- 4 Mayıs 2015
- 182
- 136
- 103
- Konu Sahibi kedivekeder
14-15 yaşındayken 28 yaşındaki birinin manipülasyonu sonucunda tecavüze uğradım. kendimden tiksindim, intiharı denedim. tehditlerle bu devam etti. bir süre sonra kendi yaşamımın bir değeri kalmayınca tehditlerine boyun eğmedim ve kurtuldum. sırf onu şikayet edemeyeyim diye benim hesaplarımdan kendisine cinsel içerikli mesajlar atıyordu. reşit olduğumu yazıyordu falan. aradan çok zaman geçti ve ben bunları gerçekten yaşadığımdan bile emin değildim. inanmıyordum böyle bir şey yaşamadım kendim uydurdum diyordum. sevgilim mesajları gördü ve benim ona karşı yaptığım utangıçların çekinmelerin yalan olduğunu düşündü. onu kandırdığımı yalan söylediğimi söyledi. -ki kendime de yalan söylüyordum olayın gerçekliğinden bile emin değildim.- bir süre sonra aşkın her şeyden önemli olduğunu düşündü aramız düzeldi. -sözde.- ben dün babamın beni küçükken giyinirken izlediğini ve bana dokunmaya çalıştığını anlattım. bir süre konuşmak istemiyormuş eştikçe bir şey çıkıyormuş. tamam dedim uzatmadım tekrar aramadım ya da yazmadım. ben zorla çizilen bir kaderin sonuçlarını yaşamaktan yoruldum artık. ne olacağını bilmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum avel avel geziyorum.