tacize uğradığınız zaman ne yapmalı?

Komik değil biraz saçma olmuş....

Sence nereye vurulur.... Tahmin et bakalım.....

cinsel bölgesine güçlü bir tekme atılır itinayla süprizzzzzÇok üzgünüm çoookkötükedihüso

Sen o korku ile herşeyi yaparsın sengözlerimebaksanab

he yaparim valla
bir keresindede istanbuldayiz
bogazda balik ekmek aldik bende elimde ekmek ablamlaradn geride kalmisim farkinda degilim tingir mingir gidiyorum
adamin biri yanima yaklasip beraber yiyelimmi yavvvrum dedi:1shok:
tabi ben ablaaaaaaaaaaa bekleyin beniiiiiiiiii diye cigligi bastim:roflol:

ay sen de ne korkaksın be :dilcikar:
hep de senin başına mı geliyo bunlar -tatlicadiarzu-

kafasına çantayı yer
gerçi benimki çantalıktan çıktı bavul oldu artık

tabiki benim basima geliyor:1closedeyes: yok bide senin basina gelseydikaydirigubbakcemile3

Yok benim başıma gelmiyo ben başkalarına yapıyom...

Bi keresinde ellerimi sallayarak yürüyorum okulda arkadan çocuk gelmiş bide sınıf arkdaşım.. elimi çarpmışım :1shok: döndüm bi baktım
bi daha çocuğa bakamadım -tatlicadiarzu-

allah seni ne etmeye direk tecavüze yeltenmissingamyoncuiremsu

taciz etmek isteyen çok kişi oldu(herkese olduğu gibiklava:) hiçbir zaman yaptığım sporu onlar için kullanmadım çünkü profesyonel sporcuyum ve benim tekniğimle dışardakinin tekniği ve gücü bir değil..yerimseniben ama malesef bir akşam antrenmandan(karate) çıktım moralim bozuktu çünkü uzun süre deli gibi antrenman yapıp kazanmayı hedeflediğim maçın iptal edilmesi söz konusu olmuştu..
eve doğru giderken afedersiniz ama aptalın teki arkadaşını üzerime itti çocuk olduğu gibi dibimdeydi kasıtlı değil ama refleks olarak çocuğun karın boşluğuna bir yumruk atmışım ki o sinirle istemeden çocuk yere düştü kalkamadı ama herkes şok diğer arkadaşı kaçtı..:mymeka:
şimdi çok gülüyorum çocuk gelişen refleksimin kurbanı oldu :roflol::roflol:

sırnaşık şeysırnaşık şey
valla helal sana ya ..:lepi::lepi:
her bayan bu sporu öğrenmeli aslında bea :hooray:

yerimsenibenyerimsenibenbence öyle bi durumda herseyi hakkeder ya..vurulacak yerleri iyi bildikten sonra her türlü yere yapışır zaten..en iyisi dizinle bi gecircen tamam işte baska napılırki zaten::))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…