Tabiri Caiz ise Annesiyle Evli Erkekler

Yüzüne söyleyeceğimi söyledim zaten yalanmak aaa çok ayıp @Mune
Art niyetli fesat olmak aaaa cok ayip sikayet mi ediyoruz simdi de :)) beni guldurdun gercekten. Soylediklerimin arkasindayim. O konuda konusmayip buraya gelip arkadan kesmek ne demek. Kimse senin gibi kaynanasina giydirmis mi acaba burda. Biraz usturup yahu!

Ben birini tanıdım boşanmış 12 yıllık evlilikte ve boşanmaya giden yolda annesinin de payı varmış bence...
Sonrasında annesiyle beraber yaşamaya başladı yaş 40 lara geldiğinde...Öyle olunca hayatına giren insanla ilişkisinde annesiyle yaşaması ve de evli gibi olması sorun oldu. Yani sevgilisiyle yapması gerekenleri annesiyle yapıyordu.Sevgilisi kendi evinde yalnız yaşamasına rağmen skşam yemeğine anne şunu yap deyip her akşam annesiyle kendi evinde yemesi, annemi yalnız bırakamam deyip sevgilisinde asla kalmaması, hsonu geldiğinde annemle ev alışverişimiz var deyip çıkması ve sevgilisine ayırdıgı zamanın az olması...sonunda da sevgilisi patlamış

Çok yakın arkadaşım yakınlarda aynı bu sebepten erkek arkadaşından ayrıldı. Adam 36 yaşında, annesiyle yaşamak pratik oluyormuş, yemek temizlik vs. Ama tüm buluşmalarından bi şekilde anne de var falan. Çok sıkıntılı durumlar. Ayrıca 36 yaşına gelen birinin çamaşırını temizliğini yapmasın bence anneler de, evde kalıyorsa da sorumluluk versin. Sevdiklerinden yapıyorlar biliyorum ama bu sorun aslında görmek gerekiyor.

Art niyetli fesat olmak aaaa cok ayip sikayet mi ediyoruz simdi de :)) beni guldurdun gercekten. Soylediklerimin arkasindayim. O konuda konusmayip buraya gelip arkadan kesmek ne demek. Kimse senin gibi kaynanasina giydirmis mi acaba burda. Biraz usturup yahu!
Neyse san lafım bitmezde benim konumun içine ettin kızınkini rahat bırak bari. Sen bugün biriyle hır hür çıkarmayı adet edinmişsin belli

Neyse san lafım bitmezde benim konumun içine ettin kızınkini rahat bırak bari. Sen bugün biriyle hır hür çıkarmayı adet edinmişsin belli
Aaa hır gür cikarmak senin isin. Sana haksizligin soylenince icinden baska bise cikti senin. Ayy cok haklisin paretooptimal kaynanaya top tufek olsak ohooo bizden iyisi olmaz :))

Ailesini hic aramaz. Ama 3 haftada bir hafta sonlari gideriz kalmaya. Bayramlarda 10 gun orda kaliriz. Onun disinda. Esim tutupta aramaz anasiji babasini.. benden de aramami istemez. Bizim kavgamiz ailesinin soğuk oluşu. Geri kafali olmalari Ve evlerine gittiklerimde insani kasmalarindan ötürü oluyordu. Sonucta ben 14 saatlik uzakliktan nir elden bir ele gelin gellmisim size. Insan cok fazla şefkat, sevgi bekliyor
Bunların hicbiri olmayinca. Donuk olunca insanlar. Sende uzuluyorsun sinir oluyorsun..
Onun cevabi da. ONLAR YAŞLI INSANLAR DEGISTIREMESSIN YAPTIKLARI DOGRU DEĞİL AMA YAPACAK BIR SEY VAR MI ? Derdi. Hicbir zaman annesiyle muhatap olmazdi sen lockama böyle bogle yapion diye.. hep ben kendim muhatap olurdum ailesiyle. Yanlkslarina da söylerdim yüzlerine iyiki öyle yapmışım. Kesinlkle esinizi karistirmayin kizlar. Ne probleminz varsa kendiniz söyleyin..

Merhaba
Bu konudan birçok kadının müzdarip olduğunu biliyorum. Evli, nişanlı veya ilişkisi olan bazı erkekler annesiyle bağını bir yetişkinin yapması gereken şekilde düzenleyemediği için sorunlar çıkıyor. Herkes annesine karşı sorumludur ancak bu bahsettiğim erkekler işi fazlaca abartanlar. Hergün anneme gitmeliyiz diyenler, annesiyle ortak bütçe yapanlar, maddi açıdan bağımlı olanlar, kocası gibi sürekli yanında oğullarını istedikleri anneler, artık oğlunun bi eşlerinin ve yeni sorumluluklarının olduklarını kabullenemeyen anneler, onların da bir aile olduğunu önemseyip bekar oğlu gibi düşünüp emrivaki isteklerde bulunanlar..Hatta bu yüzden evlilikler ve ilişkiler bitiyor.

Evlenince mi böyle oluyorlar yoksa hep bi öyleler de öncesinde çaktırmıyorlar mı acaba...Tabiri caiz ise bazıları resmen evli gibi oluyor siz de 2. Kadın gibi hissediyorsunuz o derece abartanlar var. Eşiyle bu yüzden başbaşa zaman bile geçiremeyenler tanıyorum

Bu sorunlardan yaşayıp akıllıca bir şekilde aşabilenler başından geçenleri ve nasıl yaptıklarını anlatırlar mı acaba? Ya da halen uğraşanlar olumluya doğru gidenler anlatır mı?
İlk evliliğimde asamadım bosandım

İkinci evliliğimde kayınvalidemin eşime
Sen de beni bırakıp gittin ya , hayata artık kimseye güven duymam ve sen beni değil dream ı seçtin dediğini duymuş insanım:)
İkinci evliliğimde baş ediyorum çünkü eş ailesinden farklı sehirdeyiz ve eşim de ailesi ile vıcık vıcık olan bir erkek değil

Evliliğin ilk zamanı kv dem ve eşime ;ben senin ikinci annen sayılırım diyen görümcemin çok tacizleri oldu ama şükür ki geride kaldı hepsi
Herkes sınırını biliyor suanda

Ne esime ne bana işlerini yaptirmazlar. Bilmiyorum artik onlara 40 dk mesafeseyiz evimiz yolumuz ayrı diyemidir.. yarin obur gün aynı sehirde olduğumuzda nasil olacak acaba.. ? Cunku gitme ihtimalimiz var buradan..

Of sorma 9 aydir evliyim anakuzusu oldugunu bilmiyordum kaynanam ogluna yapıskan tip degıl oglan anasina duskun altli ustluyuz yazlari koyundeler zaten cat kapi gelme huyu yok ama kendimi aileye evlatlik gelmisim gibi hissediyorum 15 gunluk evliyken adam beni birakip ders calisicm diye kitabi alip asaga indi anasi tek kalmicakmis kp disaridaydi ortaligi ayaga kalkardim sanki ben elim ya anasi tek misafrlige gitti ben gitmedim diye oturup aglicakti bagira cagira biraz biraz azaltti simdi son aramalari bile siliyor anasini gun icinde 3_4 kere arar aramasin diyorum annedir tabi ara ama banada benligmi hissettir dengeyi kur kaynanamla sorun olsa hep anani hakli gorme o kadinida bana dusman etme bu adamlar taraf tutmasa zaten esimde farknda der sineye cekerim cicim ayimi bile daha yeni yeni yasiyorum desem yeridir birdaha evlenirmisin deseler zamani geri alalim derdim

Ömür törpüsüymüş

İlk evliliğimde asamadım bosandım

İkinci evliliğimde kayınvalidemin eşime
Sen de beni bırakıp gittin ya , hayata artık kimseye güven duymam ve sen beni değil dream ı seçtin dediğini duymuş insanım:)
İkinci evliliğimde baş ediyorum çünkü eş ailesinden farklı sehirdeyiz ve eşim de ailesi ile vıcık vıcık olan bir erkek değil

Evliliğin ilk zamanı kv dem ve eşime ;ben senin ikinci annen sayılırım diyen görümcemin çok tacizleri oldu ama şükür ki geride kaldı hepsi
Herkes sınırını biliyor suanda

İşte olay erkekte bitiyor

Hazır yeni üye bulmuşken yazmak istiyorum.
Etiketleme yapılarak şikayet edilmiyor , " şikayet et " butonuyla yapılıyor.

@ @ @ yazıp şikayet eden kişiler çok forumda ve nedenini anlayamıyorum .
Onu da yaptım zaten . Merak etmeyin. Benim kedicikte hemen beğenmiş ay kıyamam ya sen nasıl bir işsizsin:KK70:

Çok yakın arkadaşım yakınlarda aynı bu sebepten erkek arkadaşından ayrıldı. Adam 36 yaşında, annesiyle yaşamak pratik oluyormuş, yemek temizlik vs. Ama tüm buluşmalarından bi şekilde anne de var falan. Çok sıkıntılı durumlar. Ayrıca 36 yaşına gelen birinin çamaşırını temizliğini yapmasın bence anneler de, evde kalıyorsa da sorumluluk versin. Sevdiklerinden yapıyorlar biliyorum ama bu sorun aslında görmek gerekiyor.

Bahsettiğim hikayede adamın sevgilisi adamın annesiyle tanısıyor ve araları iyi...kendilerine zaman kalmadıgını ima ediyor ama annesi ben ona bakayım diye kalıyorum yoksa neden kendi evimi bırakayım diyor...kız da ben ona bakabilirim demeye getiriyor ama hiçbişi değişmiyor...adam ise annem köyde soguk kalamaz diyor...ve adam 42 yaşında...ama zaten daha once evliyken de ailesi ve akrabalarına daha cok zaman ayırdıgı için bitmiş evliliği yani bu sebeple çok kavga cıkmıs

çok yüze vermeyin tepenize çıkmasınlar..
bir yerde dur diyemezsiniz.önemli olan o bir yere getirmemek..

8 senedir evliyim evliligimin ilk yillari resmen kabus gibiydi en son cektim kapiyi ciktim gittim babamin evine geldi tabi ve annem babam hic taviz vermediler bu is bitecek kizim seninle evli annenle degil dediler vs. ondan sonra duzeldi kendine geldi cok sukur

Benim hala annem annem diye yanıp tutuşan 48 yaşında tanıdığım var.
Evlat eş annenin yanında önemsiz kalıyor.
Uzak durun bu tiplerden. Evlenipte milletin günahına girmedinler analarıyla otursunlar.

Onu da yaptım zaten . Merak etmeyin. Benim kedicikte hemen beğenmiş ay kıyamam ya sen nasıl bir işsizsin:KK70:
Bak konunda bile herkes beni hakli gormus herkes benimle hemfikir bi sen olamadin :) hala niye baska konularda beni cekistirme derdindesin? Gereksiz samimiyet kurmaya falan calisma kedi kadar olabilsen keske . Gercekten haksizsin daha ne kadar cirkinlesebilirsin ki? Yerinde olsam bi koseye cekilir yahu bu kadar insan bana yanlissin diyosa vardir bi halt der kendimi sorgulardim. Bi daha yorum falan yazma orda burda cene kasma cekilmiyosn. Bu kadar insan senin gereksiz sohbetini cekmek zorunda degil. Hadi yallah.

Back
X