• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taciz. .

ya güvenlik kameraları...şimdi en küçük dükkanların bile var....tespit edilebilir yerlerde şikayette bulunulsa belki birşey çıkar
bu hayvanlar cezasız kalmamalı....

İşte o anda şikayet etsek, polisi arasak bir sonuca ulaşamaz fikrindeyim. Uğraşmazlar. Arkadaşlardan birinin dediği gibi, şok veren alet düşündüm o anın şokuyla kullanabilir miyim bilmiyorum ama biber gazını tekrar alacağım yanıma. .

ay sormayın bir keresinde de iett de ayakta duruken adamın biri bana öpücük attı uzaktan.ben de saf saf bakıorum gözlüklerim yok anlamadım bu yanıma geldi bi abik kubik hareketler napıon falan diye bağırmaya başladım ama resmen çıldırdım demesin mi bana öpücük gönderion orda diye.ve bir allahın kulu otobüste beni korumadı mal mal seyrettiler tek birinden ses gelmedi.sinirle indim otobüsten.kesin arkamdan iş attı falan bile demiştir.nefret ediyorum toplu taşımadan erkeklerden istanbuldan:KK43:
HER gün kullanıyorum toplu taşımayı öncelikle totomu saglama alıyorum sonra bi yerden tutunuyorum.ya kadın olmak ne zor ya hiç biyerde rahat yok bize ya.ama bende bagırırım hemen ileri git.çekil diye olmadı inmem-indiririm şerefsizi....sessiz kalanlarada çemkiririm bi güzel

benim de başıma gelmedi ama alt geçitlerde hep korkardım geçerken
üniversitede okurken hep kalın metalci zincirleriyle dolaşırdım
kollarımda belimde...böyle bir anda kendimi savunabilmek için
o zincirlerle tüm sapıkları boğmak istiyorum

Bir şey demediler. Laf atma olayını kanıksadım artık. Tepki bile vermiyorum, yüzümü dahi çevirmiyorum. Başıma gelen bu arkadaşın da başına gelen olay. . İkisinde de bu olay oldu. Eminim ki sokakta otobüste çoğumuzun başına gelen şeyler. Benim zoruma giden bu pisliğin yanlarına kalması.

benım karnım cıkmış onu gore gore laf atıyorlar.yani bariz belli hamile bu kadın ...! kocamın koluna gırmısım karşıdan gelırken bön bön bakıp ıcınden konusuyorlar.her kadın boyle serefsızlerle ugrasıyor

Benim önerim bi dogo argentino..veya baba gıbı bi doberman..bizim zırtapoz sıbırya kurdu bile sapık savardır bı hayli..

Benim önerim bi dogo argentino..veya baba gıbı bi doberman..bizim zırtapoz sıbırya kurdu bile sapık savardır bı hayli..
benim çapkınla limonda en hakiki pitbuldan hallicedir gariplerim gelen misafirin üstüne etmekten bir haz duyuyolar :KK70::KK70:

:KK57:somuncu babaya adak adamaya mı gidiyom diyorsun soranlara:KK70::KK70::KK70:

vallahi ben çoğu zaman maket bıçağımla geziyorum acayip keskin bir bisturim var.kalem kutumda duruyorlar ıssız bi yerden geçerken alıyorum elime.genelde de mimarlık öğrencisiyim diyip geçiyorum avmlerde :)

benım karnım cıkmış onu gore gore laf atıyorlar.yani bariz belli hamile bu kadın ...! kocamın koluna gırmısım karşıdan gelırken bön bön bakıp ıcınden konusuyorlar.her kadın boyle serefsızlerle ugrasıyor

Bu kadar sapık ve acizler işte. Nefret ediyorum erkeklerden. Bu kadar çok sapık varken, ki şurda bile kaç kadın çıktı, merak ediyorum hayatımızdaki erkekler sadece bunları bastırabilmiş kişiler mi? Hepsinin içi böyle pislik mi dolu !

vallahi ben çoğu zaman maket bıçağımla geziyorum acayip keskin bir bisturim var.kalem kutumda duruyorlar ıssız bi yerden geçerken alıyorum elime.genelde de mimarlık öğrencisiyim diyip geçiyorum avmlerde :)
adama sorarlar mimarlar ne zamandan beri ellerinde pıçaknan geziyolaaa diye de arkadaş bu sorular neden hep benden çıkıyo:KK70:

ben lisedeyken ımdaaaaaat sapıııık dıye bagırmıstım hatırlıyorum o ara umranıye sapığı top 10 listesınde 1 numaradaydı ...ama şimdi pek ıplemıyorlar.o yuzden en ıyısı kopekle gezceksın :)

şok cihazı mı
bu da iyi fikir onu nereden bulacağız bilen var mı
ama iyice acı vermeliiii..:KK62:.
bir de istediğimiz yerine tutabiliyor muyuz
hani daha etkili olsun:KK56:

Çapkınla limon hangı famılyadan kız..
çapkınım Hollanda limonum çekoslavakya familyasından iki dene mubiş ;) kocam köpeklerden acıcıkın tırsıyo yaklaşamaz (bi gün beni sinir ederse eve bir adet hasky getirmeyi planlıyorum en buzlusundan:KK70::KK70:

Bu kadar sapık ve acizler işte. Nefret ediyorum erkeklerden. Bu kadar çok sapık varken, ki şurda bile kaç kadın çıktı, merak ediyorum hayatımızdaki erkekler sadece bunları bastırabilmiş kişiler mi? Hepsinin içi böyle pislik mi dolu !

emın ol hepsının içinde bu sapkınlık var...yalnız gezılmez artık.benım oturdugum semtte surıyelı serefsızler artık laf atmayı da ogrendıler...bızım turk erkeklerı bıttı bı de onları izole et toplumdan...

Back
X