• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tablolu Kilo Verme Yarışması

Hadi ilk salı bildirimi benden olsun hanımlar, başlangıç 77..
Ödemler gitmiştir başka ne olacak (: sbeden sbeden
IMG_20190108071926.webp

Hayırlı sabahlar arkadaşlar.
İkinci bildirimde benden gelsin
Gecen hafta 84.4 idim bu hafta 83 .9 um
Yani 500gr gitmiş sade .
Cok yavaş gidiyor ama

Selam kızlar.. bir hafta koptum, motivasyon sıkıntısı yasiyorum..her an her sey olabilir..güncel kilo ..97.5
sbeden sbeden

Genel olarak vermişiz galiba .
Neyse motivasyon sıkıntısı hep var gibi . Ama pes etmediğimiz muddetce zafere yaklaşıyoruz demektir .
Pes etmek yok yola devam.
Ben yıllardır uğraşıyorum kendimle . Bir ay dikkat et sonrasal gitsin . Sonuc 89 ları gördüm . Şimdi yaklaşık üç aydır salmadım kendimi ., cok guzel sonuçlar almadım belki ama seksen dokuzla ara dört rakam koymayı başardım cok şükür şimdi kendimi yetmiş dokuza daha yakın hissediyorum

Genel olarak vermişiz galiba .
Neyse motivasyon sıkıntısı hep var gibi . Ama pes etmediğimiz muddetce zafere yaklaşıyoruz demektir .
Pes etmek yok yola devam.
Ben yıllardır uğraşıyorum kendimle . Bir ay dikkat et sonrasal gitsin . Sonuc 89 ları gördüm . Şimdi yaklaşık üç aydır salmadım kendimi ., cok guzel sonuçlar almadım belki ama seksen dokuzla ara dört rakam koymayı başardım cok şükür şimdi kendimi yetmiş dokuza daha yakın hissediyorum

Yani benimde geçen kıştan beri ayni ramazda 65 oldum tekrar aldim şuan almamaya çalışiyilurum verirsemde daha güzel olacak

Back
X