• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

taciz ediliyorum

adam var ya öyle iyi kamufle ediyo ki kendini namus bekçisi sanırsın o gece saat 10 civarı beni eve getiriyo güya koruyacak lan asıl bela sensin zaten karısı anlamıyo anlasa o adamla bi dk durmaz biliyorum çocukları da yok zaten boşanır böyle bi adamdan çocuk yapmaya da uğraşmaz iyi ki de çocukları olmamış kendi çocuğuna da yapardı belki

yok artık kendı cocuguna yapamazdı herhalde.o kadarda dgıldır de var böyle karthorozlar.banada abartmıyorum 65 yasında rahat var her yerı beyazlamıs adamın kambur duruyo.ben duraga gıttım otobus beklıyorum adam bana baktı duraktada baska kımse yok.bıyıgını kıvırdı alttan yukarı benı bi süzdü maşallah maşallah dedi bana.hanı dıkkat cekıcı bi giyimimde yok kot kısa kol badı o kadar. bende amca ben senin torunun yasındayım.yaptıgın cok ayıp dedım.allahtan otobus geldıde gıttım.o an anladımkı böylelerı yaslansalarda değişmiyolar.

bu adam hayatımı mahvetti bi yandan hayatımda çok güzel şeyler oluyo aşk haytımda bi yandan bu çok büyük bi zıtlık yaşıyorum hayatımda

yuh ya pislik herif kuzenininde bilmesi gerekir bunu çok ayıp yazık ya yarın bigün yuvası yıkılır kadıncağızın suçu günahı ne bide çocuk olursa Allah akıl fikir versin ad herif tersle her fırsatta sakın seni suçlayacak laflar verme ağzına yani ee ben böyle yaptım ama seninde hosuna gitti gibisinden anladın mı demek istediğimi aşağıla her fırsatta Allah yardımcın olsun

bencede anneolmak hakli o adam kimse insanlik namus yok onda birazda uzarsa bu dediklerin seni kotu cikarir bilince karisi veya baska kisilerin yaninda
karisina cok yazik nasil bir namussuzla evlendiyini
biliyormu acaba

bencede anneolmak hakli o adam kimse insanlik namus yok onda birazda uzarsa bu dediklerin seni kotu cikarir bilince karisi veya baska kisilerin yaninda
karisina cok yazik nasil bir namussuzla evlendiyini
biliyormu acaba

bilmediğine eminim bilse onla bi dk durmaz kuzenim bunu kabul edecek bi kadın değil

bir yanda 4 sene önce tanıştığım sevgilim var 4 sene önce tanıştık birbirimizden hoşlandık ama ikimizde söyleyemedik ve ben geçen zamana rağmen şimdi onunum o da benim düşünsenize bi yanda onun elini tutuyorum diğer yanda bu öküz benim elimi tutuyo berbat bişe o adam elimi tutunca kendimden tiksiniyorum sevgilim elimi tutunca bulutların üstündeyim hayalimi duamı rüyamı yaşıyorum çünkü o kadar zıt duygular ki düşünün ruh halimi

benim anlamadığım neden o adamın elini tutmasına izin veriyorsun. Ne demek elini tutup sevgili gibi parmaklarını parmaklarının arasına almak. Var mı böyle bir şey:ssz: . Ben kendi eniştemle bile sadece geldiğinde tokalaşıyorum el şakaları bile yapmıyoruz. Çok sessiz kalmışsın. Sesini çıkarman lazım

benim anlamadığım neden o adamın elini tutmasına izin veriyorsun. Ne demek elini tutup sevgili gibi parmaklarını parmaklarının arasına almak. Var mı böyle bir şey:ssz: . Ben kendi eniştemle bile sadece geldiğinde tokalaşıyorum el şakaları bile yapmıyoruz. Çok sessiz kalmışsın. Sesini çıkarman lazım

doğru diyosun ne diyim ama işte bi şoka giriyo o an insan bide diyorum ya yabancı değil ki akraba öyle hemen tepki veremiyosun

adama sevgilisiymis gibi trip atamazsin sen de haklısın kuzenin de allah korusun yanlış anlar :18: ama haddinizi bilin der gibi davran işte, mesafeni koru. Aman efendim büyüktür, yok akrabadır da ben yanlış anlıyorum falan diye de kendini kandırma sapık işte bu pislik adam :20: aynı ortamda bulunmamaya çalış ve telefonlarına kesinlikle cevap verme ailece bi plan yapılacaksa babanla yapsın evin genç kızıyla mi yapılırmış, tavır yapıyo gibi değil de ne münasebet bu yakınlık der gibi davran soğukkanlı olarak... Allah yardimcin olsun

Konu bana inandırıcı gelmedi
ya baştan sona yalan
yada eksik kalan bişeyler var
senin o adamla cafede ne işin var
sana asılıyor madem neden onlaraa gidiyorsun neden ortam yaratıyorsun
elini tutacak sarılacak bilmem ne yapacak sende sessiz kalacan
arabada mıncıklayacak laf çarpacak ağzına iki tane çarpamadınmı
acaba diyorum konu uydurma değilse
sana bir an cazip geldi yakınlaştın mı adamın eline koz mu verdin
sonra pişman oldun ters de yapamıyorsun
onun elinde koz olmalı mutlaka olmalı konuyu ya tam anlat ya anlatma

iyide arkadaşım bu adama niye bu kadar sessiz kalıyorsun, ne yaparsa hepsini kabul etmişsin.. o senin kuzeninin eşi yaa ne demek elele tutuşmak, ne demek sarılıp, öpüşmek..

kusura bakmada ben senide hatalı buldum, niye görüşüyorsun hala bu adamla, tek başınıza kafeye gitmek ne demek yaa, nasıl gidersin adamın niyetini bile bile, bunları kuzenin duysa kadın ne düşünür,ne hisseder hiç düşündünmü?

adama haddinden fazla yüz veriyorsun eğer gerçekten çözüm arıyor bu adamdan gerçekten kurtulmak istiyorsan çözümü çok basit, görüşmeyeceksin, değil sarılmak tokalaşmayacaksın bile, evlerine gitmeyeceksin, konuşmayacaksın, aradığında tlf. açmayacaksın, çok rahatsız ederse kuzenine söylemekle tehdit edeceksin, olmadı kendi ailene söyleyeceksin...

çok mu zor bunları yapman?

bi gün öğlen beni aradı uyanmıştım ama yataktaydım dedi ki pikniğe gideceğimiz yere gidp bakalım merkeze 20 dk uzaklıta restoran aslında ama değişik bi yer dedim ki ben uyayacam ne zaman uyanırsın dedi niye ısrar ediyosun ki uyayacm gece uyamadım diyorum neyse daha uyuyacam ben dedim hem işim bankaya gideceğim dedim ya hiç normal bişe mi şimdi sen benle niye oraya gitmeye kalkıyosun ikimiz senle yola gitcez oldu ne mantıksız adam benle yalnız kalmaya çalışıyo

nıye uyuycam dıyorsunuz kı . dırek soylesenıze gıtmek ıstemıyorum ne ısım var orda dıye. yalnız kalmak ıstıyor bellı kı Allah korusun yanı. bence caktırmadan gelıp gıtmelerı kesın bahaneler uydurun.

aileme olayı anlatınca annem ben anladım zaten dedi tahmin etmiştim yanılmamaışım bende gençken buna benzer bişey yaşamıştım gerçi onunki sapık değilmiş ama tanıdık birisi buna göz koymuş

ailene anlattın, annende ben anladım zaten dedi ee sonra ne oldu, annen hiçbişey yapmadımı, gidip adamın kafasını yarmadımı, iki çift laf etmedimi? Allah Allah yaa ne kadar hoş görülü bir ailen varmış senin

ya baştan sona yalan

olay şöyle bu hafıza kartı alacaktı anlamaz o işlerden yada anlıyo ama birlikte olmak için fırsat yaratmaya çalışıyo biz çıktık bunla ne biçim bi adam olduğunu bilmiyodum yoksa niye çıkayım o gün öğrendim o gün aldık kartı dönüşte oturalım burda dedi olur dedim orda başladı saçmalamaya ne mal olduğunu anladım ama salak bi anıma geldi herhalde ya da yanlış anlıyoum abartıyorum falan dedim zaten o gün karar verdim bi daha yalnız görüşmemeye bu dedim ilk ve son olsun daha önce böyle bişey yaşamadım gerçekten insan şoka giriyor bi de burdaki en önemli şey akraba olması aileden olması ilk kelimede ağzına çarpardım zaten üç ay görüşmedik ailecek sebep bu ddeğildi ama fırsat olmadı bu üç ay aramayınca çünkü o gün ben seni ararım sen beni görüşürüz falan demişti hiç ses çıkmayınca ben de konu kapandı sandım öylr bi saçmaldı orda kaldı dedim ayrıca evlerine gittiğimde ailemle gittim o elimi tuttuğu gecede kuzenim evdeydi sarılması da kuzenim odayken oldu güya hoş geldin diyo adamın bi an saçmaladığını düşünsemde onla yalnız kalır mıyım bi daha isteyerek seni götüreyim eve dediğinde bişe diyemedim kuzenimde vardı götürsün diyecek lafım dinlenmeyecekti ki ama evet bende salaklık ewttim basiretim bağlandı sanki yaşamayan bilemez şok geçiriyosun bi de işte akraba ya bi söylesen aile birbirine girer aileme anlattım ama bu kadar detaylı elimi tuttuğunu sapıklıklarını falan bilmiyor daha yumuşak anlattım aramasından rahatsız olduğumu falan hepsini anlatsam babam çeker vururdu onu

ailene anlattın, annende ben anladım zaten dedi ee sonra ne oldu, annen hiçbişey yapmadımı, gidip adamın kafasını yarmadımı, iki çift laf etmedimi? Allah Allah yaa ne kadar hoş görülü bir ailen varmış senin

detaylı anlatsaydım babam çeker vururdu zaten nasıl anlatayım duyduğunda ya felç geçirir ya ölür ya da onu vururdu babalara herşeyi söyleyemiyosun anneme de beni çok sık gereksiz aradığını bundan rahatsız olduğumu söyledim o da bi daha görüşmeyiz dedi hepsini anlatamıyosun ortalık birbirine gircek babam felç olurdu tansiyonu şekeri var nasıl söylerim babama ayrıca bu son tel olayını da bilmiyorlAR

nıye uyuycam dıyorsunuz kı . dırek soylesenıze gıtmek ıstemıyorum ne ısım var orda dıye. yalnız kalmak ıstıyor bellı kı Allah korusun yanı. bence caktırmadan gelıp gıtmelerı kesın bahaneler uydurun.

işte o da benim salaklığım gerçekten başına gelmeyen anlamıyo görüşmeyeceğiz zaten artık

adama sevgilisiymis gibi trip atamazsin sen de haklısın kuzenin de allah korusun yanlış anlar :18: ama haddinizi bilin der gibi davran işte, mesafeni koru. Aman efendim büyüktür, yok akrabadır da ben yanlış anlıyorum falan diye de kendini kandırma sapık işte bu pislik adam :20: aynı ortamda bulunmamaya çalış ve telefonlarına kesinlikle cevap verme ailece bi plan yapılacaksa babanla yapsın evin genç kızıyla mi yapılırmış, tavır yapıyo gibi değil de ne münasebet bu yakınlık der gibi davran soğukkanlı olarak... Allah yardimcin olsun

allah razı olsun beni en iyi sen anladın zaten ağzının payını o son tel konuşmasında bi güzel verdim o aartık bana saati bile soramaz beni hiç. bişe yokmuş gibi aradı duymadım sonra mesaj atmış normal bişe soruyo ertesi gün arasyıp bi güzel ağzının payını verdim anladı ne halt yediğini

ya baştan sona yalan

ayrıca arabayla gitmedim zaten

iyide arkadaşım bu adama niye bu kadar sessiz kalıyorsun, ne yaparsa hepsini kabul etmişsin.. o senin kuzeninin eşi yaa ne demek elele tutuşmak, ne demek sarılıp, öpüşmek..

kusura bakmada ben senide hatalı buldum, niye görüşüyorsun hala bu adamla, tek başınıza kafeye gitmek ne demek yaa, nasıl gidersin adamın niyetini bile bile, bunları kuzenin duysa kadın ne düşünür,ne hisseder hiç düşündünmü?

adama haddinden fazla yüz veriyorsun eğer gerçekten çözüm arıyor bu adamdan gerçekten kurtulmak istiyorsan çözümü çok basit, görüşmeyeceksin, değil sarılmak tokalaşmayacaksın bile, evlerine gitmeyeceksin, konuşmayacaksın, aradığında tlf. açmayacaksın, çok rahatsız ederse kuzenine söylemekle tehdit edeceksin, olmadı kendi ailene söyleyeceksin...

çok mu zor bunları yapman?

evet ettim doğru ama zaten kustum içimdeki herşyei adama bi daha beni mümkün değil arayamaz ama yine bu kolay bi durum değil elin adamı hemen söyleyesin ailem ne hale gelir insanlar benim hakkımda neler düşünür akrabalar yani anlattım yine de anneme babama anlatırsam çeker vurur yada inme inerdi ama annemde bütün detayları bilmiyo

Back
X