Tabularımı yiktim vicdan yapiyorum...

Yani bunun bi sınırı var mı sizce? Elini tutmak, yanağından öpmek tabu değilse dudağından öpmek de tabu olmamalı. Bence endişe yerine mutluluk duymalısın. Öpmek mübahtır aşkta :)
zina zinadır el ele tutuşma vs..göz göze bakmakda zinadır ... 1 odanın içinde yalnız karşı cinsle kalmakda haramdır zinaya bulaşma ihtimali çok fazladır ..

Geniş mezhepliler için ne ka guzel başlık.
Bencede vicdan yapmalisin nikahsiz haram yaptığınız.

Neyi saptırmışız yorumun bu ve 2.sayfada, ilk kez mi öpüştün diyen arkadaş 5.sayfada yapmış yorumunu, yani sen ilk kez mi öpüştün yorumunu okumadan mezhep işine girmişsin yorumun da çok açık

İlk kez mi öpüştün diye şaşıranlara da ben şaşırıyorum.
Yahu olmaz olmaz, buna bu kadar şaşacak ne var. Neden hiçbirşey yaşamamış birisinin baskı altında olduğunu düşünüyorsunuz, belki öyle inanıyor, kendince öyle kuralları var veya inandığı dinin kuralları var.
Bu şaşkınlık neden..
Çok ilginçç

Ben de ayni fikirdeyim. "Ahooo, ilk defa mi opustun bu yasta? Pahooo, inanmiyorum!" seklindeki yorumlar da baskinin diger bir sekli.

:) Şey komik ya, elimi tutmasına izin verdim, öpmesine izin verdim.
La sanki o tek başına yapıyor bu eylemi. Yooo aslında bayağı ikiniz yapıyorsunuz. Sen de öpmüşsün çocuğu, soluksuz hem de En Fransızından :D
Öpmeyi cinselliği falan izin alınan, verilen şeyler olarak gördüğümüz sürece bolca sorun yaşarız.
Valla ben şahsen birine fena aşık olmuştum, 2 aylıktık daha. Bir kış günü, kamuya açık bir alanda, sokağın ortasında, karın altında şap diye öpüvermiştim çocuğu :D Hiç de pişman olmadım, yapmak istedim yaptım. :KK53: Ve ben henüz 18 yaşındaydım, senin yaş da kemale ermiş ama daha yaptığın eylemlerin sorumluluğunu alamıyorsun.
Boş ver ya öpüşmek dayak yemekten iyidir. Sevgilin seni dövmüş olsa bu kadar vesvese etmezdin herhalde. :kahve:

İlk kez mi öpüştün diye şaşıranlara da ben şaşırıyorum.
Yahu olmaz olmaz, buna bu kadar şaşacak ne var. Neden hiçbirşey yaşamamış birisinin baskı altında olduğunu düşünüyorsunuz, belki öyle inanıyor, kendince öyle kuralları var veya inandığı dinin kuralları var.
Bu şaşkınlık neden..
Çok ilginçç
Bu ayni şey gibi nasil erkeksin bi sigara icemiyon deyip sigarayi teşvik etmek gibi herkesin akli var neyin nerde nasil ne zaman yapilacagina yada yapilmayacagini iyi bilir

Keşke herkesin tek günahı öpüşmek olsa, herkes yorum yaparken önce bi kendini tartsa, ama yok cennetten vaaz veriyorlar şu günah bu günah bir ben pür-i pakım
artık her yerden minnak bir cahide sultan çıkıyor özi.
işte tam da bu yüzden #prayforlosers

Öpüşmekten bu kadar vicdan azabı çektiysen vajinismus topiğine çeyiz olarak git kaydol derim.
Şeri :) Merhaba kız, bansız gördüm seni, kırmızı görmek şans haline geldi. Az dur bacım, özledik :D

Yav bu arada alenen hakaret edilmiş mezhebi geniş denmiş. Yav laf açılınca da marjinal olan, hakaretçi olan, etik dışı davranan biz oluyoruz. Bu nasıl iştir?

dunku konuyu okadim burdaki yorumlardan gordum.tecavuzun ayrintilarini ogrenmek isteyen birimin mezhepten bahsetmesi ilginc. evlenene kadar bunlari yasamazsin bu kisinin tercihi saygi duyulur ama yasayana da genis mezhepli diye laf yapistiramaz kimse.herkesin dusuncesi yasantisi kendine kime ne..

Keşke herkesin tek günahı öpüşmek olsa, herkes yorum yaparken önce bi kendini tartsa, ama yok cennetten vaaz veriyorlar şu günah bu günah bir ben pür-i pakım
Cennet puanı kazanıyorlar sanırım. İlla dinini dikta edecek belki müslüman değil?

zina zinadır el ele tutuşma vs..göz göze bakmakda zinadır ... 1 odanın içinde yalnız karşı cinsle kalmakda haramdır zinaya bulaşma ihtimali çok fazladır ..

Ben 1 sene 2 erkekle çalıştım bir odada, çalışan bir dolu kadında böyle ortamlarda çalışıyor lafların önünü ardını bi tartsanız keşke

Düzeltme için saol bilmiyodum bak iyi oldu bu :) ama mezhep kelimeside gidilen yol ,görüş, fikir anlamında o yüzden Mana olarak uygundur cümleye.
Yolu geniş insanlar anlamında.
Her yola uygun yada :KK70:
Neyse dünkü konuda tecavüz olayina inanma dığım için nasıl oldu diye sordum. Ki cevap veremedi zaten haklı oldugumu düşünüyorum halen bir zorla sahip olma durumuna inanmıyorum.
Yav efide harbi sana ne milletin tecavüze uğrama detaylarından?
Neyini merak ettin bunun, çok ürperticisin ya hu!
Fake bile olsa, detay istemem ben ve birçok kimse istememişken sen sanki eline çekirdeği almışsın hee anlat panpa diyorsun. Daha da devirdiğin çamı savunuyorsun. Sana pes artık.

Yine duramayacağım bir de tecavüz konusuna inanmış sevgili efide. Sanki ülkemizde tecavüz asla rastlanmayan bir vaka, 10 binde bir falan görülüyor ya, inanmama lütfunda bulunmuş!
Ya hu her gün gazetelerde hiç yoksa 3 tane tecavüz haberi var, Afrika cumhuriyetleriyle yarışırız suç oranında, daha olamaz canım inanmam demiş. Delireceğim az kaldı, burası beni sinirli biri yapıyor git gide.

Evet ilk defa.Daha öncede erkek arkadasim oldu ama ilk defa böyle sevdim ve opmesine izin verdim.
Tebrik ederim bana göre yanliş bi'şey değil bende ilk kez nişanlimi opmuştum yas 21 di.
Evlenene kadar ileri gitmeyin.olumsuz birsey olursa daha da kotu hissedersiniz kendinizi.
Bu işler nasıl kısmet unutmayın

ilk defa mı öpüştünüz diye merakına yenilerek soran benim..
sonrasında konu sahibinin verdiği cevaba şaşırdığım aaa nasıl olur dediğimi nerede okudunuz acaba ?

laf çarpıtmakta üstünüze yok..
kimseye hakaret etmedim geniş mezheplisin yada dar kafalısın demedim..
gelen cevabı kendi bakış açıma göre yorumlamadım ..

fetva makamı burası değil konu sahibi de zina mı yaptım dememiş zaten.. öpüştüm beni basit görür mü demiş..
hemen olayı üstünüze vazifeymiş gibi zinaya günaya bağlamak gibi misyonunuz var sanırım..

Nisanlandiktan sonrada opusulebilirdi ama iki kisi yalniz oldumu ve duygusal bag oldumu kacinilmaz son. Buna kimse nefsine gem vuramaz diye dusunuyorum. Ama ileri gitmedigin cok iyi olmus. Hersey tadinda guzel sonucta.
Kendini kotu hissedecek birsey yok (dini yonunden bakmazsak)
Yani olabiletisi yuksek ve olan birsey.
Seni basit sanmaz kim bilir belkide dahada baglar. Belkide hep aklinda olursun.
Ama ileri gitmemeye devam et bidaha geldigindede

Back
X