tabiiki. sensiz olurmu. 3 müz gideceğiz..Çok güzel bir yerBen de geleyim
İyi ne güzel tekrar yeme imkanınız varmış
gel gel canım. gideriz valla.
birde manzarasıda müthiştir oranın. o gün çekmiştim.13 nisanda hava muhteşemdi bu arada:)
Çok canım çekti bende gelsemtabiiki. sensiz olurmu. 3 müz gideceğiz..
Çok canım çekti bende gelsemBenide götürün nolarr
elbette. senide alalım. hem tanışmış oluruz .hem sohbet, hem yemek, hemde böyle bir manzaraÇok canım çekti bende gelsemBenide götürün nolarr
elbette. senide alalım. hem tanışmış oluruz .hem sohbet, hem yemek, hemde böyle bir manzara
daha nolsun.
Ef sen de o dediğimiz yerdemisin ki canım :) yada gelebilirmisin bilemiyorum hadi kalk gel bul bi bahane derim o zaman
elbette. senide alalım. hem tanışmış oluruz .hem sohbet, hem yemek, hemde böyle bir manzara
daha nolsun.
Ispartadayım kuzum ben şu andaAma arada geliyorum antalyaya teyzoşum konyaaltı gürsu da oturuyor Aama hiç gitmedim buraya
Holley ne zaman gidiyoruz
tabiiki. sensiz olurmu. 3 müz gideceğiz..
CanımÇok canım çekti bende gelsemBenide götürün nolarr
Ben uzaktayımEf sen de o dediğimiz yerdemisin ki canım :) yada gelebilirmisin bilemiyorum hadi kalk gel bul bi bahane derim o zaman
Tamam ef çok uygunsun sakıın bi bahane istemem valla bak ,karışmamIspartadayım kuzum ben şu andaAma arada geliyorum antalyaya teyzoşum konyaaltı gürsu da oturuyor Aama hiç gitmedim buraya
Holley ne zaman gidiyoruz
Tamam okym ben gelince haberleşiriz o zamanne zaman isterseniz. ben her zaman uyarım size..
Bu bile yetti
Canım
Ben uzaktayımResim eklersiniz ben de bakarım artık
Tamam ef çok uygunsun sakıın bi bahane istemem valla bak ,karışmam
Tamam okym ben gelince haberleşiriz o zaman
Bak şimdi üzdün beni Nev ama yaa bende gelirsin sanmıştım ama
Birgün nasip olur inşaallah
İnşallah ama ciddi üzüldüm benyinede kalplerimiz bir olsun diyelim
Evet bazı lezzetleri bir daha bulamıyoruz tatları damaklarımızda kalıyorkızlar bnde gecen yıl izmir kemeraltında bi koftecıde( ki orda esnafa sor nerde kofte pıyaz yıyım dıye orayı gosterırler :) Kofte pıyaz yemıstım ve haaala tadı damagımda . gecen ıstnbulda eminonunde bı koftecıye gıttık yıne kofte pıyaz yedık ama onun yerını tutmadıııı
TeyzoşummHayırlı olsun topiğin direk daldım
Bende söliyim antepde imamçağdaşda yediğim lahmacunun ve baklavanın tadı damağımda hala
Yeni konun hayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?