• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taciz davam sonucu

Karısı da mı geldi yalvardı! Çüş yemin ediyorum ya! Suratına tüküreceği sapığı korumaya mı çalışıyor

zaten aslına bakarsanız bu sapıkları yetiştiren de analar babalar
eskiden tacizci tecavüzcünün olduğu aileler kimsenin yüzüne bakamazdı şimdi utanmasalar oğlum iyi yapmıştır diyecekler :kusmuk:
sanırım Almanya da orada ki gurbetçilerden birinin oğlu kadının birine tecavüz etmiş üstüne boğarak öldürmüş
peki o tecavüzcünün annesi ne mi yapmış biricik oğluşuna 20 yıl hapis verdiler diye zavallı kızın fotoğrafına tükürmüş :kızgın::kızgın:
bu haberi dinlediğimde oraya gidip kadını boğmak tükürüğe boğmak istedim
nasıl rezil bir zihniyette olduğu yetiştirdiği çocuktan belli değil mi bunların
ben hiç bir tecavüzcü ailesinin iyi insanlar oluştuğunu düşünmüyorum
İnanın taciz tecavüz dendiğinde kapı komşumun oğlu da yaptığı için daha bir tüylerim diken diken oluyor, o zihniyeti gördüm ya babamın oğlu olsa acımam tacizciye, taciz ettikleri her yaştaki kadın için bir bahaneleri var, 11 yaşındaki bir yavru için bile öyle dedikten sonra yetişkin biri için diyeceklerini tahmin etmek güç olmuyor.
Evet eskiden utanma duygusu vardı, artık yok. Şimdilerde tacizciyi mağdur taraf yapacaklar neredeyse.
Benim anlattığım olay yaşandığında kızım henüz 2-3 yaşlarındaydı, kızımın geleceği için korktum o lafları duyduğum gün, tanıdığımı zannettiğim aynı sofrada yemek yediğim komşularımdan soğudum.

Ben olsam yerin dibine girer, tacizci eşim, babam, ailemdeki hangi erkekse artık bu sapıklığı yapan, kendi ellerimle teslim eder, bunu sonsuza kadar mahkum edin, nefes almasına dahi tahammülüm yok derdim, yaparım, acımam, böyle biriyle aile olduğum içinde kendimden utanırım ama işte ne yazık ki öyle bir devirdeyiz ki utanılmadığı gibi neredeyse taciz etti diye alkışlanacaklar.

Son düzenleme:
utanma nerede annesi bana affet diye yalvarırken gelip bağırıp ne yalvarıyorsun elin kızına tarzı bir şey dedi ama elin kenar kızına tarzı bir şey kullandı yalan olmasın ben bir şey mi yaptım deyip bağırdı hem suçlu hemde yaptığı şeyler böyleydi gelip özür dileyeceğine bir de üste çıkmaya çalıştı rabbim hepsinin cezasını versin artık yapacak tek şeyim ilahi adelete sığınmak o sabiye yazık günah hala sesi kulağımda öyle bir babası olduğu için.bu arada evet karısı gelip affet deyip durdu ama aynı zamanda eşine güveniyormuş nasıl oluyorsa ben eşime güvensem kimseyle muhattap olmam davanın sonucunu beklerim kendileride biliyor gerçeği

inanın okadar baskı yaptılar ki annesi karısı ve yengesi çocuğum var bende babasız büyüdüm oda babasız büyicek kimsem yok kiradayım ne yaparım deyip durdu bende seninde kızın var aynı şey sana olsa ne yaparsın dedim sustu yengesi gelip sen haklısın sonuna kadar haklısın ama ne olur çek abisiyle ortak lokantaları varmış bizim burada duyulsa onun öyle bir şey yaptığı lokantası taşlanır kendilerini de taşlarlar .üstüne annemlerde vazgeç bebeğe yazık dediler ama vazgeçmedim ben dershane için oradaydım benim hayatımı mahvetti aylarca dershaneye gidemedim okulum uzadı aylarca evden çıkamadım kimse beni düşünmüyor her ne kadar bebeğe üzülsem de geri gelmeyeceğim sizlerinde destekleriyle

Allah onun belasını versin, cezasını çeksin. Ahlaksız, pislik, Şeref yoksunu herif!

evet gelip eşine güvendiğini söyledi ama yine gelip bana affet diye yalvardı ben eşime güvensem kimseyle muhattap olmaz davanın sonucunu beklerdim kendileride biliyor gerçeği
İlla delil kanıt vardır adamın o olduğu kesinleştiğine göre, sapık herifin o olduğu kesin değil mi? Eğer kesin ise değil 1 çocuğu var diye üzülmek 10 çocuğu olsa dahi sakın vicdan yapma p.ç kurusuna! İşlesin siciline sabi sübyana taciz ne imiş görsün!
Karısı da saf mı salak mı anlamadım ya! Boşanma davası açacağına gelmiş sana yalvarıyor!

Yapmış bi hata affet mi? :KK57: Affet de bi daha yapsın diye mi?
Ne midesiz insanlar var ya. :kızgın:
Sen karısı olarak aldatılmayı affediyosun diye tacizin adı mı değişiyo?
O pislik bebeğini düşünmemiş sen mi düşünecekmişsin? :KK62:

esı aılesı ne gurursuz onursuzlarmıs
allah korusun benım aılemden bırı boyle yuz kızartıcı yerın dıbıne sokulası suc ıslese napardım acaba evden cıkamazdım agactakı yapraktan bıle utanırdım
daha gelmıs sıze yalvarmıslar

onun adına utanc duyuyoruz ne desen haklısın sıkayet et cezasını bulsun demelerı lazım kendı evladın suc ısledıgınde bıle
bu suc asagı komsunun balkonuna ortu sılkeledın durumu degıl
bı bedene bırının evladına bı ruha zarar verdın demek

ne pıslık ınsanlar var...

cok gecmıs olsun uzulmeyın vıcdanınız rahat olsun emın olun adam ıcerde olursa bebek daha guvenlı olur

Bugün davam vardı arkadaşlar olanları sizle paylaşmak içimi rahatlatmak istiyorum
Öncelikle bana tacizde bulunan adam evli ve 3aylık çocuğu varmış haberim yoktu bugun öğrendim. bana taciz ettiği zaman karısı hamileymiş

Karısı annesi e yengesi oradaydı hepsi gelip ayrı ayrı bana yalvardı bu sırada bir kaç şeylerini yakaladım ben adamı teşhis ettim ama ısrarla o değil yapmamıştır deyip durdu ailesi kabul edecek halleri yoktuya
İlk olarak yengesi belki bişeyler içmiştir ondan yapmıştır dedi. Hem kabul etmiyorlar hem böyle diyorlar. Anneside yapmış bi hata affet sonra da yapmadıysada affet deyip çevirdi. Ve yengesi gelip tekrar abisi ona cezasını verdi dedi. Kızlar asıl mesele o küçük sabiye üzüldüm ama geri çekmedim zaten çeksemde değişen bir şey olmazmış kamu davası artık içimi rahatlatmak istiyorum o bebeği düşündükçe üzülüyorum ama ailesini seçemez ya babası bu pisliği yaptı ama ben üzülüyorum

Seni tebrik ediyorum. Bu adamlarin colugum çocuğum var deyip düşünmeden yedikleri hatlar için sen neden vicdan yapacaksın. Şimdi yirtsa başkasının canını yine yakar.

İnanın taciz tecavüz dendiğinde kapı komşumun oğlu da yaptığı için daha bir tüylerim diken diken oluyor, o zihniyeti gördüm ya babamın oğlu olsa acımam tacizciye, taciz ettikleri her yaştaki kadın için bir bahaneleri var, 11 yaşındaki bir yavru için bile öyle dedikten sonra yetişkin biri için diyeceklerini tahmin etmek güç olmuyor.
Evet eskiden utanma duygusu vardı, artık yok. Şimdilerde tacizciyi mağdur taraf yapacaklar neredeyse.
Benim anlattığım olay yaşandığında kızım henüz 2-3 yaşlarındaydı, kızımın geleceği için korktum o lafları duyduğum gün, tanıdığımı zannettiğim aynı sofrada yemek yediğim komşularımdan soğudum.

Ben olsam yerin dibine girer, tacizci eşim, babam, ailemdeki hangi erkekse artık bu sapıklığı yapan, kendi ellerimle teslim eder, bunu sonsuza kadar mahkum edin, nefes almasına dahi tahammülüm yok derdim, yaparım, acımam, böyle biriyle aile olduğum içinde kendimden utanırım ama işte ne yazık ki öyle bir devirdeyiz ki utanılmadığı gibi neredeyse taciz etti diye alkışlanacaklar.

Şimdi o komşular ne yaptı, taşındılar mi? adam hapse girdi mi?

Şanslısın ki ortamda kamera varmış. ya olmasaydı? O kadar çok taciz tecavüz davası delil yetersizliğinden dolayı düşüyor.
Sonuna kadar haklisin. Kadına da üzülme vicdan yapıp affetsen zaten iftira atmıştı yelloz derler.
Ayrıca kadın sığınma evleri var acındırıyo
kendini boşver gerçek değil

böle babası olcagına hiç olmasın daha ii oğğlansa bebek ilerde taciz etmeyi mi öğretcek oğluna ş..zz

Niye kimyasal hadım kabul edilmedi ki? :KK43: keşke tez zamanda yürürlüğe girse.

Arkadaşım, vicdan yapacak hiç bir durum yok. O çocuğun rızkı sapık bir babaya mı bağlı sence? İnşallah hapis yatar da; yatarken bir hayatını sorgulama şansı bulur ve kendine çeki düzen verir.
kimyasal hadım hükmün infazından sonra cumhuriyet başsavcılığının emriyle oluyo yani hükümlü ceza evine giriyo hapis yatıyo tahliyesine yakın hastaneye sevk ediyliyor. heyet uygun görürse ilaç enjekte ediliyor

kimyasal hadım hükmün infazından sonra cumhuriyet başsavcılığının emriyle oluyo yani hükümlü ceza evine giriyo hapis yatıyo tahliyesine yakın hastaneye sevk ediyliyor. heyet uygun görürse ilaç enjekte ediliyor
Var mı böyle bir uygulama şu an yani? Inşallah her hakkeden bundan nasibini alır.

siz gerçekmisiniz bu ülkede bir kadın taciz davasımı açmış
tecavüz değil taciz tecavüze bile sessiz kalınırken
ensar vakfı olayında aileler şikayetçi bile olmamışken

siz gerçekmisiniz bu ülkede bir kadın taciz davasımı açmış
tecavüz değil taciz tecavüze bile sessiz kalınırken
ensar vakfı olayında aileler şikayetçi bile olmamışken
Ne demek istiyorsunuz? Uğraşmasın bile mi? Zaten bir halt olmaz, boş yere kendini yorma mı diyorsun?

Ne demek istiyorsunuz? Uğraşmasın bile mi? Zaten bir halt olmaz, boş yere kendini yorma mı diyorsun?
yo taktir ediyorum bu yobaz sığ düşünen insanlara geleneklere karşı cesur duran bayanlar görmek en büyük arzum

Back
X