Tadı damağımızda kalan lezzetler

Ef sen de o dediğimiz yerdemisin ki canım :) yada gelebilirmisin bilemiyorum hadi kalk gel bul bi bahane derim o zaman

Ispartadayım kuzum ben şu andaAma arada geliyorum antalyaya teyzoşum konyaaltı gürsu da oturuyorAama hiç gitmedim buraya
elbette. senide alalım. hem tanışmış oluruz .hem sohbet, hem yemek, hemde böyle bir manzara
daha nolsun.
Holley ne zaman gidiyoruz

Ispartadayım kuzum ben şu andaAma arada geliyorum antalyaya teyzoşum konyaaltı gürsu da oturuyorAama hiç gitmedim buraya

Holley ne zaman gidiyoruz
Tamam ef çok uygunsun sakıın bi bahane istemem valla bak ,karışmam

ne zaman isterseniz. ben her zaman uyarım size..
Tamam okym ben gelince haberleşiriz o zaman
Bu bile yetti

Canım

Ben uzaktayımResim eklersiniz ben de bakarım artık

Bak şimdi üzdün beni Nev ama yaa bende gelirsin sanmıştım ama

kızlar bnde gecen yıl izmir kemeraltında bi koftecıde( ki orda esnafa sor nerde kofte pıyaz yıyım dıye orayı gosterırler :) Kofte pıyaz yemıstım ve haaala tadı damagımda . gecen ıstnbulda eminonunde bı koftecıye gıttık yıne kofte pıyaz yedık ama onun yerını tutmadıııı

Evet bazı lezzetleri bir daha bulamıyoruz tatları damaklarımızda kalıyor
Teyzoşumm Hayırlı olsun topiğin direk daldım
Bende söliyim antepde imamçağdaşda yediğim lahmacunun ve baklavanın tadı damağımda hala

Sağol canım
Evet çok güzeldir

8-9 yıl önce Elazığ'da bingöl yolu üzerinde balık evleri vardı orda balık yemiştim onun tadıda damağımdaAh hep yemek zaten başka bildiğim ,düşündüğüm birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…