Tacize mi ugruyorum?

ecrinnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2008
3.780
0
0
34
İzmir
KIZLARR NE OLURR YORUMM YAPINNN...........

kücükken cok yakın akrabalarımızdan yaslı bi adamın cinsel tacizine ugramıstım. evli olmma ragmen hala problemlerim var. 2 gündür direksiyon egitimi alıyorum. bu da 55 yaslarında bi adam. dün arkadasım yanımdaydı. direksiyonu vi tesi gösterirkenn hep elimi tutup yaptırıo. kavramamm içindir heralde die kötüye yormadım.bugün yalnızdım. geri geri gitmeyi gösterirken kolumun altından tutupp cevirdi bi kac kez. o kadarr dönemiyorum dedim gülerek. hata yaptıkca gülerek kendimi rahatlatıyorum cünkü. oda belin kalın ondan dedi. tesekkür ederim dedim gülümseyerek. sonra göbekte var dedi. ne dedigimi hatırlayamıyorum evet olabilir dedim galiba göbegimi tuttu eliyle bak yalan mı söylüyorum dedi. basımdan asagı kaynar sular döküldü. sonra sustumm yok güzelsin ama dikkat etkilo almaya meyillisin dedi. zaten son turdu alel acele sürdüm. yarın gitmek istemiyorum artık ama esime söyleyememm yoksa olay cıkar aynı muhitteyiz. arkadasımı aradıgımda iyi niyetli düsünme bu kadar adamın hareketleri dünde hosdegildi dedi. acaba gercekten rahatsız olmalımıyım yoksa korktugum için kuruntu mu yapıyorum????

okuyunca çok sinirlendim, bence o adamı hemen tersle, eline koluna sahip çıksın. benden sana tavsiye canım biber gazı taşıyorum al bitane yanına, bi daha yapmaya kalkarsa sık suratına bak bakalım hoşuna gidiyo mu sa..k herif

Bence adam sapık dikkat et araya seviye koy eşinede sakın söyleme katilmi etcen kocanı başka hocadan ders almak istedigini söyle sonuçta paranla alıyosun kursu dimi ama sana resmen asılıyo böyle giderse bence başka şeyler de istiycek senden uzak dur kimseye söylemeden hallet bu işi

neden o kadar samimi oldunuzki.
yani mesela bnm göbeğimi kimse elleyemez.
ne demek yaa..
vites değiştirmekte zor bişey değilki, elini tutmasına gerek yok.

bence o an terslicektiniz adamı.

ayy bu ne siimdi salak adam konu sahiibi arkadasım bal gibide tacize uğramıssın dikkat et kendine tek kalma bu adamla

Gerçekten çok sinir bozucu yarın da gidin ama bi daha yeltenirse
sert bir tepki verin
ne hakla göbeğinize dokunur elin adamı yaa
saçmalığa bak..yapıştırsaydın bi tane eline keşke..
kocana söyleme canım yok yere
tartışma çıkmasın boşver...ama eğer başka bir yerden eğitim alırım
diyorsan eşine söylersin

Çok ileri gitmemeli ne o göbeğini tutmalar tersle canım koy tavrını..

Oha . Sakın gülme sakın.. Baksana sen güldükçe adam deliriyo? Azgın teke ! Gülme ve tersle dokunmayın bana öyle bida yaparsanız eşime sölicem falan de ! Korkut biraz ay oda ne öyle:S Ve bi kez daha diyorum sakın gülme .

durumuma müdahale edip hemen bu işi sesizice halledin başınıza dert acmadan.

dersi paranla almıyo musun sonuçta başka bi hocadan ders almak istediğini söyle. göz göre göre niye kendine elletesin ki

cnm hemen şikayet et kursa, hoca değiştir bence bayan hoca talep et, apaçık taciz ediliyorsun, direksiyon hocaları böyle malesef
senin direksiyon başındaki heyecanından ve kasılıp kalmandan faydalanıyor şe.....z

Evet, tacize uğruyorsun..
Ama bir derse daha gitmen gerekiyorsa git, sen tavrını koyarsan adam ne yapabilir..
Direksiyonunu senin elinin üstünden tutarken rahatsızlığını belirtseydin (konuşarak değil, elini sert şekilde çekerek) daha ileri gidemezdi. Adam hamle üstüne hamle yapmış senden ses çıkmadıkça..
"Belin kalın" diyor teşekkür ediyorsun..

canım ne demek göbeğimi tutmak felan anında tokatı yerdi ve arabayı bırakıp inerdim,eşimede bişey bilmiyo bu derdim başka hoca arıyalım derdim olur biterdi ne saçma adamlar var hey yarabbim

sürücü dersi alirken vitesi degistiremedigimde yardimci oluyordu hocam olabilir
amaaaa hocan olcak adam artik cizmeyi asmis senin birde güleryüzlügü adamlar üstüne alinmiyormu hemen sinir oluyorum

allah allah nerden geliyo bu samimiyet sorsaydınız
ben böyle tipleri bozmaktan hiç geri kalmam yanlış da anlamış olsam
bu kadar gereksiz samimiyete ne gerek var
bi daha tekrarlarsa biraz mesefali davranmazsanız kurs yetkilileriyle görüşmek
zorunda bırakırsınız beni de bence.
terbiyesiz herif çantayı vurcaksın böyle kafasına kafasına

göbek ellemekte ne demek yaa... benim direksiyon hocam çok iyiydi babam gibi davrandı zaten sürekli arabayı bana verirdi öyle vites geçirmekte felanda elimi tutarak hiç göztermedi. sadece dikkatlice bak dedi. bir hata yaptığımızda zaten onlarda da pedallar var hemen müdahale ediyorlar. eşimde(o zaman sevgiliydik) her gün pratik yaptırıdı bana. bence haddini bildirmelisin ve sakın gülme ciddi ol.

belin kalın deyince güldüm ama anlamlı güldüm hakaret ediyosunuz gibi. daha ziyade ne yapıcagını bilememk bu. ben arkaya dönüktüm göbegimi tutugunda hemen öne döndüm. bişi diyemedim. ben 20 yasındayım aramızda kac yas var. insan bi kere böle bişi yasayınca bi daha kondurmak istemio. dönene kadar ruh gibiydim dikkatimde dagıldı. dokunmakla ilgili psikolojik sorun yasıyorum zaten. erkek kardesim için ölürüm mesela ama 10 yasında cocuk sarılmasına izin veremiyorum. kan beynime sıcrıo. acaba paranoyaklık mı yapıyorum die düsündüm yol boyunca. buda mı psikolojik dedim. eve gelincede oturup zırıl zırıl agladım.

vitesi öğretirken elini tutması normal benim direksiyon hocam bayandı oda elimizi tutarak göstermişti ama bi erkeğin bu şekilde laubali hareketleri ters.ya adamı tersleyip haddini bildiriceksin yada kurs yetkililerinden başka hocayla çalişmak istediğini söyle bi tek o mu var.çünkü bazen kimse olmuyo hocayla tek çalıştığımız oluyodu erkek olsa bende rahatsız olurum

çok doğru demişsin cnm... gülme ciddi ol....

bundan yıllar önce ehliyet alırken benim amcada vites değiştiriken dokundu elimin üzerine...
düşündüm... güldüğümden kaynaklı.. hafif sandı galiba...
3. kez dokununca elimin üstüne amca dedim...
bi daha dokunursan elime arabayı vurmayan en adi o......ç....... olsun....
bi daha dokunmadı....

Bir daha derse gitmeyeceksen, konuyu kapat.. Vaktinde veremediğin tepkiyi, şimdi vermek ancak seni zor durumda bırakır ve eşini tabi..

Tekrar derse gideceksen git, eşini de al. Arka koltukta otursun.

Ben direksiyon dersi alırken eşim hep arka koltuktaydı. 200 yaşında bile olsa tanımadığı bir adamla aynı arabaya sokmaz beni..

Bir daha başına böyle bir olay gelirse, çekinmeden ver tepkini. Ancak bu şekilde geçmişte sana yaşatılan çirkinliklerin yarası hafifler diye düşünüyorum..

Kendini koruyacak güçte olduğunu, kendine kanıtlamalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…