Taciz....

tebrik ederim seni canım bu işin peşini bırakmadığın için:46::46:
aslında böyle pisliklere daha fazla ceza verilmeli:23:

Soyu Kurusun..
Gözümüzaydın Ortadan Bir Pislik Yok Oldu.. :ssz:

Tebrik ederim...Susmayan, hakkını arayan, amaaaannnn demeyen insanlara özellikle kadınlara bayılıyorum...

Helal olsun...

Benim kiz kardesimde caniyla bogusurken ambulansin icinde tacize ugradi esinin yapacaklarindan korktugu icin sessiz kalmis tabi o anki korkuda var allah belalarini versin sizi tebrik ederim sonuna kadar gittiginiz icin

Benim kiz kardesimde caniyla bogusurken ambulansin icinde tacize ugradi esinin yapacaklarindan korktugu icin sessiz kalmis tabi o anki korkuda var allah belalarini versin sizi tebrik ederim sonuna kadar gittiginiz icin

inanmıyorum bunu bile fırsat bilip tacizmi ettiler ay çıldırasım geliyor.

Mahkemem sonuçlandı. HAkim 3 yıl 6 ay hapis verdi..bunuda 2 yıl 6 aya düşürdü.
Adalet yerini buldu çok şükür.
:72::72::72::72::72::72::72::72:

Taciz ülkemizin büyük sorunu.Ve en çok biz kadınlar mağduruz hemde her yerde.caydırıcı cezalar verilecek ki korksunlar yapmasınlar tekrar...benim dava tekerrürdü..yapan yinede yapar gerçi akıllanmıyor...

Susmayacağız ki sesimiz duyulsun.
:72::72::72::72::72::kkk::kkk::kkk::kkk:

Tebrik ederim tacizden içeri girmesi ve tüm çevresi tarafından konuşulması bile yeter 1 ay bile yatsa yeter çoluğuna çocuğuna karısına akrabalarına sapık olarak lanse edildi zaten bu bile yeter. Bravo sizi örnek alıp susmamalıyız. Ben bulamadım hatırlatmakta istemem ama size birşeymi giydiriyordu bu adam ve siz birdenmi? bağırmaya başladınız nasıl olayın sıcağı sıcağına polis buldunuz şahitmi? gösterdiniz bize yol göstermesi açısından açıklayabilirmisiniz. Teşekkürler.

Tebrik ederim sizi.
öyle bir adalet arayışınız var ki sessiz kalan herkese umut oluyor.
Ve nasıl sevindim anlatamam.

16 yaşındayken basıma geldi :/
Ailem her zaman yanimdadir ama onları uzmemek adına birsey diyemedim.Cocuk aklı iste
Hem de tanınan, güvenilir hatta gençlerle ilgili ısı:/
birsey yapamadı, engelledim ama sonrasında telefonla taciz etti üstüne.

Aradan uzun zaman gecti ve bir süre aynı camiada çalıştık. Adı çıkmış, şikayetçi olanlar olmuş ve hep üstü kapatılmış. Butunn dünyaya rezil olur. :/

Hepinize desteğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar.Hiç bir kadının başına gelmesin inşş.
Ki böyle birşey geldi başınıza ne olur sessiz kalmayın...:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

Geçmiş olsun canım .. Iyiki varsın .. Senin gibi akıllı bayanlar olmasa bu tacizcilere kim haddini bildirecek :)
inşallah başına ve hiç bir bayanın başına böyle bir olay gelmez ..

Cok saol canim.Allah razi olsun hepinizden.Allahim hic kimseyi boyle durumlarla karsilastirmasin

malesef benimde başımda şu an....devletime savcıya güveniyorum...bizde kazanırız tanrının izniyle....bende peşini bırakmıyacağım...sonuçlanırsa bende sevinirim böyle....mahkeme aşamasındayız....ama gerçekten sizi teprik ediyorum...darısı bizlere...

İşte budur!
Bu pislik herifler her yerde.
Otobüste, sokakta, metroda bile.
Geçen gün Ankaray'da ben de yaşadım. Hem de çok çok abartılı bir şekilde.
Ama bir şey yapamadım. Keşke tutup kolundan götürebilseydim karakola.
Ama sizin gibi kadınları gördükçe hırs geliyor.
Geçmiş olsun...

Allah'ım ya bir de milletin içinde o kalabalıkta bile pislik yapmaya utanmıyorlar.
Bir daha olursa lütfen susma.Milletin içinde rezil et onu.Çünkü utanması gereken biri varsa o sen değilsin.
Valla ben toplu taşıma araçlarında ufacık birşeyi bile söylüyorum seslice hemde.rezil olsunlar banane :47:
Geçen gün dolmuştayım.En arkada oturuyorum.Yanımda da bir çocuk oturuyor.
Annesi de hemen önümüzde oturuyor.(annesi olduğunu sonradan öğrendim)Bir adam öyle kadına doğru eğilmişki kadının bunaldığını anlayabiliyorum ama sesini de çıkarmıyor.
O gıcık adama dedim müsade edin hanımefendi rahatsız oluyor.Yanıma gelsin çocuk oraya otursun :27:

malesef benimde başımda şu an....devletime savcıya güveniyorum...bizde kazanırız tanrının izniyle....bende peşini bırakmıyacağım...sonuçlanırsa bende sevinirim böyle....mahkeme aşamasındayız....ama gerçekten sizi teprik ediyorum...darısı bizlere...

tatlım.. allahın izniyle kazanırsın inşş.Allah yardımcın olsun.Sevincini paylaşırsın bizlerle inşş

Back
X