• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

taciz edildim çok korktum atlatamıyorum:(

neden abartmayalım bi çok kere başımıza geldi diye normalleştirelim bu durumu her kadının kaderi diye ilk defa başıma geldiği için korkmş olmam gayet normal etkilenmem de bu açıdan bakın birde.normalleştiricek kdr çok taciz yaşamadım yaşasa idim bu derece korkmazdım karşımda nefes nefes pis pis eli cinsel organında bi adam düşünün ruh halimi...illa size göre normal olmaması için tecavüze mi uğramak gerekiyr

Yook yaa cok korkunc bi durum tabiki allahim gosterme birdaha bole bi durumu bizlere rezillik otesi allah o zamam bize bi guc vercek ya bismillah diyim kafa goz birde o serefsizzz p...... bi tekme anlayin artkk...gelemem haaa allah yaratti demem gebertirim ...

canım biride kafasını uzatıp arabadan çok seksisin yrm seni dedi o.. çocugu deyip arabasını tekme attım snradan taş atmadgıma cok üzüldüm üzerim eşofman tişört yelek vardı şort etek askılı dekolte yok sapık için kadın olman yeter

Polise gidin muhakkak. Gidin ki herkes çevrede bir sapık olduğunu öğrensin. Görmezden gelirseniz, umursamazsanız bir gün bir başkasının belki küçük bir çocuğun canını gerçekten yakar.

hani insan saniye farkı ile trafik kazasından kurtulur ya bende saniye ile kurtuldum o karşıma çıktığında anayola çıkmıştm ya adımlarım yavaş olup zamanında çıkmasa idim ana yola sokakta yakalasa idi düşünmek bile istemiyorum kızlar oturduğumuz yer nezih bi yer ne bilim böyle bişi olcağı aklımın ucundan geçmezdi apartmanların arasında oldu olay.o ara polis falan gelmedi aklıma koşa koşa eve kaçtım çok korktum okdr korktum anlatamam yaşayan anlar beni titriyorum zangır zangır.ailemede anlatmadım üzülmesinler diye.sizlerle paylaştım.ya bidaha karşıma çıkarsa korkusu var şimdi içim de :KK43::KK43:
kızkardeşim 13 yaşlarında falandı,23 yıl önce,istanbulda evimize yakın bir yerde adamın üzerinde pardüse varmış açmış birden göstermiş..eve gelmişti hüngür hüngür ağlıyordu zor sakinleşmişti..bu sapıklar hep olucak..daha dikkatli olmalıyız..allah hepimizi korusun..

Saklamayinn.polisler bulamasa bile bisey yapmasalar bile saklamayin.gidin esgal verin.korkudan disari cikmamak cozum degil.ailenize de soyleyin madem kucuk biyer ona gore onlem alinir

"o abartmasın,bu takmasın,şu alışsın",bu pis tacizcilerde halen kol gezsin,şimdi bu durumu kabullenmek olmuyormu?.. Alıs bacım ,alıs diyerek ,türkiye'deki bu tip iğrenç eylemlere göz yumalım,sessiz kalalım ha..yok öyle şey,arkadaş !..

bi keresinde bana da olmuştu böyle bi olay ben yürümeye çıkmıştım evime yakın bi parka sonra eve dönerken birisinin takip ettiğini farkettim ve hızlı hızlı eve yürümeye başladım baktım arkamdan geliyor o anki korkumu anlatamam anahtar aramaya zaman kaybet miyim diye hemen anahtarımı çıkardım evime yaklaştım kapıyı açtım arkama bir baktım ki bekliyor kapıyı kapattım asansöre bindim ama ya girdiyse diye ödüp kopmuştu korkunu anlayabiliyorum arkadaşım ama geçiyor tabi

neden abartmayalım bi çok kere başımıza geldi diye normalleştirelim bu durumu her kadının kaderi diye ilk defa başıma geldiği için korkmş olmam gayet normal etkilenmem de bu açıdan bakın birde.normalleştiricek kdr çok taciz yaşamadım yaşasa idim bu derece korkmazdım karşımda nefes nefes pis pis eli cinsel organında bi adam düşünün ruh halimi...illa size göre normal olmaması için tecavüze mi uğramak gerekiyr
Normalleştirin demedim, ruh sağlığınızı bozmayın dedim. Tekrar karşınıza çıkabilir, siz unutmuşken biri sizi otobüste falan taciz edebilir. Bunlara hazırlıklı olmalıyız her an her yerde karşımıza çıkabiliyorlar. Tepkinizi verin ama bu kadar içselleştirmeyin dedim. Bundan normalleştirdiğimi çıkardıysanız bravo size...

Ayyy cnm yaaa.benimde boyle bir sey geldi basima.
Ben ortaokula giderken karsidan bir adam geliyordu.siyah parduseli ama yakisikli biri.cok uzunduu...dikkatimi cekti.soyle bir baktim.adam acmis pardusenin arasindan gosterdii..ayy sokksokk..ilk defa gordumcinsel organnnn..
Ayy oldum oldum dirildim...
Gecen senede hast.geliyordum.arabalar parkedilmis sabah erken saatler.kimse etrafta yok.sakin sakin yuruyorum.hasur husur ses geliyor.bir baktim yanimdaki arabada adam prezarvatif takmis..31.c.
Sok oldumm.hemen polisiaradim.plakayi verdimmm.
Ama ben bir hafta kendime gelemedimm...
Esime anlatmistim.o da bana kiziyor.sankiben adama ac dedimmm.tobe tobe....

Ben ortaokula giderken karsidan bir adam geliyordu.siyah parduseli ama yakisikli biri.cok uzunduu...dikkatimi cekti.soyle bir baktim.adam acmis pardusenin arasindan gosterdii..ayy sokksokk..ilk defa gordumcinsel organnnn..
Gecen senede hast.geliyordum.arabalar parkedilmis sabah erken saatler.kimse etrafta yok.sakin sakin yuruyorum.hasur husur ses geliyor.bir baktim yanimdaki arabada adam prezarvatif takmis..31.c.

Xok korkuncc tabiki ama edine demissin ya i komik olmus :) :) :)

kızkardeşim 13 yaşlarında falandı,23 yıl önce,istanbulda evimize yakın bir yerde adamın üzerinde pardüse varmış açmış birden göstermiş..eve gelmişti hüngür hüngür ağlıyordu zor sakinleşmişti..bu sapıklar hep olucak..daha dikkatli olmalıyız..allah hepimizi korusun..
Ay ne dusundum.bir kadin busekilde acsa bir erkek eve gidip ne yapar.biz kadinlarda eve gidip agliyoruz.....
Ne kadar farkliyiz degil mi?

Sapık ama hijyenik p.z.nk 31 çekerken bile prezervatif takıyor. Sabah sabah nerden aklına geldiyse

hani insan saniye farkı ile trafik kazasından kurtulur ya bende saniye ile kurtuldum o karşıma çıktığında anayola çıkmıştm ya adımlarım yavaş olup zamanında çıkmasa idim ana yola sokakta yakalasa idi düşünmek bile istemiyorum kızlar oturduğumuz yer nezih bi yer ne bilim böyle bişi olcağı aklımın ucundan geçmezdi apartmanların arasında oldu olay.o ara polis falan gelmedi aklıma koşa koşa eve kaçtım çok korktum okdrişte. ktum anlaşayan anlar beni titriyorum zangır zangır.ailemede anlatmadım üzülmesinler diye.sizlerle paylaştım.ya bidaha karşıma çıkarsa korkusu var şimdi içim de :KK43::KK43:

Bence Ailene anlatmalisin ve bir süre tek dışarı cikmamalisin. .nasil bir sapık olduğunu bilmiyoruz seni korkutmak istemem ama takip edebilir seni..cunku benim başıma geldi biri takmış ti bana ama ben aileme anlatmakla en doğrusunu yaptım. .ise giderken ve gelirken mutlaka yanımda biri oluyordu..o kadar korkusu içime işlediki hala kkaranlıktan ve yalnız kalmaktan korkarım. .o gün şansım vardıki arkamdan mesai aarkadaşım bana yetişmek için geliyordu tel.unutmusum iste...ama kim oldugunu secemedik arabaya atlayip kacti serefsizler..bak ne olur ailen uzulur diye gizleme..tedbirini al mutlaka lutfen..yahu bu gece niye hep hassas oldugum konular var:(

Izmir'de boyle bir sapik vardigecen yil. Kabus gibiydi. Siyah uzun kaban giyen sapka takan biriydi. Cinsel organini gosterip o kadini olduresiye dovuyordu.. Igrenc pislik herif yuzunden aylarca yalniz cikamamistik:-(
Canim dikkatli ol bu sapiklar insana takiyorlar da. Ailene anlat Allaha emanet olasin..

Cok gecmis olsun Benimde başıma gelmişti 14-15 yaşındayken sana temasta bulunmamis allahtan bana arkadan sarılıp agzimi kapatmisti gerçekten çok korkunç bir durum pislik herifler :KK62:
ben küçüktüm kolay atlattim. sende düşünmemeye çalış ve yanlız dışarı çıkma cnm .

biber gazı alın, marka isteyene özel mesaj yoluyla gönderebilirim. ben aldım daima cantamda. Allah kullanmayı nasip etmesin ama cok etkili oldugunu sölüolar. direkt etkisiz hale getiriormuş.

Back
X