- Emoji Skoru
- 40
- Puanlar
- 48
- Konu Sahibi hicranhayal
Selam kizlarbenim 32 aylık erkek bebeğim var kendisi çok sosyal girişken her şeyi anlayabilen biri ama çok aşırı hareketli birazda yaptığı şeylerin sonuçlarını tam kavrayamiyo evde ondan da küçük bı kardeşi daha var elinden oyuncak aldimu ittirir bağırır hatta bazen ısırır bende akşam üstü enerjisini atsın diye otoparka indiriyorum ordada komşu çocuklarıyla sürekli koşuşturma içinde onlarin en kucugu 6 7 yaşlarında benim oğlum onlarla oynamak istiyo peşlerinden kosturuyo bazen benle de oynayın diye vuruyo bende hayır canları yaniyo onlara vurma diyorum ama söz dinletwniyorum bugunmesela bahçe sulamak için hortum indirdim bahçeye benim oğlan çocuklara şu tuttu oyun diye onlardan biri de o bizi ıslattı bende onu dovebilirmiyim diye bana sordu bende zaten terden sirtinizin suyu çıkmış o su savaşı yapmak istedi dedim zaten bu 5 saniye bile surmemistir şu fiskirtmasi bende onu çiçeklerin olduğu tarafa yönlendirdim bu seferde onlar dibimize geliyorlar sanki taciz eder gibi benimki de gülüp tekrar ıslatmak istiyo bende kızdım hem bizi ıslatıyor diye dövmek istiyorsunuz hem de dibinden ayrilmiyorsunuz otoparkın diğer tarafında oynayın dedim çok sinirim bozuldu bu yaştaki erkek çocukları böylemi olur benim yaşadığımi yaşayan anneler varmı