• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tabiki eşim

Eşiniz kendisiyle çelişiyor, alsam mı almasam mı? Çok parada vermek istemiyor aklı karışık düşüncelerde olduğu için oflayıp duruyor. Bende kendime pahalı birşey alacağım zaman birinin beni desteklemesini beklerim.
Eşinize diyinki alt tarafı para gençliğinde istediğin gibi yaşa yaşlanınca zaten hevesi kalmayacak böyle şeylere. Anı yaşayın yarına çıkacağımız ne belliki!
Desteklemek için başka ne yapabilirdim ki ben derdini anlatamayacak,sen anlamazsın deyip kestirip atacibileceği kadar ne yaptım ona günlerce küs gibi konuşmuyor .sürat beş karış.

Aile bütçesini düşünüyorsa ulaşamayacağı hayaller kurmasın ozamn. Ne cinsler var ya.. kadın alalım diyor para var adam naz yapıyor.

Hemen hemen tüm konularınızı bilen biri olarak eşinizi kendi haline bırakın ve kendinizi hiç yormayın diyorum. Çünkü eşiniz sadece kendini düşünen ve aynı zamanda sizin isteklerinize ve ihtiyaçlarınıza pek saygı duymayan biri. Eminim para konusundaki tutumunuz da eşinizin bu özelliklerinden kaynaklanmistir.

Diğer konularınızı bilmesem yapacağım yorum; "Eşinize bilgisayarı almak için maddi ve manevi destek verin" olurdu.

Bir bilgisayar için ciddem çok para. Benim eşim de evlendiğimiz zaman masaüstü bilgisayar istiyordu oyun oynamak için. Kusura bakma ben masaüstü istemiyorum evde dedim, oturacaksın başına saatlerce kalkmayacaksın, babamda yaşadığımı sende de yaşayamam. Başta bi alındı falan, özellikle de babamla kıyasladığım için. Ama sonradan alıştı. Şimdi alalım desem ne gerek var der ki evde zaten 4 tane dizüstü var:bicak::işsiz:

Hemen hemen tüm konularınızı bilen biri olarak eşinizi kendi haline bırakın ve kendinizi hiç yormayın diyorum. Çünkü eşiniz sadece kendini düşünen ve aynı zamanda sizin isteklerinize ve ihtiyaçlarınıza pek saygı duymayan biri. Eminim para konusundaki tutumunuz da eşinizin bu özelliklerinden kaynaklanmistir.

Diğer konularınızı bilmesem yapacağım yorum; "Eşinize bilgisayarı almak için maddi ve manevi destek verin" olurdu.
Maddi ve manevi destek verdikten sonraki tavırları aslında bunu bile haketmediğini gösteriyor haklısınız.

Annesi aramıştı hafta sonu.babası için diyorki kardeşi gibi sevdiği bir adam vardı parası yoktu çocuğunun düğününe gidemedi .kapadı telefonu eşim bana anlatıyor .düğün masraflarımızın çoğunu kp yapmıştı bize ödetmedi benim görevim dite sahiplendi borçları.bende dedim ki neden bizden istememiş annen geçmiş gitmiş olay neden üzmek için anlatıyor bize.kem küm etti ama iyi niyetli bir kadın olmadığını düşünüyorum.ondan sonra eşim çok para birikim yapmalıyız vs demeye başlamıştı .bu ayrıntıyı paylaşmayı unuttum huzurluk sebebinin içinde buda olabilir.

Vallahi anlamadim. Kendi vazgeciyor. Ee sonra? Niye vazgectim diye size mi laf ediyor. Ay yok inan anlamadim

hayale bak yaaa bilgisayar

bu erkeklerin kafası gerçekten garip , 1 ay sonra yenisi çıkacak hopppp hayali ona kayacak ,

oldu paşammmm

Vallahi anlamadim. Kendi vazgeciyor. Ee sonra? Niye vazgectim diye size mi laf ediyor. Ay yok inan anlamadim

Vazgeçiyor. Çünkü konu sahibi ile hesapları ayrı ve bilgisayarın bedelinin tamamına ya gücü yetmiyor ya da hepsini kendi hesabından vermek istemiyor. Beklentisi konu sahibinin maddi destek çıkacağını söylemesi. Bence yani.

Bununla birlikte; kendisi konu sahibinin harcamalarını kısıtlamaya çalışıyor ve zaten bu nedenle hesaplar ayrılmış durumda.

Bilgisayar oyunu na 6 bin lira yatıracak adamın aklından şüphe ederim
para sizden çıksın diye bekliyor

Vazgeçiyor. Çünkü konu sahibi ile hesapları ayrı ve bilgisayarın bedelinin tamamına ya gücü yetmiyor ya da hepsini kendi hesabından vermek istemiyor. Beklentisi konu sahibinin maddi destek çıkacağını söylemesi. Bence yani.

Bununla birlikte; kendisi konu sahibinin harcamalarını kısıtlamaya çalışıyor ve zaten bu nedenle hesaplar ayrılmış durumda.
Ben yardım ederim birlikte öderiz dedim.başka ne diyebilirim hepsini mi ben ödeyim istiyor .

Ya arkadaşım bırak 6 bin liraya bilgisayar oyunu mu olur.Hazır vazgeçmişken kendiliğinden,üzerine gidip de alalım filan demeyin.Küserse küssün bir süre sonra alışacak duruma.Siz normal davranın vicdan yapmayın.

öncelikleriniz farklı.
ortak bir hayatı paylaşırken, parayı ortak kullanmamanız da ilginç.
öte taraftan önce haydi alalım deyip, sonra almama kararınız da tepki veriyor olması çok normal.

Ya arkadaşım bırak 6 bin liraya bilgisayar oyunu mu olur.Hazır vazgeçmişken kendiliğinden,üzerine gidip de alalım filan demeyin.Küserse küssün bir süre sonra alışacak duruma.Siz normal davranın vicdan yapmayın.

oyun değil, oyun bilgisayarı.
aslında eşinin işi bilgisayarla ilgili ise alınması çok normal. ekran kartı, ram, gb, çekirdek vs... pek çk şeyi yüksek olduğu için hiç kasmadan çok fazla i,ş yapılır.

Back
X