Tacize mi ugruyorum?

kardeşine davranışını abartılı bulabilirsin canım ama hoca hakkında düşüğndüklerinde bir abartı yok izin verme hiçbir şekilde yaşlı başlı adamın bunu düşünmesi lazım,tatlım çokta takma ya başka hocadan ders al olsun bitsin

Rahatsizliginda haklisin
sinir oldum :18: orda olsaydim o adami
direksiyon hocasi falan dinlemem bi güzel benzetirdim
her zaman icin rahatsiz olucaksin
o kisiden
kurtulmaya bak bayan hoca yokmu

Sadece vites değiştirmekle kalsa belki bi düşünürsün ama hocanız biraz sınırı aşmış bence eşinize söyleyin bide o yorumlasın durumu..Haddini bildirmezseniz cesaret alacaktır mutlaka..ve başkalarına da yapacaktır..

Ay hiç sevmem bu tür şeyleri. O kim oluyo ki benim orama burama dokunuyo şakaya vuruyo. Göbeğim varsa var sana ne be adam senin işin ne ?

Bence bir daha bu tür bir şeyle karşılaşırsanız tavrınızı koyun. Bu erkek milletinin aklından neler neler geçer de biz bilemeyiz.

bence canım sen çok sessiz kalmışşsın bu samimiyet nerden geliyo göbeğine kadar dokunuyo elinin tersiyle bence bitane patlatsaydın kesinlikle kurs gidip şikayet et ve eşinede çıtlat sora başına bela alma ne geliyosa bu yaşlılardan geliyo zaten

kursa şikayet edin biz buraya ehliyet alalım diye geliyoruz be ne rezillik böyle deyin dava ederim sizi diye tehdit edin görsün anyayı konyayı rezil herif

siz sesinizi çıkartmadıkça adam yüz bulmuş bence. tepkinizi koymalısınız. üzgünüm ama maalesef tacize uğramışsınız.

Son düzenleme:
Ben olsam kursa aynen şöyle derim:Artık bu hocadan ders almak istemiyorum.Başka bayanlara da ders verdirmenizi tavsiye etmem,hoş olmayan davranışları var,başınıza bela açabilir,dikkat edin !

Kesinlikle tacize uğramışsınız!Keşke bir tane geçirseydiniz adamın yüzüne!
O zaman aklı başına gelirdi herhalde...
Bir dahada yüzünü görmeyin derim tacizci hocanın!

Canım bir de soruyor musun? Besbelli tacize uğramışsın...Adam bunları yaparken nasıl tepkisiz kalabildin, sana nasıl dokunabiliyor anlayamadım. Valla dokunmayı bırak sarfettiği sözler bile tacize girer, hiç tanımadığın bir adam senin vücudunla ilgili yorum yapıyor. Kursu arayıp adamla çalışmak istemediğini söyle başka biriyle devam et.
Eşine söyleme bence. Olayı anlattığında sormayacak mı eee sen ne yaptın? öyle durdum mu diyeceksin...

Ben olsam kursa aynen şöyle derim:Artık bu hocadan ders almak istemiyorum.Başka bayanlara da ders verdirmenizi tavsiye etmem,hoş olmayan davranışları var,başınıza bela açabilir,dikkat edin !

Bu yoruma katılıyorum. En iyisi iş yerine durumu yansıtmak. Sen bağırıp çağırsan da adamın etkileneceğini sanmam, zaten etkilenecek kişi bunu yapmazdı. Eşine söylersen olay çok büyüyebilir. Ama kursa sözlü olarak durumu hissettirirsen o zaman bundan sonra başka bayanlara da ders verirken dikkat etmek zorunda kalır. Bence bu şekilde davran.

bence de başka hocadan ders almak istediğini söyle müdüre fln ayrıca da eli kolu durmuyor o yüzden diye belirt bilinsin yani. belki 18 yaşında kızlar bu adam yüzünden neler çekiyorlari da bişey diyemiyorlar.
ayrıca çok sinir olurum böyle durumlara. benim de küçükken gitar hocam sürekli dizimde ritm tutardı. zaten küçüktüm adamsa babamdan büyüktü başta kötüye yormadım sonra öpmeye kalkışınca anlamıştım o yüzden nefret ediyorum böyle uçkuru düşmüş yaşlı heriflerden ve hiç tahammülüm yok anında abartılı bi tepki veriyorum. lütfen bayanlar ne olursa olsun en ufak bişeyde tepki verin. hiç aman ayıp olcak fln diye düşünmeyin biz genç bayanlarız yani bize karşı dikkatli davranmaları gerek eğer dikkatli davranmıyorlarsa bu onların sorunu bizim değil!

Tacize uğrayan kadının bunu söylemesi o kadar da kolay birşey değil ne yazık ki..
Söylediğiniz de kimi zaman suçlu duruma düşüyorsunuz, dişi köpeğin kuyruk sallaması misali..
Kimi zaman ciddiye bile alınmıyor..
Kimi zaman da dedikodunuz çıkıyor..

Konu sahibi arkadaş, sürücü kursu ile aynı mahallede ikamet ediyor, bence kursu uyarmasına falan gerek yok. Çünkü artık kendisi tehdit altında değil. Vermesi gereken tepkiyi zamanında vermemiş, gecikmeli bir tepki, başka yorumlara sebebiyet verebilir. Adam kalkıp "madem göbeğine dokundum, o zaman niye şikayet etmedin, güzel güzel gülüyordun" dese, arkadaşın eşinin kafasında soru işareti bile oluşur. Bence hiç gerek yok.

Ayrıca bence eşi de çok kabahatli. 20 yaşında genç bir hanım, erkek direksiyon hocası ile arabada yalnız bırakılmaz.
Çünkü vites değiştirirken özellikle, muhakkak el teması oluyor bu derslerde, olması gerekiyor bazen. İleri götüren de oluyormuş demek ki..

Son düzenleme:
Yapılan hareket veya söylenen sözlere
tepki verilmediği sürece bu olayları hep duyacağız arkadaşlar...
size ders veren bir erkek, nasıl olur da kolaltınızı tutar,göbeğinize eller veya
altı üstü bir vites için elinizi bırakmaz...
Kusura bakmayın ama sizin sessiz kalışınız
o adama anormal bir güç vermiş ve
sapıkça hareketlerine devam etmiş.
o adamı kursa şikayet edin,bu tipleri
bu şekilde deşifre etmek lazım diye düşünüyorum.

Bu tarz birsey benm basıma da gelmişti. Direksiyon eğitiminde hoca vites değiştirmeme yardım etti bilmm ne. Önce yadırgamadım ama sonra baktım her defasında niyetleniyo. Hiddetle elimi cekip ben kendim yaparım dedim. Sonra da baska bir bahane bulrak arabayı kenara cekip öyle bir fırcaladım ki dumur oldu. Gözleri kocaman acıldı. Tavrını koy niyeti varsa bile yapmya cesaret edemez. Gerçi göbeğime faland okunmaya kalksa suratına yerdi tokadı o ayrı

nedir bu kadınların bu sapık erkeklerden çektiğii......... kesinliklee tacizz uyarmalıydınn onuuu diye düşünüyorum..?? yanılıyomuyumm

Kurs aldığınız yere durumu anlatın hocanızı değştirsinler ne demek ya göbek ellemeler adam resmen taciz etmiş sizi...
Yarın birgün başka bir bayanada ayaklarınız kalın deyip ellemeye çalışırsa ne olacak..

Benim kurs hocamda çok agrasif birisiydi hemen kızardı en ufak bir hatada bildiğim şeyleride unutuyordum hemen o anda gittim söyledim bayan hoca vardı onunla çalıştım sonra durumuda ona anlattım adam çok deli diye...

Ablam ve ben, aynı hocadan ders almak istemiştik. Bizim arabayla ilk çalışmamızı yaparken adamın niyetini hemen anlamıştık. Hoca olacak şahıs devamlı vites değiştirmeyi gösterirken ellerimi tutuyordu. muhabbeti derseniz hep kadınlar üzerineydi. Ablam direksiyondayken çevredeki kadınlara bakmaktan düz boş arazide ablama kaza yaptırıp ilk günden moralimizi bozdu. Hemen bırakmıştık onu. Daha sonra tavsiyeyle başka bir erkek hocayla çalıştık. Çok iyi biriydi. ASla eli elimize değmedi.

Eğer kurstan bir hocaysa şikayet edin.
Çünkü resmen mıncıklamış.
keşke ilk başta tepki gösterebilseydiniz ama size de hak veriyorum bazı insanlar donar kalır şok geçirince.
bir de direksiyon derslerine birkaç kişi birden gitmiyormusunuz?bizim zamanımızda öyleydi bir de vitesi gösterirken elini tutup gösteriyor normalde de.hatta erkek öğrencilere de aynı şekilde göstermişti.ama 1-2 kerelik bişeydir o sonrasına gerek kalmaz.

Sadece vites için elini tutmak olsa iyi niyetli olabilirim...
Ama ne cürretle karnına bile dokunabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…