Taciz mesajları aldım ve emin değilim kim olduğundan?

irosipok

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2023
184
27
13
20
aslında sikayet etmeyi düsünüyorum ama hesabını silmiş hesabını bulunur mu bilmiyorum benım bi eski sevgilim vardı istemediğimi söylememe ragmen benı gunde 30 50 defa ariyodu rahatsız edıyodu insanlara benı kotuluyodu arkadaslarıma yazıyodu en son benden özür diliceksın intihar edersem sebebi sensin uza falan demıstı ona hiçbir şey yapmama ragmen ve en son ben kuzenıme söyledim onla konustu o zamandan beri aramıyodu emın olmadıgım icin onu sikayet etmiyorum ama onun ordaki parkın adını söyledi ve onun dediği gibi aynısını bana yavrum falan dedı sizce napmaliyim o mudur basıma bisi gelir mi

aslında sikayet etmeyi düsünüyorum ama hesabını silmiş hesabını bulunur mu bilmiyorum benım bi eski sevgilim vardı istemediğimi söylememe ragmen benı gunde 30 50 defa ariyodu rahatsız edıyodu insanlara benı kotuluyodu arkadaslarıma yazıyodu en son benden özür diliceksın intihar edersem sebebi sensin uza falan demıstı ona hiçbir şey yapmama ragmen ve en son ben kuzenıme söyledim onla konustu o zamandan beri aramıyodu emın olmadıgım icin onu sikayet etmiyorum ama onun ordaki parkın adını söyledi ve onun dediği gibi aynısını bana yavrum falan dedı sizce napmaliyim o mudur basıma bisi gelir mi
Adam sapık ama sizin cevaplarınız da hiç rahatsız olmuş gibi değil. Of iğrenç ya. Kaldırın şunları!!

Şİkayet edeceksen et internet aleminde hiçbir bilgi kaybolmaz silinse de

Ona gelene kadar sen 19 yaşında nasıl bu iğrenç insanlara bulaştın? Nasıl iğrenç leş bir konuşma tarzıdır bu?

Sen de nasıl rahat cevap yazıp mahkemede si...in falan diyorsun hayret. Bana şöyle mesaj gelse elim ayağım titrer. 31 yaşındayım hayatımda kullanmadım şu sözü yani.

Belki çevren böyledir ama ben sana söyleyeyim hiç normal değil.

bayılıcam şimdi ya mesajlara bak. git şikayet et bişey yap tabiki ama yapmıcaksan da hiç cevap vermeyip engellemen gerekirdi yaşın küçük sanırım uğraşma böyle denyolarla

Hoşuna gitmiş gibi cevaplara gel 😀

Adam sapık ama sizin cevaplarınız da hiç rahatsız olmuş gibi değil. Of iğrenç ya. Kaldırın şunları!!
sikayet edeceğimi zaten söylemişim ne yapmamı bekliyordunuz küfür edip kendımı mı haksız duruma düşürseydim zaten engelledim hani ona istediğini mi verseydim delirip anlamadım? nasıl bi düşünce yapısındasınız oturup aglamam mı gerekiyor rahatsız oldugumu belli etmek icin

yorumlarınız baya komedi ya engellemisim sikayet edicem demişim ne bekliyodunuz anlamadım drama queenlige alısmıssınız sanırım taciz mesajları almisim fikir danısıyorum bi kadın olarak yazdıgınız cevaplara bak kadınlıgımdan utandım

sikayet edeceğimi zaten söylemişim ne yapmamı bekliyordunuz küfür edip kendımı mı haksız duruma düşürseydim zaten engelledim hani ona istediğini mi verseydim delirip anlamadım? nasıl bi düşünce yapısındasınız oturup aglamam mı gerekiyor rahatsız oldugumu belli etmek icin
Zaten istediğini vermişsin. Adam şunu bunu yapmak istiyorum demiş sen de gülücük atıp adres gostermişsin. Haklısın tuhaf olan bizler olduk artık...

bir daha yazdığı zaman direkt ekran alıntısını alıp engelleyin. bir hesaptan daha yazarsa şikayet edin.

Zaten istediğini vermişsin. Adam şunu bunu yapmak istiyorum demiş sen de gülücük atıp adres gostermişsin. Haklısın tuhaf olan bizler olduk artık...
adres göstermek ? mahkemede yaparsın demek adres mı göstermek anlamadım

Back
X