Çok geçmiş olsun, asıl küçük bebeği düşünüp şikayetinizi geri çekmemelisiniz asla, o Bebek için şikayetinizde ısrarcı olun, bakın size bir olay anlatayım, lafı gelince burada çok kereler paylaştım bu olayı, birde sizin için yazayım.
Benim kapı komşumun oğlu (35-40 yaşında evli ve bir çocuk babasıydı o dönem) kendi çocuğuyla yaşıt bir kız çocuğuna tecavüz etmeye kalktı, çocuğun çığlıklarını duyan insanlar koşunca bu sapık kaçıyor, çok şükür kıza tecavüz edemiyor, sapığı kovalayanlar teşhis edemesin diye saç, sakal, bıyık ne varsa kesiyor ama yine de rahatça teşhis edildi çünkü muhitin bilinen insanlarındandı.
Tutuklandı, yargılandı vs neyse asıl acı olan ne biliyor musunuz? Taciz, tecavüz edilene yalvaran o sapıkların ailelerinden bazılarının zihniyeti.
Size yalvarırlar arkanızdan oğullarını haklı görüp size olmadık sözler söylerler, bizim orada yaşanan olayda sapığın torun torba sahibi, torunlarının arasında kız çocuğu olan, kendisi de kadın olan o anası var ya, 11 yaşında daha vücudu şekillenmemiş, yaşadığı travma yüzünden psikolojik destek almak zorunda kalan o küçücük kız çocuğuna hani şu kaba, çirkin, aşağılayıcı kuyruk sallamakla alakalı laf vardır ya onu söyledi, 11 yaşındaki çocuğa hemde, benim yanımda söyledi, duyduklarıma inanamadım, kulaklarımın duyduğuna inanmak istemedim, beynimden vuruldum, ağzının payını verdim ve çıkıp gittim.
Böyle sapıklar en ağır cezalarla yargılanmalı, bana kalsa aldıkları nefes bile fazla, itlaf edilmeliler ama işte maalesef yaşıyorlar.