• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tabiki eşim

siz gerekeni yapmışsınız bence hani surat asmadan falan al istiyorsan dediyseniz daha ne yapcaksınız ki oda vicdan yapcaksa almasın sizinle ne alakası var.iyi bir oyun bilgisayarı almak günü kurtarmak için idare eder bir bilgisayar almaktan daha mantıklı bence eğer aktif olarak oyun oynayan biriyse daha uzun süre idare eder o bilgisayar onu.almak istiyorsa bütçenizi sarsmıyorsa alsın:KK64:

bence o senin hesabındaki parayı çekip vermeni bekliyor. biz eşimle herşeyi ortak yaparız. ama 6 bin lira bilgisayar istese sırf oyun için asla razı gelmem. ergenler gibi.

öncelikleriniz farklı.
ortak bir hayatı paylaşırken, parayı ortak kullanmamanız da ilginç.
öte taraftan önce haydi alalım deyip, sonra almama kararınız da tepki veriyor olması çok normal.
Almama kararını veren kendisi vicdan yapıp pahalı diyerek ben bu hususta yorum yapmadım kendisine.normal mi davranışı diyorsunuz?

Almama kararını veren kendisi vicdan yapıp pahalı diyerek ben bu hususta yorum yapmadım kendisine.normal mi davranışı diyorsunuz?

ben siz almayalım dediniz zannettim afedersiniz.

erkekler çocuk gibi oluyor bazen... eğer siz almayıp onun yerine şunları yaparız dediyseniz vazgeçmiş olabilir.

ben siz almayalım dediniz zannettim afedersiniz.

erkekler çocuk gibi oluyor bazen... eğer siz almayıp onun yerine şunları yaparız dediyseniz vazgeçmiş olabilir.
Aksine çocuğumuz olduğunda alamayız ilerde hevesin varsa al dedim borcumuz yokken giderler azken .daha ne diyebilirim ki

Böyle bir şey alarak hakkımı gaspettiğini düşünüyor zevk için bu kadar para veremem diyor alırsam üzülürüm diyor.sonuçta seninde hakkın var diyor.tamam bunları düşünmesi hoş ama ben o kadar destek olmuşken bana öyle konuşması ve beni yok satıp tek başına takılması çok canımı sıkıyor .konuşmak istesem ne konuşabilirim ki adam sıkıntısını bana anlatmıyor.paylaşmıyor .yüzsüz yüzsüz nr diyeceğim ne olur alalım bu kadar üzülme mi?
yanılıyorsun bence gayette blöf yapıyor sen çok ısrar edeceksin alması için aldıktan sonra en ufak lafında sen aldırdın olacak :kahve:

Aynı durumdayız,çok iyi anlıyorum ne hissettiğini ..yaklaşık onbeş gündür telefonu bozulan eşim evde canlı cenaze gibi dolaşan yine eşim.. yok hayır alalım bi tane dert etmene değmez deyince o kadar kolay mı fiyatlardan haberin yok diye tekrar karaları bağlıyor.. baktım ne söylesem kar etmeyecek bide üstüne kendimi yemeyle kalacam bıraktım kendi haline..Düzelmek kendi elinde..

kendi haline bırakın ,oyun için pc alamamış diye dert yapıyor beyzade ,
sizden destek bekliyor maddi anlamda ,yarın öbürgün bir şeye ihtiyaç olduğunda kendisi o parayı koyamayacak ortaya ondan böyle ergen triplerinde ,
3 sen 3 ben veriyim al demenizi bekliyor ,
gerçekten çok iyi niyetlisiniz ,evli barklı kocaman adam ,evine baksın önce ,ne oyunu ne pc si ,
oyun sonuçta iş değil ,ilgilenmeyin

Back
X