tabak çanak mevzusu

bırgun gözümle gördüm bana gelen hedıyeler bı dolapda saklanmıs ? ve bırgun bı teyze bana kına hedıyesı battanıye verdı hemen dolabına soktu kaynanam orda kaldı ama içim kaldı onda gün gelır devran döner
dediğin gibi gün olur devran döner ama sinir bozukluğu oluyor işte

tovbe yarabbım ya ufak tefek seyler ıcın ac gozluluk yapan ınsanlara sınır oluyorum
kayınvalıden kendını cok dusurmus bırak hakettıgı degerde kalsın sen hıc canını sıkma attıgı yalanların hesabı brgun sorulur
bencede düşürdü kendini bi dahakine elimi bile sürmem gelenlere

bencede düşürdü kendini bi dahakine elimi bile sürmem gelenlere
siz böyle yapınca kaynananın ekmegıne yağ sürmüş olacaksınız bence..bana kalırsa nap bılıyor muusn :))) bişey getirdi diyelim deki : ayyy anne bayıldım ,sana getirilenide ben alayım vs..diyerek göz koyduğu şeyi ondan kap..:DDDD kapda naptığını anlasın..yok ben ıstemıyroum al senın olsun dersen bu döngü hıc bıtmez ,yarın öbürgünde eşyalarından tırtıklamaya çalışır ..kayınvalide maksadına kolaylıkla ulaşır..yada diyceksinki anne sen napcan bunalrı ben yeni gelinim vs..bana lazım olur vs..diycen alcan..örnekler çoğaltılabilinir..

siz böyle yapınca kaynananın ekmegıne yağ sürmüş olacaksınız bence..bana kalırsa nap bılıyor muusn :))) bişey getirdi diyelim deki : ayyy anne bayıldım ,sana getirilenide ben alayım vs..diyerek göz koyduğu şeyi ondan kap..:DDDD kapda naptığını anlasın..yok ben ıstemıyroum al senın olsun dersen bu döngü hıc bıtmez ,yarın öbürgünde eşyalarından tırtıklamaya çalışır ..kayınvalide maksadına kolaylıkla ulaşır..yada diyceksinki anne sen napcan bunalrı ben yeni gelinim vs..bana lazım olur vs..diycen alcan..örnekler çoğaltılabilinir..
doğru ekmeğine yağ sürmüş olucam ama onun basit şeyler için söylediği yalanlarşa uğraşmak istemedim açgözlülük yaptığı....

gerçekten çok sinir bir durum böyle emrivaki yaparak alması bari dese kızım çok beğendim ben bunu dese zaten verirsin ama bu da neyin nesi bana getirmişler ona neden getirsinler düğğün hediyelerini sanki o evlendi:19:

ya sız anlatınca bırden ıcımden geçti ;
ölüm var hesap gunu var bir ipin bile hesabını vereceğimiz o gunler varken boyle tabak canak mevzusu yapmak ne kadar boş..
sızı anlıyorum mesele tabak canak alması değil işguzarlık yapması ama görmezden gelin yada görün ve açık açık
'' Eğer begendıysen hepsını al anne dunya gecıcı yeterkı gonlun olsun deyın ''... siz kazanın ..

benimkide aynen bunu getirdiler hediye ama sende çok var ondan ben aldım. sorun olmaz demi deyip birsürü şeyimi vermedi. bende hayır ver diyemem tabi. hatta bi battaniye gelmiş onu kızıma kaldırdım ben haberin olsun ama istiyorsan veririm dedi. o saatten sonra evet istiyorum denir mi eşyada gözüm yok ama yaptığı çok görgüsüzce bir hareket bende sinir olmuştum sende olmakta haklısın arkadaşım çok gıcık bi durum.. :47:

arkadaşım keşke söylemeseydi benim derdim hediye deil yapılan hareket bende olan aynısından gelenleri zaten verdim burda sen gönlü bol bende kötü niyetli cimri gelin oldum sanırım verdiğin örneklemeler müthiş ben net insanları severim beğendim desin ihtiyacım var desin yada hiç göstermesin ama bana 8 sene önce ev ediyesi almadı şimdi verdi demesin .....

Yanılıyorsunuz; verdiğim örneklerle sizi cimri gelin yapmadım kendimide elibol yapmadım..

Çünkü ben bir bireyim. Gelin olarak sıfatlar taşımıyorum.Gelin olarak kendimi değerlendirmek bana düşmez, sizide değerlendiremem.

Verdiğim örnekler kalbi kötü duyguların birikiminden korur-koruyor. Ne eli bol yapar, nede cimri; sadece huzur verir.

kızlar mevzu önemli değil ama aklıma takıldı yeni evli sayılırız evlendiğimizden beri ufak tefek hediyeler geldi bilirsiniz işte fincan tabak vs...bazılarını k.valideme arkadaşları veya komşuları vermiş oluyolar (ben yokken)o sonra veriyor bana ama her seferinde şu cümleyi kuruyor banada getirmişler deyip birini alıyor mutlaka 4 kez aynı şey oldu geçende taşlı salata tabağı gelmiş belli ki 2li set halinde ama şöyle dedi ben eve taşınırken gelememişti bunuda bana getirmiş ama istersen al dedi(taşınalı 8 sene olmuş) tabiki almadım birini aldım :)takım bozuyor kadın bi kez de tencerenin tekini bana getirmişler dedi aldı.samimi olsa beğendiğini söylese ben zaten veririm zaten fazla olan yada aynısı olan şeyleri hep ona verdim bi yere hediye götürürüm diye düşünmedim kızlar k.validem herşeyi hep böyle alttan alttan yapıyor bu örneklerden biri .....çok gıcık yaa

Ne kadaaarrr ayıbbbb !!!

Back
X