• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taciz davam sonucu

Bugün davam vardı arkadaşlar olanları sizle paylaşmak içimi rahatlatmak istiyorum
Öncelikle bana tacizde bulunan adam evli ve 3aylık çocuğu varmış haberim yoktu bugun öğrendim. bana taciz ettiği zaman karısı hamileymiş

Karısı annesi e yengesi oradaydı hepsi gelip ayrı ayrı bana yalvardı bu sırada bir kaç şeylerini yakaladım ben adamı teşhis ettim ama ısrarla o değil yapmamıştır deyip durdu ailesi kabul edecek halleri yoktuya
İlk olarak yengesi belki bişeyler içmiştir ondan yapmıştır dedi. Hem kabul etmiyorlar hem böyle diyorlar. Anneside yapmış bi hata affet sonra da yapmadıysada affet deyip çevirdi. Ve yengesi gelip tekrar abisi ona cezasını verdi dedi. Kızlar asıl mesele o küçük sabiye üzüldüm ama geri çekmedim zaten çeksemde değişen bir şey olmazmış kamu davası artık içimi rahatlatmak istiyorum o bebeği düşündükçe üzülüyorum ama ailesini seçemez ya babası bu pisliği yaptı ama ben üzülüyorum
karısı hamileyken yolda bir yere gitmek için otostop çeken universiteli bir kızı arabaya alıp tecavuz etmeye calışıp direnince öldüren bir serefsiz vardı haberlere de çıkmıştı.mobese kameralarından yakalanmıştı onun karısıda 8 aylık hamileymiş.dua edin ölmediniz belki de bazı seylerin önüne gcetiniz ya da gecemediniz

Niye kimyasal hadım kabul edilmedi ki? :( keşke tez zamanda yürürlüğe girse.

Arkadaşım, vicdan yapacak hiç bir durum yok. O çocuğun rızkı sapık bir babaya mı bağlı sence? İnşallah hapis yatar da; yatarken bir hayatını sorgulama şansı bulur ve kendine çeki düzen verir.

Bugün davam vardı arkadaşlar olanları sizle paylaşmak içimi rahatlatmak istiyorum
Öncelikle bana tacizde bulunan adam evli ve 3aylık çocuğu varmış haberim yoktu bugun öğrendim. bana taciz ettiği zaman karısı hamileymiş

Karısı annesi e yengesi oradaydı hepsi gelip ayrı ayrı bana yalvardı bu sırada bir kaç şeylerini yakaladım ben adamı teşhis ettim ama ısrarla o değil yapmamıştır deyip durdu ailesi kabul edecek halleri yoktuya
İlk olarak yengesi belki bişeyler içmiştir ondan yapmıştır dedi. Hem kabul etmiyorlar hem böyle diyorlar. Anneside yapmış bi hata affet sonra da yapmadıysada affet deyip çevirdi. Ve yengesi gelip tekrar abisi ona cezasını verdi dedi. Kızlar asıl mesele o küçük sabiye üzüldüm ama geri çekmedim zaten çeksemde değişen bir şey olmazmış kamu davası artık içimi rahatlatmak istiyorum o bebeği düşündükçe üzülüyorum ama ailesini seçemez ya babası bu pisliği yaptı ama ben üzülüyorum
Ceza verırler mı buna acaba?
yoksa beraat mı eder
keske ceza alsa da dıger sapıklara gozdagı olsa

Bebek icin uzulmeyin ,sizsin sikasyetci olmaniz onun icin emin olun daha iyi sonucvlar dogurur,belki bu dava adamin aklini basina getirir,bir daha kimseye tasciz tecavuz darp gibni bir sduc islermez ,hem toplum herm ailesi durtumdan haberdar olmus oldu

Sokak ortasında bir kadını taciz edecek kadar şuursuz haysiyetsiz bir sapığın yarın öbür gün minicik bebeğine bir şey yapmayacağının garantisini kimse veremez. Belki de bu sapığı içeri tıktırarak o bebeğe iyilik yapıyorsunuz, en azından bu pislikle aynı evde yaşamaz bir süre. Belki ben nasıl bir pisliğim, adiyim, demek ki birini taciz edersem sürünürüm iyisi mi biraz adam olayım der kodeste.

o kadar vicdanlı olmak sana kalmamış. seni taciz ederken onda vicdan varmıydı? senin hislerini düşünemedi mi? okurken bir an korktum geri çektim diyeceksin diye. geri çekmediğine sevindim. nasıl olsa arkamda karım var o benim yaptığıma inanmaz , ikna eder karşı tarafıı diye yine yapar. tebrik ederim

Inşallah cezasıni bulur pislik asla

vazgecmeyin davanizdan cocukladini düşünen iyi aile babasi olsaydi bu

sapik zihniyette olmazdı.malesef böyle igrenç insanlar var Allah cezalarini

versin hepsininde

o kadar vicdanlı olmak sana kalmamış. seni taciz ederken onda vicdan varmıydı? senin hislerini düşünemedi mi? okurken bir an korktum geri çektim diyeceksin diye. geri çekmediğine sevindim. nasıl olsa arkamda karım var o benim yaptığıma inanmaz , ikna eder karşı tarafıı diye yine yapar. tebrik ederim
inanın okadar baskı yaptılar ki annesi karısı ve yengesi çocuğum var bende babasız büyüdüm oda babasız büyicek kimsem yok kiradayım ne yaparım deyip durdu bende seninde kızın var aynı şey sana olsa ne yaparsın dedim sustu yengesi gelip sen haklısın sonuna kadar haklısın ama ne olur çek abisiyle ortak lokantaları varmış bizim burada duyulsa onun öyle bir şey yaptığı lokantası taşlanır kendilerini de taşlarlar .üstüne annemlerde vazgeç bebeğe yazık dediler ama vazgeçmedim ben dershane için oradaydım benim hayatımı mahvetti aylarca dershaneye gidemedim okulum uzadı aylarca evden çıkamadım kimse beni düşünmüyor her ne kadar bebeğe üzülsem de geri gelmeyeceğim sizlerinde destekleriyle

Bende tacize uğramıştım, hemde evimin olduğu caddenin hemen yakınında düşünün yani. 1 hafta balkonda bekledim pislik yine geçer vs diye tabi şikayetçi oldum kamera kayıtları çıktı vs. Ve 1 hafta sonunda pisliği ta balkondan yürüyüşünden tanıdım. Yakalattık ve mahkemeye çıktık. çoluklu çocuklu adam. Kvdesi aradı çocuğu hastaymş bilmemneymiş para bile teklif ettiler. Sonuç ne oldu derseniz elini kolunu sallaya sallaya çıktı. Ki o zaman özgecan olayınıj olduğu ülkenin bu tarz durumları güya hassasiyetnin olduğu bi dönemdi. Adalet bu işte, 72 yaşında 12 yaşındaki çocuğua tecavüzden yargılanam adamda elini kolunu sallaya çıkıyo gidiyo.

Böyle bir karakterize baba, amca vs demek istemezdim. Ettiğini bulur elbet siz üzülmeyin içinizi ferah tutun

inanın okadar baskı yaptılar ki annesi karısı ve yengesi çocuğum var bende babasız büyüdüm oda babasız büyicek kimsem yok kiradayım ne yaparım deyip durdu bende seninde kızın var aynı şey sana olsa ne yaparsın dedim sustu yengesi gelip sen haklısın sonuna kadar haklısın ama ne olur çek abisiyle ortak lokantaları varmış bizim burada duyulsa onun öyle bir şey yaptığı lokantası taşlanır kendilerini de taşlarlar .üstüne annemlerde vazgeç bebeğe yazık dediler ama vazgeçmedim ben dershane için oradaydım benim hayatımı mahvetti aylarca dershaneye gidemedim okulum uzadı aylarca evden çıkamadım kimse beni düşünmüyor her ne kadar bebeğe üzülsem de geri gelmeyeceğim sizlerinde destekleriyle
Deşifre edilmeli böyle insanlar toplumdan dışlanmali tekrar ayni hatayi yapmaya cesaret etmemeleri için..
Senin açindanda affedilmiycek bi durum kimse seni düşünmez sen kendini düsunmelisin

Evliler mi kuduruyor anlamadim artik bizimde karsi komsu sapik adam mahalledeki kadinlara sapkinlik yaparken yakalandi 30 yaslarinda 2 cocugu vardi biri daha uc bes aylikti bebegin adamj linc ettiler ederkende evi tasladilar ve bebege zarar geliyordu nerdeyse masum pislik ana babalarin gunahini evlatlar cekiyor komsu muhabbetini hic sevmem normalde artik daha bir tenkilliyim girip ciktiginix evlere dikkat edin hic anlamadik adamin sapik oldugunu tuhaf hareketleri oluyordu ama sapkin oldugnu uzun zman ssonra anladk mahkemelik oldu tabi de bunlara artik cezada vermiyorlar ya para cezasi ya uc bes ay yatip cikiorlar

iyi ki milletin gazıyla hareket etmemişsin. ailene de şaşırdım açıkçası kendi çocuklarını koruyacaklarına .... neyse...
taşlarlarsa ne yaparlarsa yapsınlar. küçük yermişi peh. başlarına geleceği şeyi yapmadan düşünsün o zaman.

Aynı şey benim de başıma geldi.. Geçen kasım ayında arabanın içindeydi.. Ben plakasını alamadım ama Arabada bir markanın logosu yapıştırılmıştı Allahtan çok bilindik bir marka değil de seçenekler aza indirilmişti.. Tabi yakalanamadı sonra ocak ayında yine aynı bölgede bir kadına daha aynısını yapmaya kalkmış da öyle yakalanmış bana da karakoldan haber verdiler gittim.. Meğer toplamda 3 kadınmışız mağdur olan belki de daha fazlası da vardır bilinmeyen.. Herneyse karakolda arkadaşımın eşi de memur olduğundan biraz daha hassas davrandılar aşamaları öğrenebildim .. Bütün gün ağlayıp sızlamış karım hamile yapmayın etmeyin diye... O an içim cız etti karısı haberini alınca kim bilir neler hisseder diye ama şikayetimi de çekmedim... Sonra mahkeme celbi geldi nisan ayı için mahkemeye de önceden ifade verdim adamla karşılaşmamak için çünkü nezarethanede teşhiste bile aynı anları yaşadım, hala psikolojisinden kurtulabilmiş değilim.. Gel zaman git zaman ad soyad bildiğimden karısının durumunu merak ettim sosyal medyadan baktım eşi doğum yapmış bebekleriyle mutlu aile pozları vermişler... O an o kadından da nefret ettim be insafsız sen karnında o pisliğin kızını taşırken o adam belki de o 3 kadının ırzına geçecekti.. Şanlıymışz ki taciz boyutunda kalmış olay!!! Bu arada mahkeme hala devam ediyor ama sanırım adamı saldılar.. O yüzden acımayın çünkü bize de acımadılar!!!

Çok geçmiş olsun, asıl küçük bebeği düşünüp şikayetinizi geri çekmemelisiniz asla, o Bebek için şikayetinizde ısrarcı olun, bakın size bir olay anlatayım, lafı gelince burada çok kereler paylaştım bu olayı, birde sizin için yazayım.
Benim kapı komşumun oğlu (35-40 yaşında evli ve bir çocuk babasıydı o dönem) kendi çocuğuyla yaşıt bir kız çocuğuna tecavüz etmeye kalktı, çocuğun çığlıklarını duyan insanlar koşunca bu sapık kaçıyor, çok şükür kıza tecavüz edemiyor, sapığı kovalayanlar teşhis edemesin diye saç, sakal, bıyık ne varsa kesiyor ama yine de rahatça teşhis edildi çünkü muhitin bilinen insanlarındandı.

Tutuklandı, yargılandı vs neyse asıl acı olan ne biliyor musunuz? Taciz, tecavüz edilene yalvaran o sapıkların ailelerinden bazılarının zihniyeti.
Size yalvarırlar arkanızdan oğullarını haklı görüp size olmadık sözler söylerler, bizim orada yaşanan olayda sapığın torun torba sahibi, torunlarının arasında kız çocuğu olan, kendisi de kadın olan o anası var ya, 11 yaşında daha vücudu şekillenmemiş, yaşadığı travma yüzünden psikolojik destek almak zorunda kalan o küçücük kız çocuğuna hani şu kaba, çirkin, aşağılayıcı kuyruk sallamakla alakalı laf vardır ya onu söyledi, 11 yaşındaki çocuğa hemde, benim yanımda söyledi, duyduklarıma inanamadım, kulaklarımın duyduğuna inanmak istemedim, beynimden vuruldum, ağzının payını verdim ve çıkıp gittim.

Böyle sapıklar en ağır cezalarla yargılanmalı, bana kalsa aldıkları nefes bile fazla, itlaf edilmeliler ama işte maalesef yaşıyorlar.
zaten aslına bakarsanız bu sapıkları yetiştiren de analar babalar
eskiden tacizci tecavüzcünün olduğu aileler kimsenin yüzüne bakamazdı şimdi utanmasalar oğlum iyi yapmıştır diyecekler :kusmuk:
sanırım Almanya da orada ki gurbetçilerden birinin oğlu kadının birine tecavüz etmiş üstüne boğarak öldürmüş
peki o tecavüzcünün annesi ne mi yapmış biricik oğluşuna 20 yıl hapis verdiler diye zavallı kızın fotoğrafına tükürmüş :kızgın::kızgın:
bu haberi dinlediğimde oraya gidip kadını boğmak tükürüğe boğmak istedim
nasıl rezil bir zihniyette olduğu yetiştirdiği çocuktan belli değil mi bunların
ben hiç bir tecavüzcü ailesinin iyi insanlar oluştuğunu düşünmüyorum

Çekme canım yaşın küçük sanırım. Ailen ne düşünüyor. Yıllar önce staj için başka bir şehirde kaldığım yurtta çalışan güvenllikteki adam beni takip etmişti, bir iki kere de telefonla taciz etmişti. O kadar korkmuştum ki gece yurtda kalamamıştım. Eve dönmüştüm.

Eşleri kendi çocuklarını taşırken gidip elalemin namusuna el uzatacak insanların, tüm sapık zihniyetlilerin Allah belasını versin p.ç kuruları

Back
X