Merhabalar. Sekiz sene önce akrabam tarafından sık sık tacize uğradım. Fakat ilk başlarda anlamadım hiçbir şey. Ama genç kız olmaya başladıkça kendimden nefret etmeye başladım. Bunu kimseye anlatamadığımdan daha çok acı çekmeye başladım. Onu her gördüğümde elim ayağım titriyor. Gülerek yüzüme bakıyor. Ne yapcağımı şaşırıyorum. Ve artık onun yüzüne haykırmak istiyorum bana yaşattığını. Şimdi kızı var onun da beş yaşında. İnsan nasıl böyle acımasız olabilir. Ona ne yapmalıyım sizce.
8 yaşımdaydım. Annemin kuzeni. Rezil bir insan
Merhabalar. Sekiz sene önce akrabam tarafından sık sık tacize uğradım. Fakat ilk başlarda anlamadım hiçbir şey. Ama genç kız olmaya başladıkça kendimden nefret etmeye başladım. Bunu kimseye anlatamadığımdan daha çok acı çekmeye başladım. Onu her gördüğümde elim ayağım titriyor. Gülerek yüzüme bakıyor. Ne yapcağımı şaşırıyorum. Ve artık onun yüzüne haykırmak istiyorum bana yaşattığını. Şimdi kızı var onun da beş yaşında. İnsan nasıl böyle acımasız olabilir. Ona ne yapmalıyım sizce.
Annenin bulduğu çözüm bu mu yani..onun bir anne olarak o pisliğin karşısına dikilip sapık olduğun için seni şikayet edeceğim diye haykırması gerekirdi..Annemle paylaştım bir ay önce zar zor. Görüşmeyiz dedi, tedavi oluruz dedi. Ama yeterli gelmiyor. O adamın rahay rahat yaşaması daha çok acıtıyo canımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?