- Konu Sahibi Meredith Grey
-
Tacize ugrayan bir hemcinsimize ,hem de sadece kadınlarin paylaşim yaptigi bir platformda tamam o zaman denmesini cok duyarsizca buldum ben de.Nerde kadınin kadına destegi .Şahsen ben tacize uğrayan birine hım tmm o zaman denmesini hakaret olarak algılıyorum.
Olur mu? Bir derdim var konularından sorumlu bakan. Başka konularda da gördüm bu tarz yorumunu. Konu beğenmiyorZaten itici bulduğum bir üyesiniz. Ama böyle bir konuda da itici olamazsınız diye düşünüyordum.
Bir derdim var girişinde bile sadece içimizi dökebileceğimiz yazıyorken bu ne?
Şikayetcı olsaydın .Oyle pislıkler sokakta bıle dolaşmamalı .Allahım be olur artık son bulsun.Iyı yapmışssın engellemekle .En azından konulamıyosa bıle yazmalıydı.Merhabalar herkese,
Geçtiğimiz gün toplu taşıma aracında tacize uğradım. Bunu detaylıca anlatmak istemiyorum.
Kendimi kötü hissettim ve bir arkadaşımla konuşma gereği duydum. İlk olarak aklıma 11 yıllık arkadaşım geldi. Aradım. Müsait olmadığını vs söyledi. WhatsApp'tan tacize uğradığımı yazdım. Mesajı okudu. Saatlerce online oldu, ne bir mesaj yazdı ne de aradı. Bütün bir akşam, gece, sabah..
Sağolsunlar diğer arkadaşımlarım desteklerini esirgemediler.
Bu 'sözde' arkadaşım olan insanın nice bencilliğini görmüştüm. Tolere edilebilir mevzular olduğu için, hep affettim.
Sosyal medyada sürekli kadınlarla ilgili duyar kasan bir arkadaşımız bir de bu kişi.
Hiç bir açıklama yapmadan hayatımdan çıkardım onu. Her yerden engelledim.
Sadece bencil biri değil, kötü biri olduğunu da düşünüyorum.
O kadar kalbim kırıldı ki. Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki. İnanması belki zor ama tacizden daha çok arkadaşımın bu yaptığı üzdü beni.
Sizlere içimi dökmek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?