Tacize uğradığım aklıma geliyor

Canim sen, her onune gelen seni mi taciz ediyor diyen dusuncesizlere bakma. Cok cirkin bir cumle olmus o, cok sinirlendim de susayim.

Sen gercek degilsen bile bu hikayeyi yasayan cok insan var. Her onune gelenin tecavuz ettigi, tacizde bulundugu cok insan var. Biraz haber okunsa ogrenilir bunlar, zor degil.

Depresyonunun sebebini de yeni anlamis olabilirsin. Zaten kucucukmussun, gulup gecmen de normal. Ailen sana bir seyleri anlatsa idi gulup gecmezdin.

Bana kalirsa bunun uzerinden tek basina da gelebilirsin. Sen artik o kucuk kiz degilsin, guclusun. Kimse sana sen istemedigin surece bir sey yapamaz. Ama tek basima altindan kalkamam diyorsan da annene soyle seni psikologa gotursun. Annene de sebebi anlatmak zorunda degilsin. Baska bir mazeret soylersin.

Ah kızlar hemen kız sakin diye fake damgasını yapıştırmışsınız ben de başıma gelenleri anlatsam aynen böyle anlatırdım sakince zaman kavramı olmadan. Üstelik eski bir üyeyim fake olmadığım ortada ama işte insanın başına gelmeyince anlamıyor.

Konu sahibi sana malesef bir şey diyemiyorum kelin ilacı olsa önce kendi başına sürer

9 10 11 yasında biri iyi kötü herşeyi bilir.anlatır aileden birine

Bide konuyu açıp gitmiyorlar mi illet oluyorum...karşılıklı sohbet olmayinca fake geliyor insanin aklına ilk mesaj ilk konu

Hikayene bir şey diyemiyorum. Yaşını hatırlamamana da bir şey demiyorum. Önüne gelenin tacizine uğramış olmanın ilginçliğini de geçtim. O yaşlarda mahalledeki çocuklar seni taciz eden çocuğu tehdit ediyor ve o çocuk HEMEN taşınıyor.. Bunun olabilmesi için ailelerin öğrenmesi gerekmez miydi?

neden dün? ben hala oradayım, sende buradasın.. okuyacağına bir cevap yazsana sevgili üye..

Aynen konu sahibi online oyle bakıyor. Sorulara bir cevap verse vermeyince insan kaldırılıyor muyuz diye düşünüyor. Bir yandan bu doğruysa deyip uzulurken

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen konu sahibi online oyle bakıyor. Sorulara bir cevap verse vermeyince insan kaldırılıyor muyuz diye düşünüyor. Bir yandan bu doğruysa deyip uzulurken

Cevap vermemesi benim için kanıt zaten. Hikaye eksik... Bir de fake yazanlar şunu düşünmüyor mu, kendi orda bir kişi ya da bir kaç kişi.. Buraya kadınlar denizinin içine yazıyor. Birimizin gözünden kaçsa diğerinden kaçmaz..

Senaryo bana kopuk geldi akil almaz bosluklar var ve soru isaretleri bunu yazan ergencik biraz daha ustunde calis OLMAMIŞ

Oradan okuyunca komik mi geliyor ?

Tacize uğradığın için neden gülüp geçtin orayı anlayamadım.

çok geçmiş olsun ağır olaylar atlatmışsın bundan sonra bu olaylar karşında susma suçlular cezasını çeksin.

Teşekkür ederim.Çünkü o an bir şey anlamamıştım oyun oynuyoruz sandım zaten sonradan arkadaşlarım bana her şeyi anlatttı.Doğru düzgün bir şey de görmemiştim orada bulunan başka bir çocukta anlattı gördüğü şeyleri

dün ne oldu da her şeyi anladın?

Bir şey olmadı.Benim durumumla ilgili yazılar gördüm okurken kendi yaşadığım olaylar aklıma geldi.

Enteresan bi anlatim olmus. Bu tacizler yuzunden depresyona girmisim...

Nesi enteresan ? Sadece bunun yeni farkına vardım.
Koştura koştura bunu mu anlatmaya geldin :KK14:

İçimde kalmasından iyidir.

Ya sen fake misin genc? Hayir inanmadigim nokta herkesin sizi her gordugu yerde taciz etmesi..

Seni hiçbir şeye inandırmak zorunda değilim ortalıkta kimse yoktu bende o sırada arkadaşlarımın gelmesini bekliyordum sadece o ikisi vardı.

9-10-11 yaşları da cabası ,olanları net hatırlıyor ancak zaman kavramı yok ,bir de bize olgun demiş pek inandırıcı değil :KK66:

Zaman kavramını hatırlamıyorum evet küçüktüm dediğim gibi.Forumun yaş ortalamasına bakarak öyle yazdım inanmak zorunda değilsin.

Amin amin

Aynen. Bi de çok sakin bir anlatisi var..

Nasıl anlatmamı bekliyordun ?

Yeni uye ve 3. Bir sahis gibi -mis' li anlatim. Ergen bi erkeksin zannimca.

Ne kadar saçma bir düşünce.Böyle bir şeyi bir erkeğin yazmış olabileceğine inanıyor musun ?

9 10 11 yasında biri iyi kötü herşeyi bilir.anlatır aileden birine

Bide konuyu açıp gitmiyorlar mi illet oluyorum...karşılıklı sohbet olmayinca fake geliyor insanin aklına ilk mesaj ilk konu

Hangisini cevaplayacağımı şaşırdım bu yüzden bu kadar uzun sürdü kaçıp gitmek için sebebim yok.

Hikayene bir şey diyemiyorum. Yaşını hatırlamamana da bir şey demiyorum. Önüne gelenin tacizine uğramış olmanın ilginçliğini de geçtim. O yaşlarda mahalledeki çocuklar seni taciz eden çocuğu tehdit ediyor ve o çocuk HEMEN taşınıyor.. Bunun olabilmesi için ailelerin öğrenmesi gerekmez miydi?

Her önüme gelen tarafından tacize uğramadım sadece o ikisi tarafından tacize uğradım.Zaten çocuğun babası öğrenmişti.

neden dün? ben hala oradayım, sende buradasın.. okuyacağına bir cevap yazsana sevgili üye..

Cevaplıyorum elimden geldiğince.Bu kadar üstüme niye geliyorsunuz anlamadım.

Yok olmamış, senaryo havada kalmış. Oturmayan çok şey var. Git biraz daha çalış üzerinde öyle gel.

Ben seni inandırmak zorunda değilim.Bunlar tamamen gerçek ve yaşadıklarımı anlattım ama keşke anlatmasaydım sizin gibi üyeler olduğunu bilmiyordum.

Merhaba,burada çoğunuzdan yaşça küçüğüm ama daha olgun kişiler olduğunuz için derdimi daha iyi anlayabilirsiniz diye düşündüm.9-10-11 yaşlarımda tam hatırlamıyorum yaşımı büyük erkek kuzenim tarafından her bize geldiğinde ya da biz onlara gittiğimizde taciz ediliyordum.Küçük olduğum için doğru düzgün hiçbir şey bilmiyordum ve yapmasına izin veriyordum.İzin verdiğimi düşündükçe kendimi kirlenmiş hissediyorum ve utanıyorum.Bir gün evde kimse yoktu bu sefer tecavüz etmeye kalktı bacaklarımı tuttu bende çığlık attım kaçmaya çalıştım en sonunda yumruk attım bir şey yapamadı.

Bir gün mahalleye yeni bir çocuk taşınmıştı yanında bir tane daha çocuk vardı beni yakalamaya çalıştılar bende kaçtım oyun zannettim ama o yeni taşınan çocuk beni önüne aldı yakalayıp ve terbiyesiz bir şey yaptı taciz etti ben tabi naptığını bilmiyordum gülüp geçtim yanında bir tane daha çocuk vardı dedim ya o nolduğunu anlamıştı ve arkadaşlarıma anlatmıştı çocuğu tehdit etmişlerdi çocuk o günden sonra taşındı zaten.

Bu olanları hep içime attım aileme bile anlatmadım .6. sınıfta depresyona girmeye başladım ve aradan neredeyse 5 sene geçti hala depresyondayım Niye depresyona girdiğimi hiçbir zaman anlayamamıştım ama dün her şeyi anladım ve araştırdım.Meğerse bu tacizler yüzünden depresyona girmişim.Etkisini ergenlik dönemimde görmeye başlamışım.Tedavisi varmış ama bunu çok geç anladım.Hem zaten ailem beni psikiyatriste götürmüştü tabi o zamanlar ben neden depresyonda olduğumu bilmediğim için etkisini göremedim.Şimdi tekrar beni götüreceklerini sanmıyorum hem bunları da anlatamam çok utanıyorum.Biri bana dokunduğunda veya nefesini hissettiğimde ara sıra iğrenirdim bunun nedenini hiçbir zaman anlayamamıştım ama şimdi hepsini anlıyorum.Bu takıntımı yenmeye çalıştım ama hiç başaramadım.Dünden beri bu konu aklımda ne yapmam lazım ? Sizce bunu anlamam çok mu geç oldu ? ve kendimi kirlenmiş hissediyorum bunlar aklıma geldikçe
bak canım ablan olarak yazıyorum..bunlar hayatta yenik düşmek başarısız olmak depresyondan çıkamamak için bahane olamaz...lütfen silkelen ve güçlü olduğunu bil bu güç senin içinde..onu bulmalısın..sana tek yardım edecek sensin..

Canim bu tarz olaylari bir cok kiz cocugu yasiyor nedemek istedigini garip anlatim tarzina ragmen anladim..yardim almak bu durumun ehemiyetini azaltmiyorsa dusunmemeye calisacaksin..sizlerden biri olarak yasli bir adamin goguslerime dokunma olayinin bende yaratigi psikolojik travasini evlendikten sonra esim her dokundugunda ruhumun daralmasiyla anladim esim red etmemi anlamayinca durumu anlatim lakin erkekler bu durumlarda ne kadar anlayisli olmaya calissalarda bir yerde tikaniyorlar..anlayacagin gecmiyor zamanla daha az yoruyor sadece mumkun mertebe dusunme..Allah butun masumlari kiz erkek korusun.

Cevap vermemesi benim için kanıt zaten. Hikaye eksik... Bir de fake yazanlar şunu düşünmüyor mu, kendi orda bir kişi ya da bir kaç kişi.. Buraya kadınlar denizinin içine yazıyor. Birimizin gözünden kaçsa diğerinden kaçmaz..

Hepsine tek tek cevap verdim zaten.Yalan niye söyliyim ki başka işim gücüm mü yok ?

Senaryo bana kopuk geldi akil almaz bosluklar var ve soru isaretleri bunu yazan ergencik biraz daha ustunde calis OLMAMIŞ

Ergenim haklısın ama senden olgun olduğumu düşünüyorum.Yalan olduğunu nereden biliyorsun peki ?

Geçin dalganızı.Ben gerçekleri anlattım içim rahat.Ve mümkünse bir daha yorum yapmayın yardım almak istiyorum böyle yorumları görmek istemiyorum

Ya buranin mm nasıl diyeyim saf mı ? Iyi niyetli mi? nedir, işte oyle insanları bol. Ateşini harlarlar da harlarlar.
Bu safdillere hiç mi acimiyorsun?

Back
X