böyle bir zaman da yalniz birakilmamali. sana sabirlar diliyorum , Ruhu sad olsun babanin :KK200:

Ateş düştüğü yeri yakar sizin kadar üzülmezler tabi
Ki ama başın sağolsuna gelebilirdi görümce

Bi süre görüşmeyin eş ailesiyle gerginlik olabilir takılmışsınız siz de

Her yeni sayfa okuyusumda konuya dair yorumum degisiyor.

Once acınız dolayisiyla cok sağlıklı dusunmediginizi dusundum ama once bosanma konusu, sonra esinizin cenazeye bile gelmemesiyle fikrim tamamen degisti.

Anamin babamin cenazesine bile gelmeyen eş sittir olup gidebilir.
Kesinlikle
İlk yorumda esim babamin cenazesine gelmedi sadece beni almaya geldi.
Kayinvalidem bana uğramadı başın sağolsun demedi.
Ben aciliyken eşim anlayışsız davrandi bosanma konusu açti deseydi bu yorumlarin hepsi tamamen farkli olurdu.

Back
X