Taciz meselesi

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.617
1.731
133
On altı yaşındayken benden bir yaş büyük olan akrabam tarafından sistemli bir şekilde hem bedensel hem de maddi tacize uğradım.
Bunu yıllarca kendime anlatamadığım gibi yıllarca psikolojik hasarını atlatamadım.

Hatta olayı yok sayıp hiç bir şey olmamış gibi davrandım.
Bence herkes biliyordu ya da tahmin ediyordu,kimse beni korumak istemedi.
Ergenliğim ağır hasarlı geçti.Kadınlığımdan nefret ettiğim bir süreçti.
Şimdi bir ifşa süreci gündemde ve bunu yapmak benim için neredeyse imkansız.
Çok ağır bir yük altında hissediyorum kendimi ama bu ağır yükü de atmam lazım üzerimden.

Bunu yapmak benim için neredeyse imkansız.
Bu yükü başka bir türlü nasıl atarım üzerimden?
Bu kişinin çoluğu çocuğu var ve işin acı tarafı ailede saygın biri.Kimse bana inanmaz,inanmak istemez.
Bu durum bana ağır patlayabilir,olaylar ölğmcül sonuçlar doğurabilir.
Yani bunu yapacak gücüm de cesaretim de yok,ama acısını çeksin istiyorum.Sadece o değil,buna sebep olan seyirci kalan herkes.
Bana kendimi fahişe gibi hissettiren,okumak için gittiğim o yerde bana destek olmayan herkes…

Bu zamanda sustukca sistemli bir şekilde herkes birbirine taciz,zorbalık,şiddet uygulayabilir sesinizi çıkarın bırakın sizi hatalı bulsunlar, inanmasınlar kötü bilsinler ama sesinizi çıkarın ki bu tür şeref yoksunları bir daha cesaret edemesin suskunluğunuza güvenip psikolojik destek alın lütfen

Bu kişinin çoluğu çocuğu var ve işin acı tarafı ailede saygın biri.Kimse bana inanmaz,inanmak istemez.
ama acısını çeksin istiyorum.
Kanıtın yoksa malesef hiç birşey olmuyor. Bu süreçte sadece sizin canınız acır.
Psikolojik yardım alın.

Sen suçlu değilsin bu olaylarda utanması gerekenler fail ve onu aklayanlar.

Kanıtın yoksa malesef hiç birşey olmuyor. Bu süreçte sadece sizin canınız acır.
Psikolojik yardım alın.

Sen suçlu değilsin bu olaylarda utanması gerekenler fail ve onu aklayanlar.
Psikolojik yardım alıyorum,
Bu yaşıma kadar kimseyle sağlıklı ve kalıcı ilişki kuramadım,herkesi bir şekilde kendinden uzaklaştırdım,
Kimseyle cinsel birliktelik yaşayamadım.
Ergenliğim berbat geçti.
Bunun bedelini kim ödeyecek?

On altı yaşındayken benden bir yaş büyük olan akrabam tarafından sistemli bir şekilde hem bedensel hem de maddi tacize uğradım.
Bunu yıllarca kendime anlatamadığım gibi yıllarca psikolojik hasarını atlatamadım.

Çok ağır bir yük altında hissediyorum kendimi ama bu ağır yükü de atmam lazım üzerimden.

Yani bunu yapacak gücüm de cesaretim de yok,ama acısını çeksin istiyorum.Sadece o değil,buna sebep olan seyirci kalan herkes.
Bana kendimi fahişe gibi hissettiren,okumak için gittiğim o yerde bana destek olmayan herkes…
Keşke mesaj mail gibi belge olsa. Keşke belge ispat olsa. İşin o zaman kolay olurdu. Onu konuştursan itiraf etse. Bu itirafı herkes duysa. Başka bir yolu yok gibi. İftira atıyorsun derler.

Psikolojik yardım alıyorum,
Bu yaşıma kadar kimseyle sağlıklı ve kalıcı ilişki kuramadım,herkesi bir şekilde kendinden uzaklaştırdım,
Kimseyle cinsel birliktelik yaşayamadım.
Ergenliğim berbat geçti.
Bunun bedelini kim ödeyecek?
keşke ödeseler keşke herşeyden çok isterim ama çevreni geç bir sanat dünyasına bak bakalım bedel ödeyen erkek bulabiliyor musun? toplum onun yansıması. Yeri geliyor seküler aile bile bu mevzularda en yobaz olabiliyor. adama Sevgilini öpmek için bile rıza almalısın diyoruz abartma bende sevgilimi öptüm bir anda ne tacizi diyor, karın dahi olsa cinsel ilişkide dur dediği an devam edersen tecavüz diyoruz ben karımı istediğimde s...micek miyim diyor. Şuan meto hareketinde kadınlara inanan kadar inanmayanda var zaman aşımından dolayı. Onlar bile yıpranıyorken tekrar yaşayacaklarını düşün. Somut delilin olsa keşke.
İnşallah sana yaşattıklarının acısını misliyle yaşar acı çeke çeke can verir
Lütfen yaşadıkların için kendini kadınlığını suçlama.

keşke ödeseler keşke herşeyden çok isterim ama çevreni geç bir sanat dünyasına bak bakalım bedel ödeyen erkek bulabiliyor musun? toplum onun yansıması. Yeri geliyor seküler aile bile bu mevzularda en yobaz olabiliyor. adama Sevgilini öpmek için bile rıza almalısın diyoruz abartma bende sevgilimi öptüm bir anda ne tacizi diyor, karın dahi olsa cinsel ilişkide dur dediği an devam edersen tecavüz diyoruz ben karımı istediğimde s...micek miyim diyor. Şuan meto hareketinde kadınlara inanan kadar inanmayanda var zaman aşımından dolayı. Onlar bile yıpranıyorken tekrar yaşayacaklarını düşün. Somut delilin olsa keşke.
Yüksek sosyetede namı olan bir adam kendi kızını taciz ediyordu aile bunu bilip yıllarca gizlemişti kız yıllar sonra açıklama yapmış yoğun Türkiye gündeminde bir de karanlık eller sayesinde tamamen susturulmuş unutulmuştu.Yani bu hastalıklı zihinler toplumun her katmanında var ve erkekler öyle organize ve güçlü ki hiç bir çığlık duyulamıyor....

Valla yazılan hiçbir mesaja katılmıyorum. Sinmeyin kardeslerim, sindikce yeni kurbanlara yol acarsiniz ancak.

Konu sahibesi bence yüzleşsen, hesap sorsan gücünü kazanacaksın. Seni korumayan "aile buyukleri"ne git sor bakalim neden 3 maymunu oynamislar?? Dikil o adamin karsiaina ben ocuktum daha de, bakalim ne diyecek? Yuru ustune hakli olan sensin. Adamin karisina, cocuklarina, ozellikle git soyle nasil bir sapikla yasadiklarini iyice anlasinlar. Hesabini git iste, once ailenden basla, sonra o adam, sonra git karisina soyle. Inanamamak diye bir sey yok, o TVYe cikan kadinlarin hepsine ben inaniyorum tiri viri cekenler erkekler, onlarin da ne dusundugu kimsenin umrunda degil. "Toplum inanmaz" diye bir sey yok, toplumun %50si daha ne dedigini duymadan sana inaniyor, merak etme. Senin yerinde ben olsam o adamin girtlagina bicagi sokuveririm ama bu yatirim tavsiyesi degildir tabi.

Valla yazılan hiçbir mesaja katılmıyorum. Sinmeyin kardeslerim, sindikce yeni kurbanlara yol acarsiniz ancak.

Konu sahibesi bence yüzleşsen, hesap sorsan gücünü kazanacaksın. Seni korumayan "aile buyukleri"ne git sor bakalim neden 3 maymunu oynamislar?? Dikil o adamin akrisina ben ocuktum daha de, bakalim ne diyecek? Yuru ustune hakli olan sensin. Adamin karisina, cocuklarina, ozellikle git soyle nasil bir sapikla yasadiklarini iyice anlasinlar. Hesabini git iste, once ailenden basla, sonra o adam, sonra git karisina soyle. Inanamamak diye bir sey yok, o TVYe cikan kadinlarin hepsine ben inaniyorum tiri viric ekenler erkekler, onlarin da ne dusundugu kimsenin umrunda degil. "Toplum inanmaz" diye bir sye yok, toplumun %50si daha ne dedigini duymadan sana inaniyor, merak etme. Senin yerinde ben olsam o adamin girtlagina bicagi sokuveririm ama bu yatirim tavsiyesi degildir tabi.
En doğrusu bu ama yetmiyor bizim o pisliklerden daha güçlü daha organize olmamız gerekiyor anında avukat kalacak yer tedavi iş vb mağduru koruyacak ve yıkılmasını engelleyecek tüm sistemi kurmamız gerekiyor.Çoğalmamız Söke söke bu hakları almamız gerekiyor.En basit Hollywood dünyasında istismar edilen kadınların seslerini çıkardıklarında nasıl ekmeğinden geleceğinden edildiğini okuduk gördük......

Yüksek sosyetede namı olan bir adam kendi kızını taciz ediyordu aile bunu bilip yıllarca gizlemişti kız yıllar sonra açıklama yapmış yoğun Türkiye gündeminde bir de karanlık eller sayesinde tamamen susturulmuş unutulmuştu.Yani bu hastalıklı zihinler toplumun her katmanında var ve erkekler öyle organize ve güçlü ki hiç bir çığlık duyulamıyor....
Ya siz söyleyince hatırladım ama ailenin ismi aklıma gelmedi. Gerçekten unuttuk bunu, yüzler gözümün önüne geldi

Ya siz söyleyince hatırladım ama ailenin ismi aklıma gelmedi. Gerçekten unuttuk bunu, yüzler gözümün önüne geldi
Evet yüzler aklımda ismi şimdi araştırsam bulurum Olayı bilip kızının yanında olmayan yüksek sosyetenin kibar hanımefendisine televizyonda bilim kültür sanat adı altında program bile yaptırdılar ,sus payı demek ki....

Evet yüzler aklımda ismi şimdi araştırsam bulurum Olayı bilip kızının yanında olmayan yüksek sosyetenin kibar hanımefendisine televizyonda bilim kültür sanat adı altında program bile yaptırdılar ,sus payı demek ki....
Bende smdi buldum kim olduğunu mahkemede iftira demiş ama kizin psikiyatrstinde seans yapmışlar orada kabul etmis. Ve 7 yil olmus gerçekten inanılmaz.

Gecmis olsun, bu konular cok hassas insan ne yorum yazacagini sasiriyor, ifsalamak caniniza mal olacaksa susmaya devam etmek ama terapi alip kendinizi iyilestirmek disindada seceneginiz yok gibi.

Bu arada maddi istismar nedir? Hem bedenen taciz etti hem de paranizi mi caldi?

Aaa kimmis ya onlar ben hic denk gelmedim boyle bi hikayeye, hatirlarsan banada mesaj atar mısın, sanirim acik acik yazmak dogru olmaz.

Delil bulup öyle açmalısınız konuyu. Yoksa sadece adın çıkmakla kalırsın.

Oh be demek istiyorum
Gecmis olsun, bu konular cok hassas insan ne yorum yazacagini sasiriyor, ifsalamak caniniza mal olacaksa susmaya devam etmek ama terapi alip kendinizi iyilestirmek disindada seceneginiz yok gibi.

Aynen öyle,
İfşa etmek çok ağır bir yük,neredeyse 20 ye yakın yıl oldu.
Zamanında diyemedim,kimse de inanmazdı.
Beni sevmezlerdi ve suçlamaya meyillilerdi.
Gündem beni tetikledi.
Zaten sağlıklı ilişki kuramıyorum,cinsellikle ilgili de sorunlarım var.
Bir de üzerne bu denk gelince depresyona giriyorum galiba.
Bu olayın öfkesini atmadan yoluma devam edemeyecek miyim yani,ifşa etmeden de cezasını bulamaz mı bu adam?
Çünkü bu çok ağır,bütün aileye yıkar,

Oh be demek istiyorum

Aynen öyle,
İfşa etmek çok ağır bir yük,neredeyse 20 ye yakın yıl oldu.
Zamanında diyemedim,kimse de inanmazdı.
Beni sevmezlerdi ve suçlamaya meyillilerdi.
Gündem beni tetikledi.
Zaten sağlıklı ilişki kuramıyorum,cinsellikle ilgili de sorunlarım var.
Bir de üzerne bu denk gelince depresyona giriyorum galiba.
Bu olayın öfkesini atmadan yoluma devam edemeyecek miyim yani,ifşa etmeden de cezasını bulamaz mı bu adam?
Çünkü bu çok ağır,bütün aileye yıkar,

Konu sahibesi bence yüzleşsen, hesap sorsan gücünü kazanacaksın. Seni korumayan "aile buyukleri"ne git sor bakalim neden 3 maymunu oynamislar?? Dikil o adamin karsiaina ben ocuktum daha de, bakalim ne diyecek? Yuru ustune hakli olan sensin. Adamin karisina, cocuklarina, ozellikle git soyle nasil bir sapikla yasadiklarini iyice anlasinlar. Hesabini git iste, once ailenden basla, sonra o adam, sonra git karisina soyle. Inanamamak diye bir sey yok, o TVYe cikan kadinlarin hepsine ben inaniyorum tiri viri cekenler erkekler, onlarin da ne dusundugu kimsenin umrunda degil. "Toplum inanmaz" diye bir sey yok, toplumun %50si daha ne dedigini duymadan sana inaniyor, merak etme. Senin yerinde ben olsam o adamin girtlagina bicagi sokuveririm ama bu yatirim tavsiyesi degildir tabi.
Karısı kendinden daha kötü.

Yüzleş ben yüzleştim hem de kalabalık bi ortamda uzaktan bir akrabam mahkemeyle uğraşacak halim yoktu evli ve çocuklu artık asla kabul etmedi ama sen kalbinle korkuyla yasamaya devam et benim başıma gelen senin kızına gelmesin dedim ben unutmadım ne olduğunu dedim sen unutmuş olabilirsin ama korkuyla yaşa ilahi adalet bakalım kimden çıkar diye pişman değilim aksine rahatladım ben daha küçük bir çocuktum 17 18 yaşında da yüzleştim artık benimle aynı ortama girmiyor bile

Back
X