Tacize uğradığım aklıma geliyor

Bende tacıze ugradım..6-7 yaslarında ve kımseye anlatmadım..
Bi adam beni annanemın odunluguna goturup arkamdan beri elini bi yerime sokup..elindeki bıcagıda orama dayamıştı..bi sure öyle beklemıştık..sonra ben korkup kaçtım..oda beni saldı Allahtan..
Zaman zaman aklıma gelir ama beni pek etkılemedı

Bana yalancı muamelesi yapan insanlara cevap vermek istemiyorum.Bir gün onların da başına gelir umarım o zaman dalga geçmek ne demekmiş anlarlar.Bunları uydurmak için hiçbir sebebim yok ve güzel yorum yapanlara çok teşekkür ederim

Hepsine tek tek cevap verdim zaten.Yalan niye söyliyim ki başka işim gücüm mü yok ?

Ergenim haklısın ama senden olgun olduğumu düşünüyorum.Yalan olduğunu nereden biliyorsun peki ?

Geçin dalganızı.Ben gerçekleri anlattım içim rahat.Ve mümkünse bir daha yorum yapmayın yardım almak istiyorum böyle yorumları görmek istemiyorum
Dogrudur belki benden olgunsundur nerden bilebilirim ergen kafasinda olgun bir suru insan var sende oylesindir belki ama senaryon olmamış

[Qİ="Sparks, post: 38207078, member: 643435"]Bana yalancı muamelesi yapan insanlara cevap vermek istemiyorum.Bir gün onların da başına gelir umarım o zaman dalga geçmek ne demekmiş anlarlar.Bunları uydurmak için hiçbir sebebim yok ve güzel yorum yapanlara çok teşekkür ederim[/QUOTE]

İste tam da bunu bekliyordum bende...bedduamizi da aldık artik rahat rahat uyuruz...

Vay be anasına sayın seyirciler...hadi dağılın yatın arkanıza önünüze dikkat edin:KK54::KK17::KK69::KK14:

[Qİ="Sparks, post: 38207078, member: 643435"]Bana yalancı muamelesi yapan insanlara cevap vermek istemiyorum.Bir gün onların da başına gelir umarım o zaman dalga geçmek ne demekmiş anlarlar.Bunları uydurmak için hiçbir sebebim yok ve güzel yorum yapanlara çok teşekkür ederim

İste tam da bunu bekliyordum bende...bedduamizi da aldık artik rahat rahat uyuruz...

Vay be anasına sayın seyirciler...hadi dağılın yatın arkanıza önünüze dikkat edin[/QUOTE]
Ya tam ben yazacaktım da neyse dedim.. Kınama başına gelir :)) Başımıza ne geliyorsa bunlar yüzünden zaten..

Niye dalga geçiyorsunuz anlamıyorum.Konu fake olsa dahi böyle bir şeyi yaşamış başka biri görüp okuyabilir.Ki bunu yaşayan ailesine söyleyemeyen bir çok kız hatta erkek çocuğu var.Şimdi oturup bende yazsam sakin yazarım,yeni olay değil çünkü.10-11 yaşlarda yapılan hareketin anlamını bilmemek,oyun sanmak olabilen bir şey.Akıl kemale erdğindede geçmişte yaşanıldıgını düşünerek erkeklerden tiksinmeside olan şeyler. Zamana ihtiyaç var durumu atlatabilmek için.Bir süre özellikle erkeklere hatta tacizi yapan yaştaki veya tipteki erkeklere güvenmemek,tiksinmek etkilenmenin göstergesi. Oturup dinleyebilecek bir psikologa git herşeyi anlat onlar sırlarını tutarlar merak etme.İlaç bence bu konuda faydasız.

Güvenimi kırdığınız için de teşekkür ederim bunu anneme ve babama anlatamayacağımı öğrenmiş oldum

Niye dalga geçiyorsunuz anlamıyorum.Konu fake olsa dahi böyle bir şeyi yaşamış başka biri görüp okuyabilir.Ki bunu yaşayan ailesine söyleyemeyen bir çok kız hatta erkek çocuğu var.Şimdi oturup bende yazsam sakin yazarım,yeni olay değil çünkü.10-11 yaşlarda yapılan hareketin anlamını bilmemek,oyun sanmak olabilen bir şey.Akıl kemale erdğindede geçmişte yaşanıldıgını düşünerek erkeklerden tiksinmeside olan şeyler. Zamana ihtiyaç var durumu atlatabilmek için.Bir süre özellikle erkeklere hatta tacizi yapan yaştaki veya tipteki erkeklere güvenmemek,tiksinmek etkilenmenin göstergesi. Oturup dinleyebilecek bir psikologa git herşeyi anlat onlar sırlarını tutarlar merak etme.İlaç bence bu konuda faydasız.
Cocuklara yapilan tacizi kimse alaya almaz bu cok onemli bir toplumsal sorun biz konu sahibini inandirici bulmadik sadece

Bende tacıze ugradım..6-7 yaslarında ve kımseye anlatmadım..
Bi adam beni annanemın odunluguna goturup arkamdan beri elini bi yerime sokup..elindeki bıcagıda orama dayamıştı..bi sure öyle beklemıştık..sonra ben korkup kaçtım..oda beni saldı Allahtan..
Zaman zaman aklıma gelir ama beni pek etkılemedı
T.Cde pek çok kadının başına gelebilen şeyler maalesef..kızkardeşimle bayramda geleceyimiz yere varmadan otobüste n kendimizi zor atmıştık..bayram deyince hep aklıma tıklım tıklım otobüsler gelir:KK64:

Güvenimi kırdığınız için de teşekkür ederim bunu anneme ve babama anlatamayacağımı öğrenmiş oldum
hayatın boyunca büyiklerin yanında olamaz maalesef..artık sen kendini koruyabilirsin..çocuk değilsin artık..

O kadar dalga geçtiniz napsaydım eyvallah mı deseydim? Gerçekten inandırmaya çalışmayacağım ben içimi döktüm buraya.Her şeyi anlatmasaydım sadece kısa bir anlatım yapsaydım o zaman bir şey demezdiniz değil mi ? ama detaylı bir şekilde anlatınca senaryo yapıyor oldum.

Ben yorumu mu yaptım önceki sayfalar da fakat alıntılaragelen yorumlar sonucu bana iinandırıcı gelmedi yoksa tacize heleki çocuk istismarı gibi bir olaya kayıtsız kalamam...insanin hayatini geleceğini kahreden böylesi bir durumu ne hafife alırım ne dalgaya...

Ben yorumu mu yaptım önceki sayfalar da fakat alıntılaragelen yorumlar sonucu bana iinandırıcı gelmedi yoksa tacize heleki çocuk istismarı gibi bir olaya kayıtsız kalamam...insanin hayatini geleceğini kahreden böylesi bir durumu ne hafife alırım ne dalgaya...

Alıntı cevaplarda ne gibi yanlış bir şey söyledim ?

Sen bakma canim onlara. Nelere sebep olabileceklerini bilmiyorlar. Sen gercek olmasan bile anlattiklarini yasayanlar burayi okuyup "demek anneme babama anlatsam da bana inanmazlar." dusuncesine girebilir. Bunu dusunemiyorlar. Her insan iyi olamiyor iste. Bosver. Hayatin her alaninda boyle insanlar karsina cikacak ne kadar mukemmel bir insan olsan da yalancilikla suclandigin olacak. Sen guclu dur yeter ki. Sana inanmayanlara da yazma. Hic kaale alma derim.

Akli basinda olanlar sana yol gosterecektir. Digerlerine "gul gec." lutfen.

O kadar dalga geçtiniz napsaydım eyvallah mı deseydim? Gerçekten inandırmaya çalışmayacağım ben içimi döktüm buraya.Her şeyi anlatmasaydım sadece kısa bir anlatım yapsaydım o zaman bir şey demezdiniz değil mi ? ama detaylı bir şekilde anlatınca senaryo yapıyor oldum.
burada herkezin sana sarılmasınımı istiyorsun..önemli olan senin ne düşündüğün..bu ortamı biliyorsun..buraya konu açarken bunu göze alabilmelisin..sen sorunun çözümüne bak..

Bir de komik olan bir sey var ki o da su: cok sakin anlatmissin, diyenler.

Yazi yoluyla nasil anlatacakti sakin olmadigini gosterebilmek icin. Oohh, Tanrim TAZICE UGRADIIIIIIIIIMM mi?

Sparks .!.:
Alıntı cevaplarda ne gibi yanlış bir şey söyledim ?

Mesela bedduan gercekte bunu yasayan biri bir başkası yaşasın o acıyı yaşasın istemez...

Bu taciz kotu bir olay yaşasın sa eğer allah yardim etsin bu senin suçun günahın değil... İnadına sağlam olan gereken bir durum...yok bizle dalgaysa yazık günah bu yorum yapan insanlara...

Back
X