• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taciz kArşısında suskunluk niye ?

Yildizlisorunlar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
218
232
18
32
Hanımlar merhaba .. Metro beklerken bugün bir adam gelip taciz etti yaşlı bir adam ..tabi bağırdım ne oluyor falan diye adam işte yanlış anladınız ben öyle bişey yapmam çoluğum çocuğum var diyor ben adamın bunu yaptığını geçtim ama o kadar insan var biride demedi noluyor ne yapıyorsun diye niye bu kadar duyarsız kadınlar erkekler ...ben birine öyle birşey görsem müdahale ederim yani ...gerçekten biri kesse umrunda olmaz insanların çok sinirlendiğim için yazmak istedim cevreye karşı duyarlı olmak zor degil

Kafasına sopayla vuracaksın böylelerinin:sinirli: Benimde başıma geldi. Çok zaman geçmedi yani en fazla 2 ay olmuştur. Minübüsteydim. Üstümde diz üzeri bir ince montum vardı. 50 yaşlarda bir adam montumu kaldırdığını fark ettim. Yönümü değiştirmeye çalıştım ama kalabalıktan ne mümkün. Arkamı dönmemle yine aynı hareket ve kalçama dokundu. Çıldırdım. Sonra indi arabadan. Pislik herifler.. Bunlardan bir kaç tanesine Taksimin göbeğinde güzel bir meydan dayağı atacaklar. Bakalım bir daha cesaret edebiliyorlar mı. Sesimiz çıkmadığı zaman kendilerini hür zannediyorlar. O kadar kötü olmuştum ki. Tekrar hatırladım :kızgın:

Millet başkasının derdinden zevk alıyor da ondan.

Ben lise dönemindeyken dedemin çok yakın arkadaşı taciz etmeye kalktı.Her yerde peşimdeydi.Dedeme diyemedik korkudan.En sonunda Ada'm bizim eve geldi bir bahaneyle.Sonrasında Babannem anlatınca dedem Ada'mı bir köşede kıstırıp dövdü bayagı Bi.Bu durumu bilen komşu ve dedemin diğer arkadaşları hiç umursamadı ama sonra onların torunlarına da yapıldı aynı şey Ada'm mahalleden taşındı.

Duyarsızlık degil de durumu bilip de Mutlu oluyorlar,seviniyorlar.

gecen aylarda bikaç adamın yanında karısını katleden adam geldi aklıma.
artık insanlar kadına yapılan siddete ama psikolojik ama fiziksel susuyor malesef
bana dokunmayan bin yasasın misali..

Millet başkasının derdinden zevk alıyor da ondan.

Ben lise dönemindeyken dedemin çok yakın arkadaşı taciz etmeye kalktı.Her yerde peşimdeydi.Dedeme diyemedik korkudan.En sonunda Ada'm bizim eve geldi bir bahaneyle.Sonrasında Babannem anlatınca dedem Ada'mı bir köşede kıstırıp dövdü bayagı Bi.Bu durumu bilen komşu ve dedemin diğer arkadaşları hiç umursamadı ama sonra onların torunlarına da yapıldı aynı şey Ada'm mahalleden taşındı.

Duyarsızlık degil de durumu bilip de Mutlu oluyorlar,seviniyorlar.
Çok değişik ... ben her kötü davranışa tavrımı gösteririm ...Allah korusun ama dışarda gerçekten bişey olsa kimse dönüp bakmaz çok üzücü bir durum

Back
X