- 23 Ekim 2013
- 676
- 1.369
- 133
- Konu Sahibi kedivekeder
-
Yaşadıklarının kendi uydurduğu şeyler olduğunu istemsizce inkar ediyor. Beynin oynadığı bir oyun bu hayata devam edebilmek için ve çok normal bunu düşünmesi. Aslında olmadı ben bunu yaşamadım bu rüyaydı vs. demek.Ee kendiniz söylüyorsunuz. Ya adam gibi doğru düzgün yazacaksınız yada gerçeği anlatacaksınız.
Konu sahibinin konuyu silme çabası da gösteriyor ki gerçekten kendi uydurmuş.Yaşadıklarının kendi uydurduğu şeyler olduğunu istemsizce inkar ediyor. Beynin oynadığı bir oyun bu hayata devam edebilmek için ve çok normal bunu düşünmesi. Aslında olmadı ben bunu yaşamadım bu rüyaydı vs. demek.
Al küstü işte. Silmiş yazdıklarını. Yine yanılmadımBaban hayatta mı
Yanılmayacagını bildigim ıcın Yazdıgın herseye bastım muhtesemıAl küstü işte. Silmiş yazdıklarını. Yine yanılmadım
Farkettim farkettim o yüzden direk sana yazdımYanılmayacagını bildigim ıcın Yazdıgın herseye bastım muhtesemı
Yalnız öyle olmuyor ne yazık ki.. insan eğer yaşı da daha ufaksaözellikle kaldıramayacağı 1 travma yaşadığında beyin kendini korumaya alıyor ve sen o ağırlığı kaldırabilecek düzeye ulaştığında farklı 1 cagrisimla hatırlamanı sagliyor. Psikolojik olarak dusunecek olursak zaten net konuşamamasi da gayet normal 1 durum. 1 yandan baba figürü 1 yandan yarım yamalak hatırlanan anılar 1 yandan da yok benim babam yapmaz öyle şey ben kendim kuruyorum diye kendini suçlayan 1 taraf.. Tam tersine çok emin çok kesin cümlelerle anlatsaydi durumu şüphe etmek gerekirdi diye düşünüyorum..Bana çok inandırıcı gelmedi
Yani biseyi ya yaşamışsındır yada yaşamamışsındır. Bilmiyorum emin değilim oldu mu olmadı mı diyemezsiniz. Kendim uydurdum falan çok saçma. Adam sizin hesabiniza girmis mesaj atmış falan. Çok saçma. Nerden baksan tutarsız. eğer bisey yaşadıysanız bu yazışma olur falan sevgiliniz de bunu gördüyse bizden yardım istiyorsanız açıkça belirtin. Ifadeleriniz hiç net değil.
Yalnız öyle olmuyor ne yazık ki.. insan eğer yaşı da daha ufaksaözellikle kaldıramayacağı 1 travma yaşadığında beyin kendini korumaya alıyor ve sen o ağırlığı kaldırabilecek düzeye ulaştığında farklı 1 cagrisimla hatırlamanı sagliyor. Psikolojik olarak dusunecek olursak zaten net konuşamamasi da gayet normal 1 durum. 1 yandan baba figürü 1 yandan yarım yamalak hatırlanan anılar 1 yandan da yok benim babam yapmaz öyle şey ben kendim kuruyorum diye kendini suçlayan 1 taraf.. Tam tersine çok emin çok kesin cümlelerle anlatsaydi durumu şüphe etmek gerekirdi diye düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?