On altı yaşındayken benden bir yaş büyük olan akrabam tarafından sistemli bir şekilde hem bedensel hem de maddi tacize uğradım.
Bunu yıllarca kendime anlatamadığım gibi yıllarca psikolojik hasarını atlatamadım.
Hatta olayı yok sayıp hiç bir şey olmamış gibi davrandım.
Bence herkes biliyordu ya da tahmin ediyordu,kimse beni korumak istemedi.
Ergenliğim ağır hasarlı geçti.Kadınlığımdan nefret ettiğim bir süreçti.
Şimdi bir ifşa süreci gündemde ve bunu yapmak benim için neredeyse imkansız.
Çok ağır bir yük altında hissediyorum kendimi ama bu ağır yükü de atmam lazım üzerimden.
Bunu yapmak benim için neredeyse imkansız.
Bu yükü başka bir türlü nasıl atarım üzerimden?
Bu kişinin çoluğu çocuğu var ve işin acı tarafı ailede saygın biri.Kimse bana inanmaz,inanmak istemez.
Bu durum bana ağır patlayabilir,olaylar ölğmcül sonuçlar doğurabilir.
Yani bunu yapacak gücüm de cesaretim de yok,ama acısını çeksin istiyorum.Sadece o değil,buna sebep olan seyirci kalan herkes.
Bana kendimi fahişe gibi hissettiren,okumak için gittiğim o yerde bana destek olmayan herkes…
Bunu yıllarca kendime anlatamadığım gibi yıllarca psikolojik hasarını atlatamadım.
Hatta olayı yok sayıp hiç bir şey olmamış gibi davrandım.
Bence herkes biliyordu ya da tahmin ediyordu,kimse beni korumak istemedi.
Ergenliğim ağır hasarlı geçti.Kadınlığımdan nefret ettiğim bir süreçti.
Şimdi bir ifşa süreci gündemde ve bunu yapmak benim için neredeyse imkansız.
Çok ağır bir yük altında hissediyorum kendimi ama bu ağır yükü de atmam lazım üzerimden.
Bunu yapmak benim için neredeyse imkansız.
Bu yükü başka bir türlü nasıl atarım üzerimden?
Bu kişinin çoluğu çocuğu var ve işin acı tarafı ailede saygın biri.Kimse bana inanmaz,inanmak istemez.
Bu durum bana ağır patlayabilir,olaylar ölğmcül sonuçlar doğurabilir.
Yani bunu yapacak gücüm de cesaretim de yok,ama acısını çeksin istiyorum.Sadece o değil,buna sebep olan seyirci kalan herkes.
Bana kendimi fahişe gibi hissettiren,okumak için gittiğim o yerde bana destek olmayan herkes…