• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

taciz edildim çok korktum atlatamıyorum:(

Hemen hemen butun bayanlarin basina gelio bu tur olaylar benim basima taciz deilde laf atmalar geldi simdiye kadar onlarida duymamazliktan gelip yolums devam ediyorum

Biber gazı vs güzel öneriler de herkes o soğukkanlılığı gösteremeyebiliyor.
Annem de yaşamıştı zamanında, 5 buçuk gibi işten geliyordu 10 dakikalık yürüme mesafesinden.
Bir gün geldi ki konuşamıyor, titriyor. Ağzını açınca hebe hübe garip sesler çıkarıyordu.
Adamın biri arkadan sinsice gelip taciz edip kaçmış.

Çok geçmiş olsun size de.

Yazılanları korkuyla okudum şükürler olsun başımdan böyle bir şey geçmedi ama geçseydi napardım bilemiyorum büyük bir yıkım olurdu.Ama toparlanın toparlanmaya çalışın.Evet daha kötüsü olabilirdi ama olmadı.Bir süre abiniz babanız kardeşiniz ya da erkek bir arkadaşınızla gezin.Sürekli tekrarlanan birşey değildir bence.Benim de bir ilkokul arkadaşımın başına gelmişti 2001 filandı sanırım.Pardesü vakasıydı o da. Ne anlarlar bilmem şeyini göstermekten.

Yillar once tanik oldugum bir olayi hatirladim. Haziran ayiydi üniversite ogrencisiydim haziranda finallere gidiyordum bir sabah. Saat dokuz gibi. Cok sik giyimli elinde cantasi olan genc bir adam biraz onumdeydi ve karsidan örtülü kendi halinde yasli bir teyze geliyordu. Adam birden kadinin ustune abandi ve cinsel organini cikarip resmen bosaldi kadinin üstüne. Birkac kisi kostuk adam resmen kenetlenmis gibiydi ayiramiyorduk:-( kadin esarp vs hepsini firlatti kriz gecirdi:-( Allahim ölmüştum korkudan nasil bir igrenclikti ya:-( Allahim herkesi korusun. Bu sapiklar her tarz da oluyorlar. Aman dikkat:-(

Back
X