Tacize uğradım, şiddet gördüm ama babam...

ya ne haketmesi etmemesi ... adam EVLİ yani niyeti belli . adamın temiz saf duyguları yokki size karşı.evli olduğumu bildikleri halde benle puba geldiklerine göre istedikleri de benim istediğimin aynısı diye mantık yürütmüş .hangi aklı başında evli adam genç kızlarla publarda sürter,baban annenin yanında oturuyor demi. öyle birinin de tavizci çıkması çok doğal.yaşadıklarından ders çıkar.kimse hiç birşeyi haketmiyor ama gerçek dünya böyle dönmüyor allahın verdiği akıl ve mantığı kullanman dileğiyle geçmiş olsun

babam tepkisinde haklı mıyıdı? Haklıysa nasıl kendimi affettiririm ?

baban haklı tabiki. hatta o bela okuması da gerçek değil.geçirdiğin tehlike karşısında sana bişey olcağının korkusundan sinirinden verdiği ani refleks,birde senin evli adamların niyetlerinin ne olduğunu anlamaman karşısında duyduğu öfkeden kaynaklanıyor.ilk öfke geçince konuşursunuz ona söz vermen gerekir.kendini böyle ateşe atman bazı şeyleri akıl edememen onu çok üzmüş bence

ne olursa olsun kendine saygın olsun. kendisine saygı duyan bir kadın kendisine istemediği şeyleri yaptırtmaz ve göz yummaz. tacizcinin suratına tokatı atar, deyim yerindeyse ağzına eder. sen vucuduna dokunulduğu anda ortalığı birbirine katmalıydın .bunları yapmadığın için daha fazlasını yaşamışsın zaten.

Pub da bacagını ellerken arkadasın o sırada hç tepki vermedimi yada bacagını elleyp öptüğünde neden karsı cıkmadın. Bu adam seni arkadasının ve orda bulunan insanların arasından alıp nasıl tenha bi yere götürebiliyo. Arkdsından ya herhangi birinden yardım isteyebilirdin ki zorlama yok gibi. Kusura bakma ve kızma bana ama buyuk hatan var. Ustelik adam evli ve bunu biliosun pub a gidip içiosunz. Sonuç bastan belliymiş zaten. Babana gelince sükret az bile tepki vermiş Allah korusun bn ole bişi yasamş olsam ve babm bunu duysa .... düşünmek bile istemiyorum...
Nese geçmiş olsun çevrende birazdaha dikktli ol bnce..

Kızlar biraz uzun ama bahsetmeden rahatlayamayacağım. Şehir dışında üni. okuyorum ama bu dönem okula hiç gitmedim memleketimde ailemin yanındaydım canım gitmek istemedi. Bu hafta içi üni. okuduğum şehire gitmek zorunda kaldım çünkü ev arkadaşım evi kapatıyordu sene sonu olduğu için. Ev arkadaşımla 7 yıllık bi geçmişimiz var aynı zamanda en yakın dostumdur ama biraz hoppa bir kız daha doğrusu erkeklere çabuk inanıyor ve bu yüzden hayatına çok erkek girip çıktı. Birazda belayı çeken bir tip ama allah için beni kardeşi gibi sever. Ben ise onun tam tersi kendi halinde biriyim daha önce hiçbir olaya karışmışlığım bile yok. Ailem ise hep iyi oldu yani ben bugüne kadar ailemden bi tokat yediğimi bile hatırlamam tabi ki tartışmalarımız oldu ama ne olursa olsun annemi babamı hep bana destek olarak bilirdim beni rahat yetiştirdiler hiçde sıkmadılar. Ama son 1 yıldır durumlar biraz farklı eskisi gibi ilgili değiller sadece lafta yani maddi manevi pek ilgilenmiyorlar bizle pek sevgi görmüyoruz kendi sorunlarına dalmış gitmişler ve her şeyde beni ve ablamı suçlu buluyorlar(özellikle babam)

Her neyse olaya gelecek olursak işte ev arkadaşımın yanına gittim onunda bizden 6 yaş büyük bir sevgilisi vardı adam evli çıktığı için arkadaşım ondan ayrıldı ama hala onu seviyordu o arayınca karşı koyamıyordu ve bana ev arkadaşım ve diğer tüm arkadaşlarım o adamı evli olması dışında hep melek gibi biri diye anlattı her neyse ben oraya gittim ve arkadaşım tutturdub tanışın diye birlikte bir pub a gittik bir şeyler içtik ama çok az içtik yani bu adam arkadaşıma çok samimi davranıyordu sanki hala sevgililermiş gibi ve arkadaşımda beni tembihlemişti ona biraz laf sok diye yani hem adama sinir olduğum için hemde arkadaşım dedi diye ona o gece bazı şeyler söyledim yaptığının yanlış olduğunu evli olduğunu falan filan bu bana bi gıcık oldu sonra (adam benim yanımda oturuyordu) bacaklarımı elledi sonra kulağıma bir şeyler fısıldar gibi yaparak yanağımdan öptü sonra dışarı çıkardı (bir şey konuşma bahanesiyle) tenha bir yere çekti dudağımdan öpmeye çalıştı tabi yapamadı ve ben bunları arkadaşıma söyledim sonra bu adam başladı üstüme yürümeye her neyse alkollü, sinirli dedim cevabını vermedim sonra bizi eve bıraktı biz tam apartmana girdik asansöre biniyorduk ki arkadan koşmuş asansörü tuttu oda bindi sonra kata gelince ev arkadaşımı asansörden atmaya benle başbaşa kalmaya çalıştı tabi yapamadı yapamayınca daha da sinirlendi ve biz eve girmek için kapıyı açtığımızda ayağını kapının arasına koydu zorla içeri girdi sonra biz içerde de tartıştık bu üstüme yürüdü boğazımı sıktı, kollarımı çizdi kafamı 2 kere çok sert bir şekilde duvara vurdu, tokatladı, seni keserim falan filan diye tehdit etti sonra telefonumu duvara çarptı ben deli gibi ağlıyorum tabi arkadaşımıda iktirdi o yerinden kalkamadığı için bir şey yapamadı zaten adam çok güçlüydü sonra bir ara ilgisi ev arkadaşıma kaydı ve ben o birkaç saniyelik boşlukta daireden kaçma fırsatı buldum 4 kate resmen ışık hızıyla indim ve kapıcımızın kapısını çalmaya başladım bu adamda direk arkamdan koştu ben içeri girince oda deli gibi kapıcının kapısı çaldı sonra neler oldu bilmiyorum ben krizdeydim ev arkadaşım geldi kapıcıya oda deli gibi ağlıyordu o an ki psikolojiyle ev arkadaşımı dövdüm sonra polisler geldi ifade verdik falan tabi benim kafam çok kötüydü hastaneye gittik serum yedim derken bunlar bütün bi günümüzü aldı neredeyse ama benim telefonum ortalıklarda yoktu o adam almış biz sonradan öğrendik insanlara saçma sapan mesajlar atar diye mecbur onunla buluştum(tabi biraz tehdit ettik o telefon gelmezse tekrar polise gideriz diye) sonra oturduk konuştuk özür diledi falan ama benim bu olaylar çokta umurumda değildi hatta hiç değildi çok az üzülmüştüm sadece sonra ben ertesi gün gece memleketime döndüm eve gidince uyudum ve bir rüya gördüm rüyamda çıplak kadınlara dehşet verici işkenceler yapılıyordu o kadar etkisinde kaldım ki uyandıktan sonra hep deli gibi dolaştım habire ağlıyorum aklıma kötü kötü şeyler geliyor sonra ben ağlama krizine girince annem olayı babama anlatmak zorunda kaldı babam da baya sinirlendi ama kızlar dedi ki 'sen hak etmişsin' dedi bana sonra annem tacize uğradığımı söyleyince babam bana bakıp 'allah belanı versin' diye bağırdı babamın bu yüzünü hayatımda ilk kez görüyorum benim yanımda olur diye düşündüm ama olmadı ve babamın bu tepkisinden sonra kendimi çok kötü hissettim sanki suçluymuşum gibi hissettim çok afedersiniz o**** gibi hissettim kendimi deli gibi ağlıyorum ve onlar içerde şuan survivor izleyip yorum yapıyorlar falan ben bunları hak edecek ne yaptım?

Adam bir kere sarhos. Tamam size yajlasmaya calistii, niye sizi eve birakiyor? Hadi onu gectim olaylardan sonra niye telefonu almaya gidiyorsunuz? Sizin sahsinize ait bir telefon. Gidio polise diyecektiniz telefonumu almis veya calmis diyecektiniz. Babanizin tepkisini korkusuna veriyorum. O sinirle ne diyecegini bilememis olabilir biraz zaman verin.

alkollüydü sinirliydi korktum bıraksın geçsin sonra yüzünü görmeyiz bir daha diye düşündüm ama yanlış düşünmüşüm. evlilik konusuna gelince bende arkadaşımla deli gibi kavga ettim evli adamla ne işin var diye ama benim düşüncem hep şu yöndeydi arkadaşım kırılmasın bu geceden sonra ben onu düzeltirim bir daha o herifle konuşmaz..

Kusura bakmayın ama adamın altına yatmışım gibi konuşuyorsunuz bakın ben o adamı hayatımda ilk kez o gece gördüm adamın evli olup olmamasıda umurumda değil çünkü onunla sevgili olan ben değilim ve adamın yüzüne karşı da yaptığının çok aşağılık bir şey olduğunu söyledim ikincisi bir pub a gidip bir şeyler içince pavyona mı gitmiş oluyoruz ne kadar ilkel bir düşünce

Ne kadar açık görüşlü olduğumu burda bi çok kişi bilir. Sen söylediklerimizi anlamamaya ya da yanlış anlamaya şartlamışsın kendini. Hatalı olduğunu kabul etmen gerekiyor ilk başta. Kendi yaşıtlarınla eğlenmeye gitseydin, orda taciz edilseydin hepimiz destek olurduk burda. Kusura bakma ama bile bile lades demişsin şu durumda. Babanın bakış açısıyla da onu haklı buldum. Bizim burda pub diye pavyonlara diyorlar, biz genelde bara ya da cafebara gidiyoruz iki bira içmeye. Pub deyince pavyon geldi aklıma ;) senin yaşlarında iki yeğenim var. Gayet serbest kızlar, gece de çıkarlar, eğlenmeye de giderler. Ama senin yaptığın hatayı yapsalar ben canlarına okurum herkesden önce. O da niye, bir daha aynı hatayı yapmasınlar diye, suçladığımdan değil. Ha sonradan o adamın da canına okurdum o ayrı mesele.

Kusura bakmayın ama adamın altına yatmışım gibi konuşuyorsunuz bakın ben o adamı hayatımda ilk kez o gece gördüm adamın evli olup olmamasıda umurumda değil çünkü onunla sevgili olan ben değilim ve adamın yüzüne karşı da yaptığının çok aşağılık bir şey olduğunu söyledim ikincisi bir pub a gidip bir şeyler içince pavyona mı gitmiş oluyoruz ne kadar ilkel bir düşünce

Pardon ama evli barkli bir adam zaten kendisi p.....in onde gideni sizmi ona akil verip yaptiginin yanlis oldugunu ogreteceksiniz
Sizin ne ustunuze vazife...hem pub dediginiz yer nasil bir yer bilmiyorum ama galiba gece clubu falan

Cok pardon ama sizin ne isiniz var evli barkli adamla yahu
Birde evli olmasi umrumda degil diyosun''''

Yaa erkeklerde saglam ayakkabi degil ama siz genc kizlar biraz aklinizi basiniza toplayin'....bekarlarin suyumu cikti...bak melek dedikleri adam az kalsin hayatini karartacakti

bu kadar yanlisin ustune babanin uzulme kizim diye sarilacagini beklemiyordun herhalde. olumsuz yorumlara kizmissin ama canim aklin yolu bir.yasin daha kucuk belli ki herkese karsi bi isyan halindesin.

adam barda ondan hoslanan kiz arkadaşının yaninda bacagina dokundugu anda masadan kalkip gitmezsen bir sonraki hamlesi tabii ki seni opmek olur. optugunde kalkip gitmezsen tenhaya goturur. bu boyle zincirleme bir şekilde tacize kadar gitmis dogal olarak. adamaters tepki vermemeni o beyninde sen de bunu istiyorsun diye kodluyor.

umarim yanlisini. farkindasindir ve bu olaydan ders çıkarmışsindir.

arkadasin saglam pabuc degil ondan uzak dur, babayi da uzme.

Kızlar biraz uzun ama bahsetmeden rahatlayamayacağım. Şehir dışında üni. okuyorum ama bu dönem okula hiç gitmedim memleketimde ailemin yanındaydım canım gitmek istemedi. Bu hafta içi üni. okuduğum şehire gitmek zorunda kaldım çünkü ev arkadaşım evi kapatıyordu sene sonu olduğu için. Ev arkadaşımla 7 yıllık bi geçmişimiz var aynı zamanda en yakın dostumdur ama biraz hoppa bir kız daha doğrusu erkeklere çabuk inanıyor ve bu yüzden hayatına çok erkek girip çıktı. Birazda belayı çeken bir tip ama allah için beni kardeşi gibi sever. Ben ise onun tam tersi kendi halinde biriyim daha önce hiçbir olaya karışmışlığım bile yok. Ailem ise hep iyi oldu yani ben bugüne kadar ailemden bi tokat yediğimi bile hatırlamam tabi ki tartışmalarımız oldu ama ne olursa olsun annemi babamı hep bana destek olarak bilirdim beni rahat yetiştirdiler hiçde sıkmadılar. Ama son 1 yıldır durumlar biraz farklı eskisi gibi ilgili değiller sadece lafta yani maddi manevi pek ilgilenmiyorlar bizle pek sevgi görmüyoruz kendi sorunlarına dalmış gitmişler ve her şeyde beni ve ablamı suçlu buluyorlar(özellikle babam)

Her neyse olaya gelecek olursak işte ev arkadaşımın yanına gittim onunda bizden 6 yaş büyük bir sevgilisi vardı adam evli çıktığı için arkadaşım ondan ayrıldı ama hala onu seviyordu o arayınca karşı koyamıyordu ve bana ev arkadaşım ve diğer tüm arkadaşlarım o adamı evli olması dışında hep melek gibi biri diye anlattı her neyse ben oraya gittim ve arkadaşım tutturdub tanışın diye birlikte bir pub a gittik bir şeyler içtik ama çok az içtik yani bu adam arkadaşıma çok samimi davranıyordu sanki hala sevgililermiş gibi ve arkadaşımda beni tembihlemişti ona biraz laf sok diye yani hem adama sinir olduğum için hemde arkadaşım dedi diye ona o gece bazı şeyler söyledim yaptığının yanlış olduğunu evli olduğunu falan filan bu bana bi gıcık oldu sonra (adam benim yanımda oturuyordu) bacaklarımı elledi sonra kulağıma bir şeyler fısıldar gibi yaparak yanağımdan öptü sonra dışarı çıkardı (bir şey konuşma bahanesiyle) tenha bir yere çekti dudağımdan öpmeye çalıştı tabi yapamadı ve ben bunları arkadaşıma söyledim sonra bu adam başladı üstüme yürümeye her neyse alkollü, sinirli dedim cevabını vermedim sonra bizi eve bıraktı biz tam apartmana girdik asansöre biniyorduk ki arkadan koşmuş asansörü tuttu oda bindi sonra kata gelince ev arkadaşımı asansörden atmaya benle başbaşa kalmaya çalıştı tabi yapamadı yapamayınca daha da sinirlendi ve biz eve girmek için kapıyı açtığımızda ayağını kapının arasına koydu zorla içeri girdi sonra biz içerde de tartıştık bu üstüme yürüdü boğazımı sıktı, kollarımı çizdi kafamı 2 kere çok sert bir şekilde duvara vurdu, tokatladı, seni keserim falan filan diye tehdit etti sonra telefonumu duvara çarptı ben deli gibi ağlıyorum tabi arkadaşımıda iktirdi o yerinden kalkamadığı için bir şey yapamadı zaten adam çok güçlüydü sonra bir ara ilgisi ev arkadaşıma kaydı ve ben o birkaç saniyelik boşlukta daireden kaçma fırsatı buldum 4 kate resmen ışık hızıyla indim ve kapıcımızın kapısını çalmaya başladım bu adamda direk arkamdan koştu ben içeri girince oda deli gibi kapıcının kapısı çaldı sonra neler oldu bilmiyorum ben krizdeydim ev arkadaşım geldi kapıcıya oda deli gibi ağlıyordu o an ki psikolojiyle ev arkadaşımı dövdüm sonra polisler geldi ifade verdik falan tabi benim kafam çok kötüydü hastaneye gittik serum yedim derken bunlar bütün bi günümüzü aldı neredeyse ama benim telefonum ortalıklarda yoktu o adam almış biz sonradan öğrendik insanlara saçma sapan mesajlar atar diye mecbur onunla buluştum(tabi biraz tehdit ettik o telefon gelmezse tekrar polise gideriz diye) sonra oturduk konuştuk özür diledi falan ama benim bu olaylar çokta umurumda değildi hatta hiç değildi çok az üzülmüştüm sadece sonra ben ertesi gün gece memleketime döndüm eve gidince uyudum ve bir rüya gördüm rüyamda çıplak kadınlara dehşet verici işkenceler yapılıyordu o kadar etkisinde kaldım ki uyandıktan sonra hep deli gibi dolaştım habire ağlıyorum aklıma kötü kötü şeyler geliyor sonra ben ağlama krizine girince annem olayı babama anlatmak zorunda kaldı babam da baya sinirlendi ama kızlar dedi ki 'sen hak etmişsin' dedi bana sonra annem tacize uğradığımı söyleyince babam bana bakıp 'allah belanı versin' diye bağırdı babamın bu yüzünü hayatımda ilk kez görüyorum benim yanımda olur diye düşündüm ama olmadı ve babamın bu tepkisinden sonra kendimi çok kötü hissettim sanki suçluymuşum gibi hissettim çok afedersiniz o**** gibi hissettim kendimi deli gibi ağlıyorum ve onlar içerde şuan survivor izleyip yorum yapıyorlar falan ben bunları hak edecek ne yaptım?

babacaziniz a dan z ye kadar hakli fakat annenizin tepki vermemeside beni sasirtti :52:
hata bastan sizde, evli adam! arkadasinla birlikteydi bu herif ve siz arkadasiniza sözde kiziyorsunuz ama onlarla beraber eglenmeye gide biliyorsunuz ne celiski???
tacize ugruyorsunuz bacaginizi oksadiktan sonra birde size egilip kulaginiza "sözde" fisildamasina izin veriyorsunuz ama herif öpücük konduruyor hmmm :52:
buda yetmiyormus gibi sizi elledikten öptükten sonra birde cekinmeden tek basiniza disari cikiyorsunuz :52:
diger gelismeleri hic mi hic yazmiyacam.............
bukadarida pes yani eger fake degilsen umarim iyi bir ders olmustur o saate ne isin var disarda böyle dengesiz insanla...
babaniza gelince muhakkak gönlünü alin söz verin artik dikkat ediceginize ve gercekten de edin! yani elini öper sarilir öpersiniz baba yüregi eriye verir...

Son düzenleme:
babacaziniz a dan z ye kadar hakli fakat annenizin tepki vermemeside beni sasirtti :52:
hata bastan sizde, evli adam! arkadasinla birlikteydi bu herif ve siz arkadasiniza sözde kiziyorsunuz ama onlarla beraber eglenmeye gide biliyorsunuz ne celiski???
tacize ugruyorsunuz bacaginizi oksadiktan sonra birde size egilip kulaginiza "sözde" fisildamasina izin veriyorsunuz ama herif öpücük konduruyor hmmm :52:
buda yetmiyormus gibi sizi elledikten öptükten sonra birde cekinmeden tek basiniza disari cikiyorsunuz :52:
diger gelismeleri hic mi hic yazmiyacam.............
bukadarida pes yani eger fake degilsen umarim iyi bir ders olmustur o saate ne isin var disarda böyle dengesiz insanla...
babaniza gelince muhakkak gönlünü alin söz verin artik dikkat ediceginize ve gercekten de edin! yani elini öper sarilir öpersiniz baba yüregi eriye verir...

teşekkür ederim deneyeceğim

yani gerçekten fake hesap gıbı gelıyor bana bunun masum bı yanı yok ya,,

arkadasınız adamdan,, evlı oldugunu ogrenınce ayrılmıs, sizi neden tanıştırmaya çalışıyor ve siz neden kabul edıyorsunuz??
zaten ayrılmışlar ne gerek var,,??
hadı diyelım tanıştırmasında bı sakınca görmedınız, neden gece ??? gündüzler torbayamı girdi,,,
bence siz adamı kullanmaya çalışmışsınız,, altınızda araba :7: eğlencenin dibine vuralım mantıgıyla gercekçi düşünmemişsiniz,,,
adam düpedüz ikinizlede birlikte olma yoluna girmiş, arkadaşınız da buna göz yummuş,, adam,, yaklaşmış,, ellemiş, okşamış,, öpmüş,, siz hangi mantıkla ona kendınızı eve bırakması için guvenebılıyorsunuz,, barın tuvaletınde sabaha kadar beklemeliydiniz,, yınede o adamın arabasına bınmemeliydınız,, yada telefonunuz var arayın polisi,, tacize ugramışsınız,, hem ne korkusu adamdan korksanız gece gece arabasına bınıp pubmuş barmış gıtmezdınız,,

siz dua edin adam sizi ıssız bıyere götürüpte tecavüz etmemiş,, yoksa kapıcıyı nerden bulurdunuz,,:53:
babanız az bile yapmış,, adam kızının eşyalarını toplayıp gerı gelecegını dusunup guvenerek göndermiş kızı ise fırsattan yararlanıp film gibi maceraya atlamış,, bence haketmişsiniz,, hepsini,, hatta az bile,, ama arkadaşınızda az değilmiş yani,, bence kendınızı kötü hissetmenız çok normal,,
polise şikayetçi olmadınız mı,, aileniz sizi fazla gevşek bırakmış,

bu fake hesap değilse ve bunlar gercekten yasanmışsa,, yuh yani bunu nasıl rahatca paylaşıyorsunuz,, bu utanılacak bişey ya,, Allah akıl versin,,,,

Bu olay fake değil ise eğer siz ve arkadaşınız zaten günü birlik takılan rahat kızlardansınız evli olması vs fark etmiyor maksat eğlence sizin için sonra planladığınız gibi gitmemiş olay anlattıklarından bu çıkıyor.

Son düzenleme:
Baban cok hakkli,adam seni sokakta bulmadi,korkusunu öfkesini anlayabilecek degilsen,ne diye bunca olaya bile bile eyvallah diyorsun?
Sen diyemedin mi,hooop arkadasim ne bulusacaz elin evli barkli adamiyla?
Ben ona ne lafi sokayim?
Görüsmekle basli basina hata etmissin/iz.
Hayir onca olaydan sonra adin cikmasin diye tekrar bulusma cesareti ve yüssüzlügü bu adamlari azdirir tabi!!!
Ben empati yapiyorumda,ama cok hata buluyorum sende ve arkadasinda.
Zaten o herife deginmeme bile gerek yok!adi herif.

Kusura bakmada sizde biraz macera olsun diye yapmissiniz bunlarin hepsini.
Isler karisincada, tacize ugradim siddet gordum.
Aklini kullansaydin birsey olmazdi. Aptal birak arkadasin halletsin sen ne diye problemin icine giriyosun.
Ayy sinir oldum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Polise intikal edilmiş bir olay ortada ciddi anlamda darp var,taciz var ,haneye tecavüz var polis bu adamı almıyor mu? Sonra birşey olmadı mı ve bu adamla telefon için buluşuyorsunuz..yani polis bu adamı yolladi zaten ilk gecedeb resmen şu anlattığınız barda filminin yandan carklisi

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Hata en başından beri sizde ve ev arkadaşınizda benden tavsiye en kisa zamanda o kızdan kurtulun sizi kendi batağına çeker öğrenci kentinde yaşıyorum dört yanımız öğrenci kendimde yaşadim öğrencilik sizin gibi arkadaş kurbani olan bitip giden çok hikaye duydum gördüm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X