- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
- Konu Sahibi PacemTeAmo
bu kızcağız ölene kadar unutmaz bunu.... haberlere de çıktı ya artık ailesi de unutmaz...
Başa kakmasalar bari.
Kızı suçlamasalar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu kızcağız ölene kadar unutmaz bunu.... haberlere de çıktı ya artık ailesi de unutmaz...
Evet o an insan aptallaşıyor biliyorum ben de öyle oldum çünkü ama ya apartmanda sıkıştırsaydı seni.
Ya kızlar ne olur dikkat edin en korktuğum şeylerden biri bu kabusum.Issız yerlerden gitmeyin.Apartmana girmeden arkanıza bakın girmeden evdekilere apartmana giriyorum diye haber verin .Valla insan evine girmeye korkarmı ya ben korka korka apartmana giriyorum.
Sevindim, bütün sülalesi, iş hayatından tanıyanlar falan onu konuşuyordur şimdi. Kimse evladıyla muhatap bırakmaz.
Rezil rüsva olsun
Heleki küçük yaşlarda değil cazgırlık yapmak insan nefes alamayacak kadar korkuyor. Üni 2 den sonra kimse yeltenemedi özellikle küçük kızları seçiyorlar cevap veremeyecekleri seslerini çıkaramayacakları için sanırım..
Ünide 3 deydim galiba yolda giderken önümde bir grup liseli kız yürüyordu yoldan bir çocuk da geçerken kızın saçını çekti kız afalladı etrafa bakıyor oğlan sırıtarak yanımdan geçerken çantamı aldım kafasına geçirdim!!! Sonra oğlan geri döndü beni yakalamaya çalışıyor tırım tırım oldum tabi nasıl hızlandım ama yetişti "niye vurdun ya" dedi. "Bacak kadar çocuğa napıyosun sen terbiyesiz! " dedim. Meğer kızın abisi imişyolda görünce selamlaşmak babında şaka ile yapmış. Oğlan bana teşekkür edip (kardeşini koruduğum için) yoluna devam etti sonra
![]()
bu banada oldu aynı şekilde saçımı okşamaya başladığını hissettim döndüm çekin elinizi dedim çekti ama ben rahat edemeyip inmiştim
iğrenç adam !!!!
bunun aynısını yaşamıştım bende bu kızın yaşlarında belki 2 yaş büyüktüm unv 2.öğretimdeydim akşam 11 cıvarı kış vakti tam kendi evimizin sokağına dönerken bisikletli bir adam karşımda bisikleti bozulmuş gibi yaptı allahtan içime bir korku düştü herhangi bir kapının (bahçeli bir demirkapılı )evine girdim masus gitmesini bekledim tabi herkes evinde kimse yok havada soğuksonra oda çekip gitti meğer benden akıllıymış hızla evime doğru giderken nefes nefese kaldım arkamdan gelen bisiklet sesi dilim tutuldu ve kalçamı sıkmıştı hayatımda unutamam
eve girdim sadece parmak işareti ile adamın gittiği yeri gösterdim ağladım durdum onun etkisi ile şuanıma kadar arkamdan biri bana bişey yapacak korkusunu hala yaşarım.tabi tüm aile ayaklanıp peşinden gittiler ama yakalayamadılar
![]()
malesef rabbim bu zihniyetlerden beyin yoksunu kişilerden korusun.....hepimiziAdi sapık. Travma yaratmış resmen.
Benim ki inkar edip saldırmaya kalktı.
Yaşadığımız tacizleri anlattığımız bir topik olmalı bu konu. Hep gündemde kalmalı. Anlatmalıyız. Anlatmalıyız ki içimize atıp şişmeyelim.
Adamın yaptığı unutulur ama kızın üstünde lekeymiş gibi kalır.
Ya inşALLAH kızın ailesi adamı miker..
Mikmekten beter eder.
Soyup ormana atsınlar üzerine bal sürüp ağaca bağlasınlar her yeri çıplak özellikle balı şeyine sürücekler.
Bide videoya cekicekler ohhh misssss