taciz tecavüz ve biten bir hayat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
-- Size tecavüz eden kisi sosyal medya hesaplarinizin sifresini nereden biliyorda, sizin hesaplarinizdan mesaj atiyor?
--Sizin kullanmadiginiz, hesaplarinizi, orada oldugunu bile bilmediginiz mesajlari sevgiliniz nasil okudu?
-- Taaaa Kücük yaslarda babainizin sizi giyinirken seyrettigini hatirliyorsunuz da tecavüzleri mi unuttunuz?
-- Zaten sorunlu olan bi iliski de sevgilinize babam da beni seyretti diye anlatmanizda ki amac ne?

Ben bu iddia ile acılan hic bir konuya fake demem
Ya gerçekse diye korkarım
Bunun yalanını söyleyerek
eheihieheihihi nasıl da kandırdım, diyecek
Insan değildir zaten
Anlattığın her şeyin doğruluğunu kabul ederek soyleyeyim, aradigin yardimi burada bulamazsin.
Hatırladıklarının hangileri doğru, hangileri yanlış onu ayırt etmen için profesyonel yardim almalısın.
Tecavüze uğradığını hayal meyal hatırlıyorken babanla ilgili iddian çok havada kalıyor..
Babanla hala aynı evde mi yaşıyorsun?
Eğitim düzeyin ne? Öğrenci misin, çalışıyor musun?
Erkek arkadaşının nesine bu kadar güvendin?

Tamamını kafanızda kuruyor olabilir misiniz? Yani o mesajları siz attınız bir birliktelik yaşadınız ama pişmanlık duyduğunuz için olayı tecavüz olarak kodlamış olabilir misiniz beyninize? Kesin öyledir demiyorum ama rastlanan şeyler bunlar. Olayı net hatırlamamanız, babanızla ilgili şeyler, bunları erkek arkadaşa anlatmak falan bana biraz ilgi çekme isteği gibi göründü. Eski konularınıza da bakınca bu fikir oldukça mantıklı da geldi.
Her ne olursa olsun profesyonel yardım alın. İki türlü de ihtiyacınız var.
Bir de tecavüz zaman aşımına uğramaz, reşit olmayanlarda rıza aranmaz. Şu an şikayet etseniz dahi ceza almasını sağlayabilirsiniz o kişinin.

Ee kendiniz söylüyorsunuz. Ya adam gibi doğru düzgün yazacaksınız yada gerçeği anlatacaksınız.
Yaşadıklarının kendi uydurduğu şeyler olduğunu istemsizce inkar ediyor. Beynin oynadığı bir oyun bu hayata devam edebilmek için ve çok normal bunu düşünmesi. Aslında olmadı ben bunu yaşamadım bu rüyaydı vs. demek.

Konu sahibinin konuyu silme çabası da gösteriyor ki gerçekten kendi uydurmuş.

Kesinlikle destek almalısınız.
Sonucu ne olursa olsun o kişiyi de şikayet etmelisiniz size yaptıklarından dolayı

Fake vs umurumda değil bu konuları yaşayan ve konu açamayacak kişiler için yazıyorum:

Olayları kabul etmek istememek, olmadığını düşünmek, aklıma geldiğinde intihar düşüncesi, değersizlik hissi, güremekte vs hepsi olur.
O ana ve sürekli olumsuzluğa ilk planda takılmamak ve bir an önce size bunları yaşatan insanlardan uzak durmanız, iletişimi kesmeniz ve mümkünse aile ve kadın bakanlığından destek almanız, psikiyatristten destek isteme- bakanlık sağlıyor ve eğer isterseniz hukuki olarak kendi hakkınızı savunmanız gerekiyor. Şikayet etmeyebilir, travma kısmına odaklanabilirsiniz.
Sosyal mecralarda yaşları küçük kişiler mesaj da yazsa bu suçu azaltıcı bir husus değil, bu yaştaki birinin zaten isteği, onamı söz konusu olamaz. Eğitim hayatınızı devam ettirmeniz, maddi bağımsızlığınızı kazanmanız çok önemli. Kimsenin sizi tehdit etmesine ve tekrar kısır döngüye sokmasına izin vermeyin. Korkmayın. Erkek arkadaşınız vs veya tanıdığınız insanlarla bunları paylaşmanıza gerek yok. İyice tanır ve güvenirseniz karşıdaki insanın sizden böyle bir nedenden dolayı ayrılması mantıksız. Kalitesiz insanlara güvenmeyin, hayatınıza sokmayın. Her şey geçecek. Eğer maddi kazancınız olursa bayan öğrenci ev arkadaşı alır evden çıkarsınız.

Algılarım karısti oldumu olmadimi gercekmi yalan mi nerden tutsan ordan elinde kalacak bi durum.

Yalnız öyle olmuyor ne yazık ki.. insan eğer yaşı da daha ufaksaözellikle kaldıramayacağı 1 travma yaşadığında beyin kendini korumaya alıyor ve sen o ağırlığı kaldırabilecek düzeye ulaştığında farklı 1 cagrisimla hatırlamanı sagliyor. Psikolojik olarak dusunecek olursak zaten net konuşamamasi da gayet normal 1 durum. 1 yandan baba figürü 1 yandan yarım yamalak hatırlanan anılar 1 yandan da yok benim babam yapmaz öyle şey ben kendim kuruyorum diye kendini suçlayan 1 taraf.. Tam tersine çok emin çok kesin cümlelerle anlatsaydi durumu şüphe etmek gerekirdi diye düşünüyorum..

Fake yazanlar hiç travma yaşamamış herhalde. Konuyu silme sebebi sizin de burdan onu yalancılıkla suçladığınızdan canını daha çok yakmanız bence. Paranızı kazanın ve o evden ayrılın öncelikle. Yitip gitmiş bir hayat yok yaşınızın küçük olduğunu düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…