- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.777
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Hiç yaşamadım,evlenmeden önce söz de aldım mecbur kalmadıkça görüşmemek için zaten.Hergün anneme gitmeliyiz diyenler, annesiyle ortak bütçe yapanlar, maddi açıdan bağımlı olanlar, kocası gibi sürekli yanında oğullarını istedikleri anneler, artık oğlunun bi eşlerinin ve yeni sorumluluklarının olduklarını kabullenemeyen anneler, onların da bir aile olduğunu önemseyip bekar oğlu gibi düşünüp emrivaki isteklerde bulunanlar..Hatta bu yüzden evlilikler ve ilişkiler bitiyor.
Bennn. O eski gunleri hatirlamak bile istemiyorumMerhaba
Bu konudan birçok kadının müzdarip olduğunu biliyorum. Evli, nişanlı veya ilişkisi olan bazı erkekler annesiyle bağını bir yetişkinin yapması gereken şekilde düzenleyemediği için sorunlar çıkıyor. Herkes annesine karşı sorumludur ancak bu bahsettiğim erkekler işi fazlaca abartanlar. Hergün anneme gitmeliyiz diyenler, annesiyle ortak bütçe yapanlar, maddi açıdan bağımlı olanlar, kocası gibi sürekli yanında oğullarını istedikleri anneler, artık oğlunun bi eşlerinin ve yeni sorumluluklarının olduklarını kabullenemeyen anneler, onların da bir aile olduğunu önemseyip bekar oğlu gibi düşünüp emrivaki isteklerde bulunanlar..Hatta bu yüzden evlilikler ve ilişkiler bitiyor.
Bu sorunlardan yaşayıp akıllıca bir şekilde aşabilenler başından geçenleri ve nasıl yaptıklarını anlatırlar mı acaba? Ya da halen uğraşanlar olumluya doğru gidenler anlatır mı?
Bennn. O eski gunleri hatirlamak bile istemiyorumcok sukur simdi duzeldi.
Canm ben 4 yillik evliyim. Ilk bir bucuk senem kavga gurultuyle gecti. Kv ve kp yuzunden. Cok duskundu. Ailesi de bu dirumu kullanip surekli birseyler yaptiriyorlardi. Guzellikle anlattim olmadi.İyi de ben de onu soruyorum zaten nasılını
Başlarda öyle oluyorlar sonra zorlasan da gitmiyorlar . Başta bi sidik yarışı olmuyor değil sebebi meçhul. Eşim 1 aydın görevde annesini bi kere aramamış ben ara dedim diye aradı bugün . Biz o müsait oldukça saatlerce konuşuyoruz oysa ki.
Gerçekten mi40 lı yaşları geçip te yıllardır böyle olan da var
Gerçekten miçok zor ya
Ahahha ya sen ne komik kadinsin.Bir tane konumu sabote eden arkadaş var birazdan sizi de darlar hazır olun.
Konuna gelince inan bende anlamıyorum o tipleri niye çocuğum mutlu olsun demezlerki . İllare biz diyen ailelerin oğulları ya evliliklerinde mutsuz oluyor yada benim gibi evlenmeye ceserat edemiyorlar ileride böyle olacak korkusuyla .
Yüzüne söyleyeceğimi söyledim zaten yalanmak aaa çok ayıpAhahha ya sen ne komik kadinsin.
Kusura bakma eger burdakilerde sevgilisinin annesine hakaret vari konusursa onlara da tepkim ayni olur. Soylemek var soylemek var. Sen sevgilimin annesi sevgilimin tepesine cikiyo dersen her lafi hakediyo dersen tabiki de konusurum. Eger bu konuda seni hakli bulsaydim gelip yalanirdin! Hayir neden yuzume soyleyemeyip arkamdan yardiriyosun anlamayamadm tatli kiss
En son erkek arkadaşım 10 yaşına gibiydi, annesi o kadar şımartmış ve kendine bağlamış ki, asla ayakları üzerinde durup kendi kararlarını alamayan eksik bir birey yetiştirmiş. En son girdiği mükemmel işi başka bir ülkede annesinden ayrı kalamadığı için bırakmak üzereydi, ağır konuştum ona kendi ayakları üzerinde duramayan bir çocuk olarak kaldığını söyledim. Sanırım biraz kırıcı oldum ama gerçekleri yüzüne vurmuş oldum. Artık görüşmüyoruz fakat onun için iyi olmuştur umarım, en azından işine devam ediyor.
Maalesef özellikle bizim kültürümüzde kadınlar oğullarına olması gerekenden fazla bağlı yetiştiriyor ve çocuklar birey olamıyor. Eşlerini anneleriyle karşılaştırıyorlar. Hastalıklı bir durum. Bence annesinin yanından çıkıp gelen biriyle evlenilmez. Biraz kendi yaşaması gerekiyor. Ne sorumluluk alabilir, ne eve katkısı olur, ne de özgün bir birey olur. 18 yaşını geçip hala ailesiyle yaşamamalı insan.
Ahahha ya sen ne komik kadinsin.
Kusura bakma eger burdakilerde sevgilisinin annesine hakaret vari konusursa onlara da tepkim ayni olur. Soylemek var soylemek var. Sen sevgilimin annesi sevgilimin tepesine cikiyo dersen her lafi hakediyo dersen tabiki de konusurum. Eger bu konuda seni hakli bulsaydim gelip yalanirdin! Hayir neden yuzume soyleyemeyip arkamdan yardiriyosun anlamayamadm tatli kiss
Ama sana baya acıdım bil yani bana laf söyleyen insan daha insanlarla nasıl konuşması gerektiğini bilmiyor sen o dediğini birilerine iyi yaptın ki laf söyletmiyorsun anlaşılan.Ahahha ya sen ne komik kadinsin.
Ahahha ya sen ne komik kadinsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?