taciz tecavüz ve biten bir hayat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kedivekeder

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
182
136
103
14-15 yaşındayken 28 yaşındaki birinin manipülasyonu sonucunda tecavüze uğradım. kendimden tiksindim, intiharı denedim. tehditlerle bu devam etti. bir süre sonra kendi yaşamımın bir değeri kalmayınca tehditlerine boyun eğmedim ve kurtuldum. sırf onu şikayet edemeyeyim diye benim hesaplarımdan kendisine cinsel içerikli mesajlar atıyordu. reşit olduğumu yazıyordu falan. aradan çok zaman geçti ve ben bunları gerçekten yaşadığımdan bile emin değildim. inanmıyordum böyle bir şey yaşamadım kendim uydurdum diyordum. sevgilim mesajları gördü ve benim ona karşı yaptığım utangıçların çekinmelerin yalan olduğunu düşündü. onu kandırdığımı yalan söylediğimi söyledi. -ki kendime de yalan söylüyordum olayın gerçekliğinden bile emin değildim.- bir süre sonra aşkın her şeyden önemli olduğunu düşündü aramız düzeldi. -sözde.- ben dün babamın beni küçükken giyinirken izlediğini ve bana dokunmaya çalıştığını anlattım. bir süre konuşmak istemiyormuş eştikçe bir şey çıkıyormuş. tamam dedim uzatmadım tekrar aramadım ya da yazmadım. ben zorla çizilen bir kaderin sonuçlarını yaşamaktan yoruldum artık. ne olacağını bilmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum avel avel geziyorum.

14-15 yaşındayken 28 yaşındaki birinin manipülasyonu sonucunda tecavüze uğradım. kendimden tiksindim, intiharı denedim. tehditlerle bu devam etti. bir süre sonra kendi yaşamımın bir değeri kalmayınca tehditlerine boyun eğmedim ve kurtuldum. sırf onu şikayet edemeyeyim diye benim hesaplarımdan kendisine cinsel içerikli mesajlar atıyordu. reşit olduğumu yazıyordu falan. aradan çok zaman geçti ve ben bunları gerçekten yaşadığımdan bile emin değildim. inanmıyordum böyle bir şey yaşamadım kendim uydurdum diyordum. sevgilim mesajları gördü ve benim ona karşı yaptığım utangıçların çekinmelerin yalan olduğunu düşündü. onu kandırdığımı yalan söylediğimi söyledi. -ki kendime de yalan söylüyordum olayın gerçekliğinden bile emin değildim.- bir süre sonra aşkın her şeyden önemli olduğunu düşündü aramız düzeldi. -sözde.- ben dün babamın beni küçükken giyinirken izlediğini ve bana dokunmaya çalıştığını anlattım. bir süre konuşmak istemiyormuş eştikçe bir şey çıkıyormuş. tamam dedim uzatmadım tekrar aramadım ya da yazmadım. ben zorla çizilen bir kaderin sonuçlarını yaşamaktan yoruldum artık. ne olacağını bilmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum avel avel geziyorum.

şu sevgili bozuntusu bırak ya. gerizekalı herif. Annen olayları biliyor mu? Babanın cehenneme kadar yolu var, ----- evladı.
maddi durumunu bilmiyorum ama terapi almalısın.

Bana çok inandırıcı gelmedi
Yani biseyi ya yaşamışsındır yada yaşamamışsındır. Bilmiyorum emin değilim oldu mu olmadı mı diyemezsiniz. Kendim uydurdum falan çok saçma. Adam sizin hesabiniza girmis mesaj atmış falan. Çok saçma. Nerden baksan tutarsız. eğer bisey yaşadıysanız bu yazışma olur falan sevgiliniz de bunu gördüyse bizden yardım istiyorsanız açıkça belirtin. Ifadeleriniz hiç net değil.

Sorununuz, sevgilinizin sizinle aranıza mesafe koymaya çalışması olmamalı.
Bugüne kadar hiç destek almadınız mı?
Babanız korkunç bir insan, birlikte mi yaşıyorsunuz?
Konunuzu ele alamadım.
sorun sevgilim değil açıkçası. terapi de aldım. birlikte yaşıyoruz hala evet. sadece artık ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum

Bana çok inandırıcı gelmedi
Yani biseyi ya yaşamışsındır yada yaşamamışsındır. Bilmiyorum emin değilim oldu mu olmadı mı diyemezsiniz. Kendim uydurdum falan çok saçma. Adam sizin hesabiniza girmis mesaj atmış falan. Çok saçma. Nerden baksan tutarsız. eğer bisey yaşadıysanız bu yazışma olur falan sevgiliniz de bunu gördüyse bizden yardım istiyorsanız açıkça belirtin. Ifadeleriniz hiç net değil.
block out diye bir şey duydunuz mu? manyak mıyım ben böyle bir şey uydurayım? ne kadar acımasız iğrenç bir yorum

block out diye bir şey duydunuz mu? manyak mıyım ben böyle bir şey uydurayım? ne kadar acımasız iğrenç bir yorum
zaman geçti ve ben bunları gerçekten yaşadığımdan bile emin değildim. inanmıyordum böyle bir şey yaşamadım kendim uydurdum diyordum.
Ee kendiniz söylüyorsunuz. Ya adam gibi doğru düzgün yazacaksınız yada gerçeği anlatacaksınız.

Ben anlamadım tecavüz yasadın mı yasamadın mı neyden emin değilsin. gerçekten hiç bir şey anlamadım. Sevgilin seni haksız çıkarmak için senin hesabından kendine mesajlar attı. Eğer sen zaten o adresi kullanmıosan hesabın kimin telefonundan kullanıldıgını rahatlıkla bulabilirler

Kotu bir olay yasadini , bunu ailenizde kimseye anlatmadiniz , sosyal medyanizin sifrelerini size tecavuz eden adama verdiniz , o adamin attigi mesajlari silmediniz , bir de baba tacizi var
Yani ne diyecegimi bilemedim , lutfen yapabiliyorsaniz psikolojik destek alin
Bu aralar ucretsiz online terapi yapan psikologlar var , birisiyle görüşün mutlaka

Şikâyet etmeyi deneseydiniz veya ilk yaşadığınizda annenize anlatsaydınız bunları. Ağır bir travma o yaşta kendiniz atlatmaniz mümkün değil. Ve durum buysa yapanların yanına kar kalmış. Babanın yaptığı ayrıca iğrenç belki çocuk bedenine ilgisi var ki sen evladisin düşünmek bile korkunç bunu şikayet etmen lazım kendi evladına bakan disardaki bi çocuğa neler yapmaz .

neye yorum yapalım bende bunu anlamadım.
nerden tutsak elimizde kalacak cinsten. tüm olayları bir yana bıraktım sevgilinin sosyal medya hesaplarına girip mesajları okuması ne ya !

Tecavüzcü adam şikayet edemeyin diye sizin hesabınızdan kendine neden mesaj atsın?Yaşanmış bir tecavüz olayının varlığından şüphe ediyorsunuz ama küçükken babanızın sizi izledigini dokunmak istediğini hatırlıyorsunuz.
Sevgilinizin mesleği nedir acaba psikolog mu polis mi babanızın olayını "eğer doğru ise" neden ona rapor etme gereği duydunuz.
Olay fazla garip

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X