KIZLARR NE OLURR YORUMM YAPINNN...........
kücükken cok yakın akrabalarımızdan yaslı bi adamın cinsel tacizine ugramıstım. evli olmma ragmen hala problemlerim var. 2 gündür direksiyon egitimi alıyorum. bu da 55 yaslarında bi adam. dün arkadasım yanımdaydı. direksiyonu vi tesi gösterirkenn hep elimi tutup yaptırıo. kavramamm içindir heralde die kötüye yormadım.bugün yalnızdım. geri geri gitmeyi gösterirken kolumun altından tutupp cevirdi bi kac kez. o kadarr dönemiyorum dedim gülerek. hata yaptıkca gülerek kendimi rahatlatıyorum cünkü. oda belin kalın ondan dedi. tesekkür ederim dedim gülümseyerek. sonra göbekte var dedi. ne dedigimi hatırlayamıyorum evet olabilir dedim galiba göbegimi tuttu eliyle bak yalan mı söylüyorum dedi. basımdan asagı kaynar sular döküldü. sonra sustumm yok güzelsin ama dikkat etkilo almaya meyillisin dedi. zaten son turdu alel acele sürdüm. yarın gitmek istemiyorum artık ama esime söyleyememm yoksa olay cıkar aynı muhitteyiz. arkadasımı aradıgımda iyi niyetli düsünme bu kadar adamın hareketleri dünde hosdegildi dedi. acaba gercekten rahatsız olmalımıyım yoksa korktugum için kuruntu mu yapıyorum????
göbek ellemekte ne demek yaa... benim direksiyon hocam çok iyiydi babam gibi davrandı zaten sürekli arabayı bana verirdi öyle vites geçirmekte felanda elimi tutarak hiç göztermedi. sadece dikkatlice bak dedi. bir hata yaptığımızda zaten onlarda da pedallar var hemen müdahale ediyorlar. eşimde(o zaman sevgiliydik) her gün pratik yaptırıdı bana. bence haddini bildirmelisin ve sakın gülme ciddi ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?