1-2 ay önce tacize başladı ilk başta tepki gösterdim yemin etti pişman olduğunu bi daha olmayacağını söyledi. ama tekrar tekrar devam etti geleceğim için sustum sessiz kaldım göz yumdum sevgilisi gibi davranıyordu bana görmezden geldim 7-8 aya kurtulucam nasıl olsa dedim. ama susmamalıymışım. şimdi polise gitmeyi düşünüyorum ama kendimide suçlu gibi hissediyorum çünkü zamanında çekip gitmedim. sınava hazırlanıyorum kendisi hocalık yapıyo ders alıyorum. yeni bir kurs bulmam çok zor bu saatten sonra...
zamanında susmasaydım çekip gitseydim böyle ikilemde kalmazdım çok hatalıyım.. polise gitmeli miyim neden bunca zaman sustun demezler mi? yoksa susmalı mıyım. kafam çok karışık
dindardı sözde. namazını kılıyordu Allah korkusu vardı. hani nerede? bir arkadaşıma daha aynısını yapmış bana söyledi bende ona açıkladım bana da aynılarını yaptığını, polise gidelim diyor
zamanında susmasaydım çekip gitseydim böyle ikilemde kalmazdım çok hatalıyım.. polise gitmeli miyim neden bunca zaman sustun demezler mi? yoksa susmalı mıyım. kafam çok karışık
dindardı sözde. namazını kılıyordu Allah korkusu vardı. hani nerede? bir arkadaşıma daha aynısını yapmış bana söyledi bende ona açıkladım bana da aynılarını yaptığını, polise gidelim diyor
Son düzenleyen: Moderatör: